Κοινωνία

Τρόμος στο λιμάνι της Σητείας - Παρά λίγο να πέσει πάνω στην προβλήτα το πλοίο Πρέβελη (εικόνες)

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη. Το πλοίο Πρέβελη λίγο έλειψε να πέσει επάνω στην προβλήτα του λιμανιού της Σητείας, ενώ είχε προηγηθεί μπλακ άουτ.

Σύμφωνα με το ekriti, το απόγευμα τις Κυριακής, το πλοίο «Πρέβελη» με 218 επιβάτες, μπήκε στο λιμάνι της Σητείας με μεγάλη ταχύτητα για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο καπετάνιος προσπάθησε να το σταματήσει με τις άγκυρες: Εέριξε τη μία άγκυρα για να αναγκάσει το πλοίο να στρίψει και να σταματήσει πριν πέσει πάνω στην προβλήτα του λιμανιού. Στη συνέχεια έφτασε μακρύτερα από το σημείο πρόσδεσης, στο παλιό λιμάνι αλλά οι ελιγμοί του καπετάνιου απέτρεψαν τα χειρότερα. Κάνοντας πίσω τις μηχανές απέφυγε το επικίνδυνο σημείο.

Επιβάτες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί μπακ άουτ ενώ οι λιμενικές απαγόρευσαν τον απόπλου έως ότου διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και εάν μπορεί να ταξιδεύσει.

Τελικά το πλοίο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής απέπλευσε για τον Ηράκλειο με 40 επιβάτες λιγότερους και αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti o Λιμενάρχης Σητείας κ. Γιώργος Παττακός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...