Κόσμος

Ο Milo Yiannopoulos ζήτησε τον αποκλεισμό μουσουλμάνων από πανεπιστήμιο

Την οργή χιλιάδων ανθρώπων προκάλεσε, για μία ακόμη φορά, ο γνωστός για τις ιδιαίτερες απόψεις του, Milo Yiannopoulos, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι διατηρούσε σεξουαλικό υλικό μικρών αγοριών στο αρχείο του. Αυτή τη φορά, ζήτησε τον αποκλεισμό μουσουλμανικό γκρουπ από το Glasgow University, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.

Ο σκληρός δεξιός προβοκάτορας, όπως τον αποκαλούν τα ξένα ΜΜΕ, δήλωσε ότι θέλει να προστατέψει τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου από τη μουσουλμανική κοινότητα, ζητώντας την αποβολή των μελών της.

Η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, καθώς την υπεράσπιση των μουσουλμάνων του Glasgow University ανέλαβε δικηγόρος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γιαννόπουλος «ισλαμοφοβικό». 

«Κανένας μαθητής δεν θέλει να σπουδάζει σε κλίμα φόβου και τρομοκρατίας. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να δημοσιοποιήσουμε την επίθεση του Milo Yiannopoulos προς τους μουσουλμάνους σπουδαστές και να σταθούμε στο πλευρό τους, όλοι μαζί, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους», τόνισε ο Aamer Anwar.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές