Ελληνοτουρκικά

Μεθυσμένος ο Τούρκος πρόξενος στη Ρόδο -Οδηγούσε με χίλια και δεν τον συνέλαβε η αστυνομία

Αναστάτωση προκάλεσε στη Ρόδο ο Τούρκος πρόξενος όχι για κάποιο λόγο που σχετίζεται με την προκλητική συμπεριφορά της χώρας του το τελευταίο διάστημα αλλά επειδή... μέθυσε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τούρκος πρόξενος, οδήγησε μέσα στη νύχτα, μετά από έξοδο για διασκέδαση σε κέντρο του νησιού, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ από τις 16:00 το απόγευμα!

Η τρελή πορεία του οχήματος αλλά και η μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε σε κεντρικό δρόμο του νησιού προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών. 

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Τούρκο πρόξενο και τον ρώτησαν εάν χρειάζεται βοήθεια. Ο ίδιος, αρνήθηκε και επικαλούμενος την διπλωματική του ιδιότητα αποχώρησε από το σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί σταμάτησαν εκ νέου τον Τούρκο πρόξενο και αξιωματικός ζήτησε από τον άντρα να μπει στη θέση του συνοδηγού για να τον μεταφέρει με ασφάλεια στο σπίτι του στην Ιαλυσό.

Σημειώνεται ότι η διπλωματική ασυλία του Τούρκου πρόξενου δεν επιτρέπει στην αστυνομία να τον συλλάβει ή να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ