Κόσμος

Μεξικανός βουλευτής σκαρφάλωσε στον φράκτη για να διαμαρτυρηθεί για το τείχος του N. Τραμπ

Έναν διαφορετικό τρόπο να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή του για το σχέδιο κατασκευής του τείχους στα σύνορα μεταξύ Μεξικού και ΗΠΑ, από τον Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε ένας Μεξικανός βουλευτής, ο οποίος σκαρφάλωσε στον φράκτη και κάθισε πάνω του, στέλνοντας το μήνυμα του στον Αμερικανό πρόεδρο.

«Έφτασα εδώ, σκαρφάλωσα πάνω, κάθισα και βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Μπραούλιο Γκουέρα από την περιοχή του Κερετάρο, προσθέτοντας πως «ήταν εύκολο για μένα να πηδήξω μέσα στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δείχνει πως δεν είναι απαραίτητο να κτιστεί ένα ακόμη τείχος».

«Είναι εύκολο και αποδεικνύει πόσο άχρηστο είναι το σχέδιο για το τείχος και αυτή η πολιτική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ», τόνισε ο Γκουέρα, ο οποίος ανέβασε και στο Twitter τις... επιδόσεις του, προκειμένου να περάσει το μήνυμά του σε όλον τον κόσμο και φυσικά, να το δει και ο Αμερικανός πρόεδρος, που είναι λάτρης των social media.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...