Κόσμος

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν χρειάζεται τους S-400 για να...καταρρίπτει τα δικά του μαχητικά: Όλοι οι πιλότοι της 4ης αεροπορικής βάσης ήταν οπαδοί του Γκιουλέν- Aγνοούνται και άλλα οπλικά συστήματα εκτός από τα 6 F-16

Σχεδόν όλοι οι πιλότοι  των μαχητικών  F-16  στην  4η αεροπορική στο Ακιντζί στην Άγκυρα ήταν μέλη της  οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν και κινήθηκαν υπέρ των πραξικοπηματιών την  νύχτα της 15η Ιουλίου 2016 .

Όταν λέμε όλοι,  μιλάμε για όλους τους ανώτερους και κατώτερους αξιωματικούς μαζί με το τεχνικό προσωπικό εδάφους της τουρκικής πολεμικής  αεροπορίας.

Μήπως γι αυτό χρειάζεται ο Ρ.Τ.Ερντογάν τους S-400;

Το κατηγορητήριο  από το γραφείο του Γενικού  Εισαγγελέα αφορούσε ένα σωρό αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της συγκεκριμένης αεροπορικής βάσης, οι οποίοι  συμμετείχαν την 15η Ιουλίου 2016 στο πραξικόπημα, ανέφερε  δικαστική πηγή η οποία μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας στα μέσα ενημέρωσης σήμερα .

«Όταν ο αριθμός των εκπαιδευμένων πιλότων  F-16 στην 4η αεροπορική στο Ακιντζί συνδέεται  με την οργάνωση Feto μεταξύ των ετών 2013 και 2016 και συγκρίνουμε τα ονόματα με αυτούς που υπηρετούσαν τον Ιούλιο 2016, τότε είναι απολύτως κατανοητό ότι σχεδόν όλοι οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών F-16  ήταν μέλη της οργάνωσης του Ιμάμη", αναφέρει   το κατηγορητήριο .

Έτσι τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι είναι λογικό... οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να έχασαν έξι μαχητικά F-16, περιστατικό το οποίο σας το αναφέραμε πρώτοι στο άρθρο μας με τίτλο (Η Τουρκική Αεροπορία έχασε επαφή με έξι μαχητικά F-16!) .

Το φυσιολογικό πιο είναι, δεν καταλαβαίνουμε ενώ οι Τούρκοι φοβούνται ότι λείπουν και άλλα οπλικά συστήματα από τις αποθήκες του τουρκικού Στρατού.

H απίστευτη αυτή ομολογία πραγματοποιήθηκε από την τουρκική πολεμική Αεροπορία στον τουρκικό τύπο και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα μαχητικά και ποιος τα έχει ενώ κυκλοφορεί σενάριο για απόκρυψη τους στο Ιρακινό Κουρδιστάν.

Συγκεκριμένα, έρευνα που διεξήχθη για τους στρατιώτες που υπηρέτησαν στο αεροδρόμιο της 8ης αεροπορικής βάσης της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στο Ντιγιαρμπακίρ και αφορούσε το πραξικόπημα της  15ης Ιουλίου έβγαλε «λαυράκι» διότι αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι «αγνοούνται» (!) έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη  F-16 .

 

Απόδειξη της λειψανδρίας στην τουρκική αεροπορία είναι το άρθρο μας με τίτλο (Επιστρέφουν στην ενεργό δράση 831 πιλότοι της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας – Τι περιλαμβάνει το διάταγμα Ρ.Τ.Ερντογάν – Ετοιμάζονται για επιχειρήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι), στο οποίο αναφέραμε ότι  831 Τούρκοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας εγκρίθηκαν και επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από κρούση του υπουργείου ενώ με διάταγμα αναμένεται να αυξηθεί και άλλο ο αριθμός των νέων πιλότων με την πρόσληψη 40 πιλότων από ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες . Οι πιλότοι αυτοί θα προσληφθούν με συμβόλαιο 4 ετών.

Σε πολλούς από αυτούς είχε ανασταλεί το δικαίωμα υπηρέτησης στις ένοπλες δυνάμεις ενώ άλλοι είχαν  φυλακιστεί , λόγω  δικαστικών αξιώσεων περί υποτιθέμενης συμμετοχής στην οργάνωση  Feto και στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου .

Η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί το τρομοκρατικό δίκτυο Feto για την στάση του στην απόπειρα πραξικοπήματος καθώς και ότι αυτό είναι πίσω από μια μακρόχρονη εκστρατεία για να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση μέσα από τη διείσδυση στους τουρκικούς θεσμούς , ιδιαίτερα του στρατού, της αστυνομίας και της δικαστικής εξουσίας.

Από το πραξικόπημα και μετά συνεχίζονται  οι συλλήψεις  στο στρατό, την αστυνομία και το δικαστικό σώμα, καθώς και σε κρατικά ιδρύματα σε ολόκληρη τη χώρα, με φερόμενους τρομοκράτες.

https://youtu.be/6hVNxZdbwkQ?t=1

 

https://youtu.be/ZIJGMfJeKrw?t=3

https://youtu.be/goVBm1fCkEw?t=1

https://youtu.be/tcdXBPMTTRA?t=2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ