Ελληνοτουρκικά

A.Τσίπρας προς Τουρκία: "Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι άρτια εκπαιδευμένες σε άριστη αποτρεπτική ετοιμότητα" - Δείτε τις δηλώσεις (βίντεο)

Δηλώσεις κάνει ο πρωθυπουργός της χώρας, Α.Τσίπρας ο οποίος στέλνει μήνυμα προς την Τουρκία όπως είχε αναφέρει χτες το pentapostagma.gr. Πρόκειται για τεράστια στροφή του Α.Τσίπρα, παρακάτω παραθέτουμε, το βίντεο με το οποίο υποστήριζε ότι η θάλασσα δεν έχει...σύνορα!

O Α.Τσίπρας σε μήνυμα του μέσα από την στρατιωτική εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" είπε τα εξής:

"Οταν οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν και κοινωνικό έργο, τότε γίνεται βέλτιστη η λειτουργία και η συνεισφορά τους για τον ελληνικό λαό, για την Ελλάδα, για το κοινωνικό σύνολο εν γένει" είπε σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

"Θέλω να συγχαρώ και την πολιτική αλλά και την φυσική στρατιωτική ηγεσία και να πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι άρτια εκπαιδευμένες σε άριστη αποτρεπτική ετοιμότητα"...

"Χαίρομαι που κάνω μια τέτοια δήλωση ως πρωθυπουργός από μια τέτοια εκπομπή αφιερωμένη στις Ένοπλες Δυνάμεις".

"Μια εκπομπή που έρχεται ανανεωμένη αλλά και ανανεωμένες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας"...

Δήλωσε χαρούμενος που μιλά «σε μια ανανεωμένη αλλά με μεγάλη ιστορία για τις ένοπλες δυνάμεις τηλεοπτική εκπομπή» και έσπευσε να σημειώσει και την «πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά του Ελληνικού Στρατού τόσο σε ότι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού τόσο και για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών».

Στην εκπομπή θα δείτε πλάνα από στρατιωτικές δραστηριότητες του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, φωτογραφίες και βίντεο από τη διεξαγωγή της ΤΑΜΣ «Αστραπή», στην ν. Ικαρία με σενάριο την Ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και Καταδρομείς!

Το δεύτερο πιο συμβολικό και ενδιαφέρον σημείο είναι ότι στην εκπομπή θα μιλήσει και ο ειδικός απεσταλμένος του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή παραχωρεί συνέντευξη και ο Ειδικός Σύμβουλος της Ισραηλινής κυβέρνησης Αμός Γκιλάντ ο οποίος αναμένεται να απευθύνει μήνυμα ενότητας και στρατιωτικής συμπαράστασης στην Ελλάδα εν όψει των πολεμικών απειλών της Τουρκίας.

Ο Ισραηλινός στρατηγός θεωρείται από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο Στρατιωτικο-πολιτικό σύστημα του εβραϊκού κράτους.

Αυτή τη στιγμή είναι διευθυντής του Πολιτικού και Στρατιωτικού Τμήματος του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει ειδικές αποστολές για επαφές με την Αίγυπτο και την παλαιστινιακή Χαμάς.

Η επίσκεψή του Ισραηλινού Στρατηγού στην Αθήνα είχε σχέση με την κλιμάκωση της έντασης από τη μεριά της Τουρκίας. Το Ισραήλ έχει αναλάβει και τον ρόλο «προστασίας» των γεωτρήσεων στην Ισραηλινή και Κυπριακή ΑΟΖ μετά και τις τουρκικές απειλές.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=taFw6-A8TaU

https://www.youtube.com/watch?v=Ngyn6EhpMzI

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...