Πολιτική

Κουρέλι από το άθεο κράτος η τιμή και η υπόληψη του Ορθόδοξου Έλληνα. Περιπαίζουν την Χριστιανοσύνη, να καθυβρίζουν τους Αγίους μας

Κατεβάστε τον Χριστό από πίσω σας κύριοι δικαστές που αθωώσατε τον «Γέροντα Παστίτσιο»

του Ιωάννη Παντελιού

Κουρέλι έχει κάνει το άθεο κράτος την τιμή και την υπόληψη του θρησκευόμενου λαού. Έρμαιο οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί στις ανήθικες ορέξεις των ψευτοπροοδευτικών και σταυρωτήδων της πίστης μας.

Βουβή και ένοχη η διοικούσα Εκκλησία απλώς παρατηρεί να βιάζονται καθημερινώς τα ιερά και τα όσια του λαού μας.

Και όσοι τολμήσουν να αντιδράσουν τιμώντας το ράσο τους στιγματίζονται αμέσως ως γραφικοί και οπισθοδρομικοί....

Η χθεσινή αθώωση εκείνου του τυχάρπαστου ιερόσυλου που τόλμησε να διακωμωδήσει έναν Άγιο πλέον της Ορθοδοξίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι....

Δεν αξίζει σε τέτοιους δικαστές να έχουν πίσω τους στα έδρανα την εικόνα του Κυρίου μας.
Ο «Γέρων Παστίτσιος», κατά κόσμον Φίλιππος Λοΐζος, δεν κουβαλάει πλέον τίποτα το αξιόποινο, αφού το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, χθες, ενεργοποίησε το άρθρο 8 του νόμου 4411/2016, που εξαλείφει το αξιόποινο πλημμελημάτων και πταισμάτων που είχαν τελεστεί μέχρι 31/3/2016 και απειλούνταν με ποινή φυλάκισης μέχρι 2 χρόνια.

Ο Λοϊζος επρόκειτο να δικαστεί χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για εξύβριση θρησκεύματος, κατηγορία για την οποία, σε πρώτο βαθμό, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή, για όσα είχαν συμβεί προ πενταετίας.

Κι έτσι ανοίγει ο δρόμος στους διάφορους “ΛοΪζους” να περιπαίζουν την Χριστιανοσύνη, να καθυβρίζουν τους Αγίους μας, να ειρωνεύονται την πίστη μας, να σκυλεύουν το σώμα της Εκκλησίας μας και να παραμένουν ατιμώρητοι!

Γιατί σε τούτο εδώ τον τόπο έχουμε μπλέξει το ηθικό με το ανήθικο, το ομαλό με το ανώμαλο, το δίκαιο με το άδικο και στον πολιτικοκοινωνικό αχταρμά της μεταμοντέρνας κοινωνίας μας δεν έχουν θέση οι Άγιοι. Σαν σαρκοβόρα κτήνη ο μιντιακός συρφετός και τα πολιτικά εγγόνια από το σιδηρούν παραπέτασμα κατασπαράζουν ότι θυμίζει Χριστό και Ελλάδα!

Για πόσο θα τους αφήνουμε;;;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ