Πολιτική

Αντιπαράθεση Α. Γεωργιάδη - Δ. Τζανακόπουλου με αφορμή τη συνέντευξη του πρώτου στο CNBC

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Αδωνι Γεωργιάδη στο Twitter, με αφορμή το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΝΔ στο CNBC.

«Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε να ασκηθεί επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο briefing των πολιτικών συντακτών.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας μέσω Twitter σημείωσε: «Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή την συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα "πουλήστε Ελλάδα" τί θα έλεγες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον κ. Γεωργιάδη, καλώντας τον να σοβαρευτεί, ενώ τον χαρακτήρισε και τρολ του κοινωνικού δικτύου.

«Κύριε Γεωργιάδη σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτός από troll στο twitter..», έγραψε.

Απαντώντας του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πόσταρε ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου καλούσε για επενδύσεις στην Ελλάδα, σημειώνοντας: «Σας το αφιερώνω, είστε απαράδεκτοι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...