Κοινωνία

Εικόνες φρίκης! Σκελετωμένος ελέφαντας σε ζωολογικό κήπο της Βενεζουέλας (βίντεο)


Η κρίση στη Βενεζουέλα έχει αφήσει το σημάδι της εκτός από τους ανθρώπους και στα ζώα που φιλοξενούνται στους ζωολογικούς κήπους με οργανώσεις να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους ζητώντας να μεταφερθούν.

Μία από αυτές έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου καθώς σε αυτή φαίνεται ένας ελέφαντας να έχει αδυνατίσει υπερβολικά. «Τα ζώα πεθαίνουν της πείνας στον Ζωολογικό κήπο Caricuao του Καράκας στην Βενεζουέλα και πρέπει να μεταφερθούν σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ξεκινάμε αύριο να πείσουμε την κυβέρνηση της Βενεζουέλας να κλείσει τον Κήπο και να σώσει τα ζώα που έχουν απομείνει παρατημένα εκεί. Ο Ρούπερτ ο Ελέφαντας έχει μείνει πετσί και κόκαλο και πρέπει να σωθεί!», αναφέρει στην ανάρτησή η worldanimalsnews.com.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος τράβηξε και πότε την εν λόγω φωτογραφία, κάτω δεξιά όμως αναγράφεται η ημερομηνία «24 Μαρτίου».

Ο ίδιος ελέφαντας πρωταγωνιστεί και σε άλλα βίντεο.

Παρόμοιο ζήτημα με τον ίδιο ζωολογικό κήπο είχε προκύψει τον περασμένο Ιούλιο, όταν 50 περίπου ζώα πέθαναν από την πείνα μέσα σε έξι μήνες καθώς πολλά από αυτά δεν είχαν φάει τίποτα για περίπου δύο εβδομάδες.
«Ανήσυχο το προσωπικό έχει καταντήσει να ταΐζει μάνγκο και κολοκύθα τα λιοντάρια και τις τίγρεις στο ζωολογικό κήπο, για να αναπληρώσουν τις μειωμένες μερίδες κρέατος, ενώ οι ελέφαντες τρέφονται με τροπικά φρούτα αντί για το συνηθισμένο διαιτολόγιό τους που περιλαμβάνει σανό», ανέφερε τότε το ρεπορτάζ του Reuters.
https://www.youtube.com/embed/E9X8DPO3-lU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...