Κόσμος

Αυτόπτης μάρτυρας στο Ορλί: Κρατούσε από το λαιμό μια γυναίκα στρατιωτικό

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού περιγράφει στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro όσα είδε και άκουσε. 

«Ο δράστης κρατούσε μια στρατιωτικό όμηρο, την κρατούσε από το λαιμό, ενώ με το όπλο της απειλούσε άλλους δύο στρατιωτικούς», λέει ο 58χρονος Ντομινίκ, που ήταν έτοιμος να ταξιδέψει με την γυναίκα του στον Άγιο Δομίνικο.

«Άκουσα φωνές και είδα στρατιωτικούς να κινούνται. Ένας άντρας κρατούσε μια γυναίκα στρατιωτικό όμηρο, την κρατούσε από το λαιμό και απειλούσε άλλους δύο στρατιωτικούς με το όπλο της. Ήταν σοβαρό. Αμέσως μετά εμείς απομακρυνθήκαμε, κατεβήκαμε τις σκάλες και άκουσα πυροβολισμούς», λέει ο άντρας. Μάλιστα προσθέτει πως πριν φύγουν, πρόσεξε μια τσάντα στην μέση της αίθουσας: «Δεν ξέραμε τι είχε μέσα»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...