Κοινωνία

Ανατροπή στη δολοφονία στο Μοσχάτο: Δεν ήταν υπάλληλος του πρακτορείου το θύμα - Για τα μάτια μίας γυναίκας έγινε ο καβγάς

Ανατρέπονται τα δεδομένα της δολοφονίας στο Μοσχάτο. Το θύμα δεν ήταν τελικά υπάλληλος του δράστη στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, αλλά ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στον Πειραιά και το όπλο ανήκε στον ίδιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 39χρονος παραολυμπιονίκης διατηρούσε δεσμό με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου.

Ο τελευταίος πήγε χθες το βράδυ οπλισμένος με πυροβόλο όπλο 22 χιλιοστών στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του παραολυμπιονίκη με σκοπό και ξεκίνησε ένα άγριος καβγάς. Τότε ο 47χρονος έβγαλε το όπλο και το έστρεψε κατά του 39χρονου. Στη συνέχεια και σύμφωνα με όσα έχει πει στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφόπλισε τον 47χρονο και πάνω στη συμπλοκή τον πυροβόλησε πέντε φορές. Στη συνέχεια είπε πως τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει και πήγε σπίτι του, περιμένοντας την αστυνομία. Συγκεκριμένα είπε «δεν ήθελα το το κάνω ήταν μια παρόρμηση της στιγμής τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, θόλωσα, πήρα το πιστόλι και τον πυροβόλησα. Μετά δεν ήξερα τι να κάνω. Βγήκα από το μαγαζί την ώρα που έρχονταν οι αστυνομικοί και πήγα στο σπίτι. Λίγο αργότερα ήρθαν εκεί και τους είπα τι έχει γίνει».

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ στο Μοσχάτο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος όταν ο ιδιοκτήτης και παραολυμπιανίκης Β.Τ. είχε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο υπάλληλό του και μετά από λίγα λεπτά ακούστηκε πυροβολισμός. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Οταν έφτασαν στο σημείο περιπολικά στο πρακτορείο ήταν κατεβασμένα τα ρολά.

Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και εντόπισαν ένα άνδρα νεκρό, ο οποίος είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση του ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ,γνωρίζοντας πως πρόκειται για γνωστό παραολυμπιονίκη της κολύμβησης. Μετά από λίγα λεπτά τον εντόπισαν και εκείνος ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται για το πως έφτασε τελικά ο 39χρονος παραολυμπιονίκης να δολοφονήσει τον 47χρονο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ