Απόψεις

Η υποκρισία των σιωνιστών της Ευρώπης

Χαράλαμπος Μηνάογλου

Από χθες ένα κύμα αντιτουρκισμού ξέσπασε στην Ευρώπη. Οι ταλαίπωρες και ταλαιπωρημένες από τις σιωνιστικές ιδεοληψίες ηγεσίες της Ευρώπης ανακάλυψαν ξαφνικά ότι οι Τούρκοι δεν είναι Ευρωπαίοι! Αλλά και πάλι έσπευσαν να συσκοτίσουν την ανακάλυψή τους αυτή, συνδέοντάς την αποκλειστικά και μόνο με τον Ερντογάν. Δηλαδή δεν φταίνε οι Τούρκοι, αλλά ο κακός Ερντογάν.

Δεν έχει και μεγάλη σημασία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Τούρκων τον υποστηρίζει, αλλά δεν φταίνε οι Τούρκοι που τον υποστηρίζουν και θέλουν τα ίδια με αυτόν, αλλά ο Ερντογάν.

Οι Τούρκοι, στο πλαίσιο του σιωνισμού και της παγκοσμιοποίησης, πρέπει να συνεχίσουν να θεωρούνται από τους μελλοντικούς υπηκόους του παγκόσμιου σιωνιστικού κράτους, δηλαδή τους Ευρωπαίους πολίτες, ως καλοί και αποδεκτοί. Είπαμε, λεπτομέρεια ότι υποστηρίζουν τον γνήσιο ισλαμισμό του Ερντογάν.

Οι μελλοθάνατοι Ευρωπαίοι πρέπει να μαθαίνουν ότι είναι καλοί! Αλλά έστω και στο επίπεδο της ηγεσίας, επιτέλους οι Ευρωπαίοι παραδέχονται την πραγματικότητα, ότι δηλαδή η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη και δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές χώρες!

Αλλά πόση υποκρισία χωράει στην Ευρώπη! Μόλις οι Τούρκοι εφαρμόζοντας παλαιότερη πρακτική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους έκλεισαν μία πρεσβεία, αμέσως τους χαρακτήρισαν τρελούς και απαράδεκτους.

Όταν όμως οι Τούρκοι παλούκωναν, κατέσφαζαν και πουλούσαν ως σκλάβους τους Έλληνες κατά την Τουρκοκρατία, αυτοί οι άθλιοι Ολλανδοί που σήμερα τους χαρακτηρίζουν έτσι, τους έβρισκαν άξιους συνομιλητές και νόμιμη δύναμη.

Όταν ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση και κρέμασαν τον Γρηγόριο Ε΄ και άλλους κληρικούς και φαναριώτες στην Πόλη, πάλι δεν τους βρήκαν τρελούς, βάρβαρους ή απαράδεκτους αλλά νομίμως δρώντες.

Όταν κατέσφαξαν τους Κρητικούς και προκάλεσαν το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου (1866-1869) πάλι οι Ευρωπαίοι ήταν μαζί τους και τους κάλυψαν. Όταν κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο προέβησαν στην γενοκτονία των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας, πάλι οι Ευρωπαίοι τους υποστήριξαν και θεώρησαν την ηγεσία τότε των Τούρκων, τον άθλιο αιμοσταγή δολοφόνο Μουσταφά Κεμάλ, ως καλό συνεργάτη και συνομιλητή για τα θέματα της Μ. Ανατολής.

Όταν πιο πρόσφατα, η Τουρκία κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο και κατέλαβε το 37% του Κυπριακού εδάφους, πράγμα που συνεχίζεται ως τις μέρες μας, όχι μόνο την κάλυψαν αλλά με αυτό δεδομένο άρχισαν και ενταξιακές διαπραγματεύσεις μαζί της!!! Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν και συμβαίνουν στην Τουρκία ο ελεεινός και τρισάθλιος σιωνιστής επίτροπος για την διεύρυνση βρήκε σήμερα και μόνο να πει ότι η Τουρκία βαδίζει σε δρόμο αντίθετο από την Ευρώπη!

Η υποκρισία στο μεγαλείο της!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης