ΗΠΑ

ΗΠΑ: Oι μυστικές υπηρεσίες καταθέτουν για τα περί υποκλοπής των συνομιλιών του Ν. Τραμπ

Οτι δεν πιστεύουν πως παρακολουθούνταν οι επικοινωνίες στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ το 2016 δήλωσαν το πρωί της Τετάρτης υψηλόβαθμα στελέχη της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Παράλληλα πρόσθεσαν ότι οι διευθυντές του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) και της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) θα καταθέσουν σε μια ακρόαση την επόμενη εβδομάδα σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό του ρεπουμπλικάνου προέδρου αλλά και με τις καταγγελίες περί ρωσικής ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, ρεπουμπλικάνος Ντέβιν Νούνες και ο πιο υψηλόβαθμος δημοκρατικός της επιτροπής, ο Άνταμ Σιφ, είπαν στους δημοσιογράφους πως δεν πιστεύουν ότι τα τηλέφωνα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθούνταν, όπως υποστήριξε χωρίς να δώσει κάποια απόδειξη, αλλά θέλουν το FBI να παρουσιάσει οποιοδήποτε στοιχείο υπάρχει στην ακρόαση της ερχόμενης Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές