ΗΠΑ

Ο Ν. Τραμπ τσακώθηκε άγρια με σύμβουλό του στον Λευκό Οίκο – Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες βίντεο που καταγράφει άγριο τσακωμό στο Οβάλ Γραφείο.

Η αποκάλυψη πως μετά τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Μάικλ Φιλ, ο οποίος υποχρεώθηκε σε παραίτηση γιατί είχε συναντήσει τον Ρώσο πρέσβη στην Ουάσινγκτον, το ίδιο είχε κάνει και ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τραμπ έκανε έξαλλο τον Αμερικανό πρόεδρο.

Και αυτό που τον εξόργισε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι το επιτελείο του δεν μπόρεσε να χειριστεί ακόμη μια κρίση.

https://youtu.be/Ija-VZwcznE

Έτσι την περασμένη Παρασκευή έγινε ο κακός χαμός μέσα στον Λευκό Οίκο! Ο Τραμπ εξαπέλυσε βρισιές σε βάρος τόσο του επικεφαλής στρατηγικής Στιβ Μπάνον, όσο κι άλλων κορυφαίων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου, όπως ο προσωπάρχης του Ράινς Πρίμπους, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, όλη αυτή η φασαρία έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο παρουσίασε το CNN.

Μπάνον και Πρίμπους ήταν οι δυο άνθρωποι που συγκέντρωσαν πάνω τους την… οργή του προέδρου γιατί απέτυχαν να διαχειριστούν την υπόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς και τις αποκαλύψεις για τις συναντήσεις του με τον Ρώσο πρέσβη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...