Τελεσίγραφο του Β.Πούτιν στην οικογένεια Rothschild: «Θα νιώσετε το αληθινό νόημα του πόνου»

Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2017, 5:28 μμ | Ανανέωση: Μάρτιος 26, 2017 στις 6:06 μμ

«Αυστηρό μήνυμα» απέστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στην οικογένεια που ελέγχει την νέα τάξη πραγμάτων και φιλοδοξεί να ελέγξει και τον πλανήτη , πως ότι κάνουν θα το μετανιώσουν …πολύ πικρά. 

Ισραήλ,  Παλαιστίνη, Ρωσία,  Ουκρανία,  Τουρκία,  Ιράκ,  Συρία,  Ιράν,  Λιβύη,  Βόρεια Κορέα, αποτελούν προς το παρόν τις χώρες-στόχους όπου υπάρχει  αναβρασμός, πόλεμοι και διαμάχες οι οποίες τείνουν να εξέλθουν τον ορίων και προκαλέσουν περιφερειακές συγκρούσεις και παγκόσμιο σύρραξη.  

Επίσης η προσπάθεια της διείσδυσης Ισλαμιστών ριζοσπαστών στην Ευρώπη  σύντομα θα οδηγήσει σε πόλεμο εντός των ευρωπαϊκών συνόρων με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί  οι οποίοι φοβούνται μια τέτοια περίπτωση, στην πραγματικότητα πολλοί ειδικοί στέκονται στον σχεδιασμό αυτών των «συγκρούσεων» από ξένα κέντρα .

Όπως αναφέρουν πολλοί ειδικοί όλοι οι πόλεμοι είναι το αποτέλεσμα  «οικονομικών πολέμων».

«Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας» , είχε δηλώσει κάποτε η μητέρα ενός  εκ των ιδρυτών των σημερινών «παγκόσμιων ηγετών» ,  Gutle Schnaper Rothschild τον 18ο αιώνα  και ουσιαστικά είχε πει  την ωμή αλήθεια .

Σήμερα έχουμε σχεδόν όλες τις μεγάλες χώρες του κόσμου σε πτώχευση και στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Αν επικαλεστούμε  την ιστορία, θα δούμε ότι πριν από έναν  παγκόσμιο πόλεμο  σίγουρα προηγείται η οικονομική κατάρρευση.

Είναι το στήριγμα για την άρχουσα τάξη να χρησιμοποιεί τον πόλεμο για να «κάνει τις βρώμικες δουλειές της» με τα νομίσματα τα οποία κάθε  30-40 χρόνια πρέπει να ανανεώνονται .

Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας στο συνέδριο της λέσχης Valdai στο Σότσι, μόλις πριν από λίγο διάστημα απευθύνθηκε  στις δυτικές ελίτ και ειδικά στην οικογένεια  Rothschild :

«Η Ρωσία θα παίξει πλέον «παιχνίδια» με τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συμμετάσχει σε μυστικές διαπραγματεύσεις στο «πίσω δωμάτιο» … Η χώρα μου  είναι έτοιμη για σοβαρές συμφωνίες, αλλά μόνο αν αυτές  οι συμφωνίες αφορούν την συλλογική ασφάλεια …Όλα όμως τα συστήματα της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται σε διάλυση .

Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις ασφάλειας για όλες τις χώρες σε όλα τα επίπεδα και ο υπεύθυνος για την καταστροφή της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής …και κανένας άλλος.  

… Οι οικοδόμοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν αποτύχει προσπαθώντας να χτίσουν  ένα κάστρο στην άμμο … Η Ρωσία τάσσεται υπέρ μιας συντηρητικής προσέγγισης στην εισαγωγή καινοτομιών στις κοινωνικές τάξεις, αλλά δεν είναι σε αντίθεση με την έρευνα και τη συζήτηση αυτών των καινοτομιών, για να δούμε πως θα εισάγουμε  κάποιες από αυτές …

… Η χώρα μου  δεν έχει καμία πρόθεση οικοδόμησης καμία παγκόσμιας  αυτοκρατορίας αλλά δεν θα πάει «για ψάρεμα στα θολά νερά»  που δημιουργούν οι ΗΠΑ  διευρύνοντας συνεχώς την «αυτοκρατορία του χάους …

 … ενώ οι προκλήσεις κατά της χώρας μου βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη σε μια τεράστια περιοχή … η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο διότι ο καθένας έχει την δική του εικόνα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαμορφώσει στην κάθε χώρα την δική του «εικόνα» .

Η χώρα μου δεν θα αυτό-απομονωθεί στον εαυτό της μακριά από τον κόσμο και όποιος επιχειρήσει να το πράξει θα αποκομίσει μια μεγάλη παγκόσμια δίνη.

Επίσης η Ρωσία  είναι πρόθυμη να λειτουργήσει ως σωτήρας του κόσμου, όπως η ίδια έχει πράξει στο παρελθόν …

… Η Ρωσία δεν επιθυμεί να εξαπλωθεί το χάος , δεν θέλει πόλεμο,  αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκινήσει κάποιον.

Ωστόσο, σήμερα βλέπουμε ότι το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου είναι σχεδόν αναπόφευκτο, και  προετοιμαζόμαστε   για αυτό από το  Α και συνεχίζουμε . Η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο, αλλά ούτε  τον φοβάται κιόλας σε καμία περίπτωση …

Η χώρα μου  δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση εκείνων που εξακολουθούν να κατασκευάσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, όμως η Ρωσία θα αντιταχθεί τις προσπάθειές τους αν αυτοί αρχίσουν να προσκρούουν  σε βασικά συμφέροντα της χώρας μου.

Θα  προτιμούσαμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε όλους αυτούς να πράττουν όσα άνομα πράττουν, αλλά εκείνοι που θα καταφέρνουν να σύρουν  τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία, θα νιώσουν το αληθινό νόημα του πόνου …

… Η νέα ελίτ της Ρωσίας έχει το υπόβαθρο να δώσει τον ίδιο τόνο και στο μέλλον, με τις όποιες αποφάσεις προκύψουν από τη βούληση του λαού …», κατέληξε ο Ρώσος Τσάρος Β.Πούτιν.

Αυτή η ομιλία του Ρώσου προέδρου σίγουρα θα μείνει στην ιστορία όπως η ομιλία του Τζων Κένεντι, για τις μυστικές ομάδες που ελέγχουν χώρες ολόκληρες και περιοχές , μετά την οποία δολοφονήθηκε μυστηριωδώς στο Ντάλας το 1963. 

Οι φήμες για επικείμενο 3ο παγκόσμιο πόλεμο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο πιο εντατικά από ποτέ να απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα.

Όπως αναφέρεται από πηγές πολλών διεθνών αμυντικών και γεωπολιτικών αναλυτών, ινστιτούτων, πανεπιστημίων, ο παγκόσμιος πόλεμος είναι στον ορίζοντα αν και «κανείς δεν τον αναγνωρίζει σαφώς ακόμα».

Οι πολλές και διαφορετικού τύπου συγκρούσεις μαστίζουν  τον πλανήτη μας σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει στην πρόσφατη μνήμη μας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μιλήσει πολλές φορές για τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο τονίζοντας ότι είναι  «αναπόφευκτος».

Στην ομιλία του ο Πούτιν δήλωσε ότι ένα τέτοιος πόλεμος είναι «αναπόφευκτος» και σίγουρα η Ρωσία θα αποτελεί μέρος του, θέτοντας τις βάσεις για μια παγκόσμια σύρραξη και κατονομάζοντας ως «διοργανωτές» αυτού του πολέμου το ΝΑΤΟ και τις Η.Π.Α.

Ο ίδιος κατηγορεί το ΝΑΤΟ ότι έχει διαπράξει με την συγκέντρωση δυνάμεων στα ρωσικά σύνορα «πολλές παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου», οι  οποίες είναι μια πολύ σοβαρή αιτία παγκόσμιας διένεξης .

Με μια ματιά στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων όμως  διαπιστώνεται πραγματικά ότι το ΝΑΤΟ μετακινεί , αναδιατάσσει και εξοπλίζει συνεχώς νέες επίλεκτες δυνάμεις  γύρω από τα ρωσικά σύνορα από την Μαύρη θάλασσα  έως την Βαλτική.

Ο λόγος του Ρώσου προέδρου ήταν μετρημένος , ακριβής και κυρίως στοχευμένος προς αυτούς που πρέπει να λάβουν το «μήνυμα»….»πως ότι φτιάχνουν είναι παλάτια στην άμμο».

 

 

 • Assurbanibal

  1ΟΣ

  Με τηλεγράφημα το ΄στειλε ή με e-mail?

 • skeptomenosellin

  Δεν γνωρίζω κατά πόσον χρησιμοποίησε αυτές ακριβώς τις εκφράσεις, αλλά θα το έβρισκα πολύ περίεργο για έναν τέτοιο σκακιστή να παρασυρθεί από το οτιδήποτε πλήν της λογικής…
  Άμα ο άλλος έχει βάλλει την κεφάλα κάτω και προχωρά, δεν παίρνει από λόγια και απειλές, αλλά από απαντήσεις… Και κάτι μου λέει ότι και αυτό θα πράξει…
  Μάλλον πάλι προς άγραν κλικ βγήκαμε…….

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   δηλαδή; τί θά πράξει;

   • skeptomenosellin

    Συνήθως οι πολεμιστές (έστω και οι πληγωμένοι) θα κοιτάξουν να κρατήσουν ζωντανό αυτό που έχει πραγματική αξία, για να μπορέσουν στην συνέχεια να χτίσουν πάνω…
    Αν δε κρίνουμε από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του τα έχει καταφέρει θαυμάσια, έστω και αν βρίσκεται υπό συνεχώς αυξανόμενη πίεση και όχι μόνο αυτό, αλλά με κάθε τρόπο προσπαθεί να διαμορφώσει και την επόμενη κατάσταση…
    Νομίζω το παραπάνω απαντά στην ερώτηση…

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     σέ πείθει ο βλαδίμηρος γιά αντινεοταξίτης;

     • skeptomenosellin

      Με πείθει για πολεμιστής και αυτό μου αρκεί…
      Η αλήθεια είναι σχετική και ανάλογη του τρόπου κρίσης του καθενός…
      Και θεωρώ εαυτόν μη άξιο να κρίνω το ποιον του ανδρός αφού δεν έχω καμία δυνατότητα που θα μου επέτρεπε να κάνω ορθή κρίση αφού ούτε τα στοιχεία που έχει αυτός έχω, ούτε έχω μάθει να σκέφτομαι όπως αυτός, τουλάχιστον στο αντικείμενό του…. Μπορώ να προσφέρω μόνο σχετικής λογικής άποψη και πάντα με ένα ίσως στο τέλος…
      Αντίνοε, για να κρίνεις σωστά πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα και αυτό είναι πρακτικά αδύνατο…. Από την στιγμή λοιπόν που σχετική δικαιοσύνη μόνο μπορεί να υπάρξει, όλες οι απόψεις είναι συζητήσιμες… Γνώμη μου…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      συμφωνώ.

     • skeptomenosellin

      Νομίζω πως πράττεις σοφά… :-)

 • LuckyLuke

  Διαδηλωσεις σε ολες τις Ρωσικες πολεις » εναντιον της διαφθορας »
  RT‏Verified account @RT_com 10m10 minutes ago
  More
  Update: 500+ people detained during anti-corruption #protest in #Moscow – Tass news agency citing police source http://on.rt.com/870m

 • Διγενης ακριτας

  γ]Γα μα τους πουτιν γα μα τους

 • AthanRules

  Πάρτε μια υδρόγειο σφαίρα, κλείστε τα μάτια και γυρίστε την.Βάλτε κάπου το δαχτυλό σας και αφήστε την να σταματήσει. Εκεί που είναι το δαχτυλό σας θα γίνει πόλεμος.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   αρκτικός κύκλος βγήκε μεγάλε

   • AthanRules

    Ωραία μέσα είσαι.

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     εγώ δέν πάω νά πολεμήσω εκεί πέρα,κρυώνουν τά πατουσάκια μου.

     • AthanRules

      λολ

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Όλοι κάνουν τα σχέδιά τους αλλά άθελά τους σπρώχνουν το σχέδιο του Θεού. Οι αρχαίοι έλεγαν «Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει».

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τοκογλυφοι φονιαδες των λαων

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα»

  «Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

  (γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης) 26 Μαΐου 2011 http://hggiken.pblogs.gr/2014/06/apo-ekeinh-th-stigmh-kai-meta-arhizoyn-ta-heirotera-sthn-ellada.html

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   αυτό τό είδες γραμμένο σέ κάποιο βιβλίο μέ υπογραφή αυτού πού τό άκουσε ή μόνο στό διαδίκτυο, βλάντ;

   • Assurbanibal

    Γενικολογίες…

    • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

     Εκτος του

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Περιμενης να σε ταιση με χρυσα κουταλια ο αβαπτιστος…

    Καποιοι περιμενουν ….με το ονειρο θα μεινουν

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΗΔΠΕΡΑ ΑΠΌ ΣΑΙΓΚΟΝ…

  • Θαλασσόλυκος

   Γεια σου Πευκέστα!!

  • Assurbanibal

   Γεια σου Ράμπο!

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

   Αλλο ενα κρατος που δεν πηγα . Δεν βαριεσαι λιγο σχιστοματηδες ειναι και αυτοι.

 • ιωαννης

  …ο περιβόητος Gutle Schnaper Rothschild τον 18ο αιώνα…
  δεν ηταν o …ηταν Η περιβοητη μανα των 5 αδελφων ροτσ.

  • Κυρ Μέντιος
   • ιωαννης

    επησης η ¨κυρια¨ αυτη εινια γιαγια του αδολφου …..ναι ναι …του χιτλερ.

    • DisqussioneR

     ρε μεγάλε, μάθε να διαβάζεις σωστά… H μητέρα ενός εκ των ιδρυτών λέει το άρθρο…

     «Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας» , είχε δηλώσει κάποτε η μητέρα ενός εκ των ιδρυτών των σημερινών «παγκόσμιων ηγετών» , Gutle Schnaper
     Rothschild τον 18ο αιώνα και ουσιαστικά είχε πει την ωμή αλήθεια .

     • ιωαννης

      δεν καταλαβαινω τι θες να πεις!…
      λιγο ιστορια….ο amsel bauer ειναι ο μετεπειτα rotschild …και η Gutle Schnaper Rothschild ηταν γυναικα του …μαζι ειχαν 5 γιους που ιδρησαν 5 ευρ. τραπεζες και εκ τοτε ελεγχουν τον πλανητη γη .
      Ακομη ενα λαθος του αρθογραφου (περαν του οτι θεωρισε την gutle ανδρα!) ειναι η θεωριση του οτι περαν των rotschild υπαρχουν και αλλοι >>>σημερινοι «παγκόσμιοι ηγετες>>> ….διοτι υπαρχουν μονο τσιρακια των ροτσιλντ.

     • DisqussioneR

      Μα αυτό σου λέω, ΔΕΝ είναι λάθος του αρθρογράφου. Λέει «η μητέρα ενός εκ των ιδρυτών, Gutle Schnaper Rothschild… Έχει ένα κόμα μετά το «ιδρυτών»…. Τί δεν καταλαβαίνεις?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Τα χρόνια που περνούμε είναι πολύ δύσκολα και πολύ επικίνδυνα»

   . Και βλέπεις σε όλα τα κράτη φουρτούνα, ζάλη μεγάλη! Ο καημένος ο κόσμος -ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

  – βράζει σαν την χύτρα ταχύτητος. Και οι μεγάλοι πως τα φέρνουν! Μαγειρεύουν-μαγειρεύουν, τα ρίχνουν όλα στην χύτρα ταχύτητος και σφυρίζει τώρα η χύτρα! Θα πεταχθή σε λίγο η βαλβίδα! 

  Όλος ο κόσμος πάει να γίνη μια περίπτωση. Γενικό ξεχαρβάλωμα! Δεν είναι να πης: «Σ’ ένα σπίτι χάλασε λίγο το παράθυρο ή κάτι άλλο, ας το διορθώσω». Όλο το σπίτι είναι ξεχαρβαλωμένο. Έχει γίνει χαλασμένο χωριό. Δεν ελέγχεται πια η κατάσταση.

  Μόνον από πάνω, ό,τι κάνει ο Θεός. Τώρα είναι να δουλεύη ο Θεός με το κατσαβίδι, με χάδια, με σκαμπίλια, να το διορθώση. 

  Μια πληγή έχει ο κόσμος που κιτρίνισε και θέλει σπάσιμο, αλλά ακόμη δεν ωρίμασε καλά. Πάει να ωριμάση το κακό, όπως τότε στην Ιεριχώ (4) που ήταν για απολύμανση. 

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/ta-hronia-poy-pernoyme-einai-poly-dyskola-kai-poly-epikindyna.html

 • POYTARNAKI

  32!

 • Proud to be Greek

  Ο οικομονικός πόλεμος κατά της Ρωσίας, οι δολοφονίες ρώσων αξιωματούχων είναι απόρροια ακριβώς την θέλησης του αυτής, ενώ οι συνεχείς προκλήσεις της Δύσης στόχο εχουν να τον κάνουν να απαντήσει και να ανάψει σπίθα.
  Η Παγκόσμια Τάξη δεν θέλει μια ισχυρή Ρωσία (ούτε Κίνα) και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

  • POYTARNAKI

   Το θέμα είναι αν θα το πετύχει!Εσύ τι λες;

   • Proud to be Greek

    Το τοπίο ειναι θολό, δεν είναι καθόλου ευδιάκριτο το τι θα γίνει, ποιός θα βγεί τελικά νικητής, και τι είδους νίκη θα είναι αυτή.

    • POYTARNAKI

     Εννοώ αν θα τσιμπήσει ο Πούτιν.

     • Proud to be Greek

      Μάλλον οχι.

     • POYTARNAKI

      Το πιστεύω και εγώ.

 • GLOCK 20

  ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!

  http://www.newmoney.gr/diethni/318914-mazikes-diadiloseis-kata-tou-poutin-sti-rosia-dekades-sillipseis

  • Proud to be Greek

   (Και η αστυμονία συνέλαβε τον μεγαλύτερο επικριτή του Πούτιν)

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

   Γιωργο μια ερωτηση γιατο λινκ που ανεβασες και διαβασα. Γνωριζεις οτι πανω απο το 85% των Ρωσσων δηλωνουν πιστη και αφοσιωση στο προσωπο του Πουτιν; Δηλαδη κατ’εμε μια ισχνη μειοψηφια που πληρωνεται απο τα τσιρακια της ΝΤΠ νομιζεις οτι θα γειρουν την πλαστιγγα ; Νομιζω οτι λανθανεις οικτρως αν πιστευεις κατι τετοιο. Αποψη μου.

   • GLOCK 20

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

    http://www.eleftherostypos.gr/diethni/88189-xiliades-rosoi-diadilotes-stoys-dromoys-synelifthi-antipalos-toy-poytin/

    • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

     Ε ναι Γιωργο απο την ωρα που τα βαζει μ’αυτους ,τα παλιοερπετα επομενο ειναι οτι θα κανουν τα παντα για να τον ανατρεψουν.

     • 4ΒΗΤΑ ….(ВЕДЬМА)

      Δεν θα τους περάσει….
      Σσσσσ…..Καλησπέρα κύριε Νάκη.
      Είναι τόσο ήρεμος και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και τα βήματά του όσο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί…
      Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και δεν τον νοιάζει τίποτα…Δεν παίρνει άδεια από κανέναν…Έχει την άδεια του Θεού.

  • DisqussioneR

   Η συντριπτική πλειοψηφία των ρώσων πίνουν νερό στο όνομα του Πούτιν. Από συζητήσεις με ρώσους αυτά.
   Είμαστε περήφανος λαός λένε και αυτό το οφείλουμε στον Πούτιν που ξαναέκανε τη Ρωσία δύναμη!

   • GLOCK 20

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

    • DisqussioneR

     Είναι γνωστό τί προσπαθούν να περάσουν Γιώργη ;-)

     • GLOCK 20

      ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο BOGDAN, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

    • Limassolbull

     Και τα ελληνικα βοθροκαναλα ειναι συνεχεια των υπολοιπων δυτικων ΜΜΕ που εργολαβικα κανουν την δυτικη προπαγανδα χρονια τωρα αφου απο εκει τρωνε.

   • 4ΒΗΤΑ ….(ВЕДЬМА)

    » I think that people are able to see that I am working hard that I am striving openly honestly and sincerely to achieve the results…the results our country needs.
    I believe that the main thing is to sincerely aspire to achieve the maximum , so that the country feels more secure and people live better .
    Thats precisely how I am trying to go about my work. And I am very grateful to our people who appreciate my work and for their sopport , as without that it would have been impossible to get anything done…»

    He commented on his high popularity among Russians….

    I am here but I cant stay for too long….Shhhh……..
    :-)
    Good evening….

  • Limassolbull

   τηλεκατευθυνομενοι ειναι ολοι με τους γνωστους σπονσορες πισω. Τα ιδια ειδαμε και στην Γεωργια ποιο παλια τα ιδια βλεπουμε τωρα στην Λευκορωσια τα ιδια ειδαμε στην Ουκρανια και την καταληξη τα ιδια ειδαμε ξανα και στην ρωσια με τον τοτε αντιπαλο Πουτιν τον μακαριτη Νεμτσωφ του οποιου το ηθος σαν ανθρωπος ακουστα υπηρχε.. Οι φωτογραφιες του που διαφορα σαιτς ειχαν βαλει μετα θανατον να περιφερετε μεθυσμενος στα διαφορα νυκτερινα κεντρα με πουτανες και οι στασεις του μαζι τους μεχρι και σε κυριο δρομο μερα μεσημερι καθε αλλο εδειχναν ανθρωπο που ειχε ηθος και αυτοσεβασμο και θα μπορουσε να κανει αντιπολιτευση στον Πουτιν.
   Ηταν αμερικανοκινουμενος και στο τελος οι ιδιοι τον εφαγαν για να τα φορτωσουν στον Πουτιν ομως κανενας λογικος ανθρωπος δεν τους πιστεψε.

 • Ταξίαρχος

  Η ομιλία που είναι;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γέροντας Παΐσιος: Η ακηδία αχρηστεύει τον άνθρωπο

  http://hggiken.pblogs.gr/2014/06/gerontas-pa-sios-h-akhdia-ahrhsteyei-ton-anthrwpo.html

  • POYTARNAKI

   Η κηδεία που να δεις τι τον κάνει;)

   • Assurbanibal

    Εννοεί την τεμπελιά μάλλον…

    • POYTARNAKI

     100 άβαταρ τεμπελιά δεν είναι να έχεις;Σημαίνει ότι δεν κάνεις και κάτι άλλο στη ζωή σου;)

     • Assurbanibal

      Ε?

     • POYTARNAKI

      Έφερα ένα παράδειγμα ακηδίας;)

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Η φωτογραφια μου αρεση….του νεοελληνα

    • POYTARNAKI

     Του άλλου δεν του άρεσε.

  • Και η μ@λ@κία τον κάνει Assurbanibal

 • Assurbanibal

  Στηρίζουμε οικογένεια Rothschild μέχρι τελευταίας ρανίδος!

  • POYTARNAKI

   Μπεε αδελφέ εν φάρμα!

  • Proud to be Greek

   Εύγε!!
   (Εγώ τους στηρίζω και οικονομικά).

   • Assurbanibal

    Μπράβο φίλε, άκουσα οτι έχουν κάτι ζόρια τελευταία…

    • Proud to be Greek

     Το έμαθες κι εσύ ε??

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

   Ετσι μπραβο να μην λενε οτι ειμεθα και ριψασπεις.χαχαχα Καλησπερα φιλε μου και σε ολους τους φιλους μας επισης.

  • Γιώργος fs.

   Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται!!!!😆😆😀😆

  • Ο Σύντεκνος

   Πχιο θρονιος πεθαίνεις…

   • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    Αει στο καλο σου βρε Συντεκνε . Ας ειναι και πολυθρονα βρε πες τον Ασσουρ ειχε βαλει μια ημερα μια βικτωριανη ηταν θα σε γελασω.

    • Ο Σύντεκνος

     Είναι πρώτος σε κάτι τέτοια…βρwμοθρονιος

 • POYTARNAKI
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

  Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον  Γέροντα Παΐσιο : «Λόγοι χάριτος και Σοφίας» από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.Σημείωση : ο γέροντας εκοιμήθη το 1994.

  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

  Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους. Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο»

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/oi-orthodoxoi-tha-sygkroystoyn-me-toys-nato-koys.html

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (σ.σ. Γέλτσιν) η οποία πλευρίζει                                                                                     τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν.

 • POYTARNAKI

  Είναι ήδη στα γραφεία του site;)

  • Assurbanibal

   Ο Βλαδίμηρος?

   • POYTARNAKI

    Μαζί με Τραμπ και Πάνο!

   • Γιώργος fs.

    Μεγαλεία!!!Ζούμε ιστορικές στιγμές!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «…πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική …και μετά θα γίνουν…»

  (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΙΣ 06/02/2012 : http://hggiken.pblogs.gr/2012/02/prwta-tha-ginei-kati-poy-tha-gonatisei-thn-amerikh-kai-meta-tha-.html

  Θα πάρουμε την Κωνσταντινούπόλη
  Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε :

  «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας».
  Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.».

  Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα.
  Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

  Απ. ΣίμογλουΑλεξανδρούπολη[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ.141 -142) ] 

 • ΚΩΝΚΑΡ

  Κυκλοφορούν πολλοί μύθοι για τους Rothchild. Π.χ. ότι
  οι Rothchild έχουν περιουσία 500 τρις δολαρίων σε χρυσό
  και τον κρύβουν σε μυστικά θησαυροφυλάκια.

  Όμως το σύνολο του χρυσού που έχει εξορυχθεί παγκοσμίως
  δεν ξεπερνά τα 9 τρις δολάρια,στο τέλος του 2011 υπολογίστηκε πως έχουν εξορυχθεί
  170.000 τόνοι χρυσού και η αξία τους έφτανε τα 8 τρις
  οπότε οποιαδήποτε αναφορά σε περιουσία 500 τρις σε χρυσό είναι υπερβολή.

  500 τρις δολάρια σε περιουσία και δεν βρίσκονται καν
  στην λίστα με τις 10 πλουσιότερες οικογένειες στο κόσμο;

  • Proud to be Greek

   170.000 τόνοι χρυσού στην σύγχρονη ιστορία.
   (Υπάρχει και ο αρχαίος χρυσός)

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    γιατί μιλάμε μόνο γιά χρυσό; υπάρχει καί ο άργυρος,πολύτιμοι λίθοι,έργα τέχνης καί κυρίως γή καί ενέργεια – τεχνολογία.

    • Proud to be Greek

     Συμφωνώ.
     Εγώ απαντησα στον ΚΩΝΚΑΡ που έγραψε για χρυσό

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   8 ΤΡΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ 10 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
   ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.

  • DisqussioneR

   Αυτό που λες το είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά δεν αναφέρει την αξία της περιουσίας τους σε χρυσό. Μιλάει γενικά για την περιουσία τους…

 • τριβέλι Πάνου
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ζητω το αβαπτιστο

  Στον αέρα η αξιολόγηση – Ασαφής η επιστροφή των δανειστών – Δεν είναι σίγουρη ούτε η 22η Μαϊου 2017 για συμφωνία

  26/03/2017 – 12:01Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόοδος σημειώθηκε τουλάχιστον στο φορολογικό 

  ————————-

  Δ. Καμμένος: Αφορολόγητο κάτω από 8.600 δύσκολα περνάει από τη Βουλή

  Οι ΑΝΕΛ μπορεί και να μην ψηφίσουν τα μέτρα από το πακέτο-συμφωνία, εκτίμησε ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος.

 • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  O Θεός να βάλει το χέρι Του εδώ που φτάσαμε.

 • BLUEARROW

  H αποτύπωση της καταστροφής που επέφεραν οι »σωτήρες » μέσα απο ένα πίνακα .
  Επίσης συγκρίνετε Μάλτα -Κύπρο 2008- 2016 η μετά τον μ. Τάσσο Παπαδόπουλο εποχή
  Είναι 2 πανομοιότυπες οικονομίες .
  http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=teina225&plugin=1

  • Ο Σύντεκνος

   Ότι να ναι…η αποτριχωση διάβασα

 • Jorge Melissa
 • τριβέλι Πάνου
 • DisqussioneR

  Αν τα έπνιγε στη γέννα…

 • Giorgos Markou

  ετσι Βλάντιμιρ εξω απο το Bretton Woods και επαναφορά της ορθοδοξης μοναρχιας στην Ρωσια, μονο τοτε τους κόβεις τα πόδια τους σιωνιστές!!!!!!

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Αντισταση στην ΝΤΠ