Κοινωνία

Ληστές «μπούκαραν» με αμάξι σε κατάστημα αλλά έφυγαν με «άδεια χέρια» (βίντεο)

Οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος στην Αρχαία Κόρινθο δείχνουν καρέ καρέ τη στιγμή όπου ληστές οδηγούν με ταχύτητα το αυτοκίνητό τους πάνω στη βιτρίνα, διαλύοντας και αυτήν αλλά και το εσωτερικό του χώρου. Σκοπός τους ήταν να πάρουν την ταμειακή μηχανή.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ωστόσο, δεν ήταν «τυχεροί» καθώς το ταμείο ήταν άδειο. Μόλις το αντιλήφθηκαν έφυγαν γρήγορα από το κατάστημα, με «άδεια χέρια».

Οι ληστείες ανά την Αττική συνεχίζουν να είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο με ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Αιγάλεω να λέει στην κάμερα πως αναγκάστηκε να κλείσει καθώς ένοπλοι την έκλεψαν δύο φορές και την έστειλαν στο νοσοκομείο.

Τέλος, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στη Λεωφόρο Θηβών δεν υπάρχει κατάστημα το οποίο δεν έχει δεχθεί επίθεση με σκοπό την ληστεία. «Άκουσε τον ήχο του όπλου που γέμιζε», αναφέρει ιδιοκτήτρια φαρμακείου. «"Ξέρεις τι θέλω" μου είπε ο ληστής και θεώρησα ότι μου έκανε πλάκα. Αλλά μιλούσε σοβαρά και έτσι του έδωσα τα χρήματα του ταμείου», συμπλήρωσε η φαρμακοποιός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ