Κόσμος

Προβληματισμός στην Ρωσία από τις πληροφορίες περί επιβολής δασμών σε ρωσικά σιτηρά από την Τουρκία

Δεν επιβεβαιώνουν την επιβολή δασμών στις εισαγωγές ρωσικών σιτηρών, οι τουρκικές αρχές δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ρώσος υφυπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Αλεξέι Γκρούζντιεφ, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η Τουρκία, επέβαλε εμπάργκο στις εισαγωγές σιτηρών από την Ρωσία σύμφωνα με το Ria Novosti που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είχαμε συναντήσεις με τα αρμόδια υπουργεία της Τουρκίας, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν επιβεβαιώνουν την επιβολή οιωνδήποτε περιορισμών» δήλωσε ο ρώσος υφυπουργός προσθέτοντας ότι «αυτή τη στιγμή ελέγχουμε τις πληροφορίες αυτές, από κοινού με τους φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας και τις εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στις εξαγωγές σιτηρών».

Ο κ. Γκρούζντιεφ, είπε ακόμη ότι «επισήμως η τουρκική πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ότι έχει λάβει κάποιες αποφάσεις βάσει των οποίων περιορίζονται οι εισαγωγές».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...