Κοινωνία

Διεθνής επιχείρηση στην Ολλανδία: Κατασχέθηκαν πίνακες, ράβδοι χρυσού και ρευστό

Ολλανδοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν ξεκινήσει διεθνείς έρευνες εναντίον προσώπων που φέρονται να προσπάθησαν να αποκρύψουν περιουσιακά τους στοιχεία και να αποφύγουν να καταβάλουν φόρους, αφού έλαβαν μια πληροφορία για μυστικούς λογαριασμούς σε ελβετική τράπεζα.

Η υπηρεσία της Ολλανδίας που είναι αρμόδια για την καταπολέμηση των οικονομικών εγκλημάτων ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν χθες Πέμπτη συντονισμένες έρευνες στην Ολλανδία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αυστραλία.

Η εκπρόσωπος της υπηρεσίας Βίτσκε Βίσερς δήλωσε ότι πίνακες αξίας εκατομμυρίων ευρώ, ράβδοι χρυσού, ρευστό και άλλα περιουσιακά στοιχεία έχουν κατασχεθεί από αρκετούς από τους κατόχους 3.800 λογαριασμών στην ελβετική τράπεζα, την οποία δεν κατονόμασε.

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας έχει δώσει σε άλλες χώρες πληροφορίες για περίπου 55.000 ύποπτους λογαριασμούς στην τράπεζα αυτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...