Πολιτική

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «τα έχωσε» στην κυβέρνηση για την απουσία της από τον εορτασμό της Προσάρτησης των Δωδεκανήσων

Σε κανέναν δεν χαρίστηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κος Δημήτρης Γάκης, ο οποίος αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης, με δήλωσή του, χαρακτήρισε απαράδεκτη την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, από τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης των νησιών μας τη μεγαλειώδη παρέλαση!

Την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης από την χθεσινή παρέλαση, στηλίτευσε με δήλωσή του και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ενώ εξαιρετικά δυσμενή ήταν τα σχόλια και από αρκετούς άλλους εκπροσώπους των πολιτικών μας κομμάτων αλλά και δεκάδες ροδίτες που πληροφορήθηκαν το γεγονός.

Είναι η πρώτη φορά πάντως στα 70 χρόνια που γιορτάζεται η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, που στην έδρα του νομού της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο μας, δεν υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Το γεγονός δεν άφησε πάντως ασχολίαστο και ο ίδιος ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης, ο οποίος προφανώς έγινε δέκτης παραπόνων από πολίτες και όχι μόνο, αμέσως μετά την κατάθεση στεφανιών στο βωμό της πατρίδας. Ο κ. Γάκης, ζήτησε συγνώμη από τον ροδιακό λαό για την απουσία της κυβέρνησης(!) ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η στάση αυτή (της κυβέρνησης) δεν συμβαδίσει με τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να ανακηρυχθεί το 2017 ως έτος της Δωδεκανήσου.

www.rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ