Κόσμος

Πάσχει ο Ν. Τραμπ από Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή; - Οι κινήσεις του που προκαλούν ερωτήματα (βίντεο)


Γενικά ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μοιάζει να είναι και από τους πιο εύκολους ανθρώπους... ωστόσο φαίνεται πως έχει και ένα κουσούρι το οποίο τον κάνει να αγγίζει τα όρια της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (OCD). Δείτε παρακάτω στο βίντεο ποιο είναι αυτό όπως το εντόπισε ένας τηλεθεατής της εκπομπής του Jimmy Kimmel.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJimmyKimmelLive%2Fvideos%2F10155105670638374%2F&show_text=0&width=560

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την συνήθεια να μετακινεί τα πράγματα που είναι μπροστά του... Μάλιστα, μοιάζει να είναι κάτι σαν εμμονή. Όπως βλέπετε στο βίντεο το οποίο έχει συγκεντρωμένα διάφορα σχετικά στιγμιότυπα, ο Τραμπ δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσει σε ένα τραπέζι και να μην μετακινήσει έστω και ένα από τα αντικείμενα που έχει μπροστά του.

//giphy.com/embed/m0NzBTPpACjXW

via GIPHY

Μπορεί να κουνήσει ένα πιρούνι ή το ποτήρι με το νερό ή μία κούπα με καφέ... ακόμη και τα τα χαρτιά και τα στυλό που έχει μπροστά του! Βέβαια, ο ψυχαναγκασμός του δεν σταματάει στα δικά του πράγματα... Πολλές φορές και αφού έχει τακτοποιήσει τα δικά του μετακινεί και τα πράγματα αυτών που κάθονται κοντά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ