Κοινωνία

Τελευταία πράξη του δράματος στο τροχαίο στον Εύοσμο: Έγιναν οι κηδείες των άλλων δυο νέων (εικόνες)

Η τελευταία πράξη του δράματος στο τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης γράφτηκε σήμερα με τις κηδείες των άλλων δύο νεαρών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο.

Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγήσουν συγγενείς και φίλοι τον 17χρονο οδηγό στο Κιλκίς, ενώ στα κοιμητήρια Ευόσμου θα γίνει η κηδεία του 19χρονου.

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν συγγενείς και φίλοι τον 17χρονο οδηγό του οχήματος Μάκης Μ., στο Κιλκίς, γενέτειρα της οικογένειας, ενώ στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου τελέστηκε η κηδεία του 19χρονο Παύλου Λ..

Χθες μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκαν στα Κοιμητήρια Ευόσμου οι δύο άλλοι 17χρονοι φίλοι της παρέας. Συγγενείς, φίλοι, δάσκαλοι και συμμαθητές τους αποχαιρέτισαν, χωρίς ακόμα να πιστέψουν τι έχει γίνει.

Την ίδια στιγμή στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 17χρονος φίλος τους, επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου. Χθες η κατάσταση της υγείας του απο τους θεράποντες ιατρούς κρινόταν σοβαρή αλλά σταθερή.

Παράλληλα, το τοιχίο όπου προσέκρουσε και σταμάτησε την πορεία θανάτου του το μοιραίο Volvo S40 γέμισε και σήμερα με δεκάδες λουλούδια, κεράκια και σπαρακτικά σημειώματα, που αποχαιρετούν τους τρεις 17χρονους και τον 19χρονο με λέξεις «μαχαιριές». «Καλό ταξίδι... Του έλειπαν Άγγελοι και σας πήρε κοντά του», αναγράφεται σε ένα από τα πολλά, σπαραξικάρδια μηνύματα.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ