Πολιτική

Απίστευτη δήλωση του ευρωβουλευτή Σ. Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήλπιζα να βγει ο Βίλντερς στην Ολλανδία για να ταρακουνήσει την Ευρώπη (βίντεο)

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου: Ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχθηκε ότι ήλπιζε να εκλεγεί ο Γκέερτ Βίλντερς.

Ο λόγος; Για να ταρακουνηθεί η Ευρώπη και να πιεστεί να κλείσει την αξιολόγηση της Ελλάδος, όπως ο ίδιος εξήγησε!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ήλπιζε η άνοδος της Εθνικής Δεξιάς συνολικά στην ΕΕ να συνετίσει τους Ευρωπαίους.

«Μέχρι τώρα αναμενάμε τον Ομπάμα, ο Ομπάμα έδωσε κάτι, τελείωσε αυτή η ιστορία. Στη συνέχεια αναμενόταν πως ενδεχομένως στις ολλανδικές εκλογές αν έβγαινε ο ακροδεξιός, πιστεύω, θα τους ταρακουνούσε πιστεύω τους Ευρωπαίους να κλείσουν την αξιολόγηση» είπε ο Στέλιος Κούλογλου και συνέχισε: «Η συνολική άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, εγώ ήλπιζα, πως θα συνέτιζε τους Ευρωπαίους για να κλείσουν ένα θέμα όπως το ελληνικό, που είναι μικρό. Ούτε αυτό έγινε. Αρα στο μέλλον δεν βλέπω να δημιουργούνται καλύτερες, ευνοϊκότερες προϋποθέσεις».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 3:35 του βίντεο

https://youtu.be/fz9rvyH_Ku0&start=215

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...