Κοινωνία

Αποκάλυψη: Έτσι πέρασαν τα «τρομοδέματα» από τα ΕΛΤΑ (βίντεο)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και των ΕΛΤΑ για να διαπιστώσουν πως τα παγιδευμένα δέματα που έφτιαξαν τα ασύλληπτα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» πέρασαν από τους ελέγχους και έφτασαν στους παραλήπτες τους.

Παρά το γεγονός ότι τόσο στο κέντρο των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, όσο και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υπάρχουν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που ελέγχουν όλους τους φακέλους οι «Πυρήνες» κατάφεραν να σπάσουν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να σπείρουν τον πανικό στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο των δεμάτων τα πέρασε μόνο από το μηχάνημα των ακτίνων και όχι από εκείνο που μπορεί να διαπιστώσει εάν μέσα υπάρχει εκρηκτική ύλη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο υπάλληλος ίσως να θεώρησε πως τα δέματα δεν χρειάζονταν περαιτέρω έλεγχο καθώς αποστολείς ήταν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ