Συνάντηση Ν.Κοτζιά επί 1,5 ώρα με τον Σύμβουλο Ασφαλείας του Ν.Τραμπ: Ξεσπά γεωπολιτική καταιγίδα σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή – Σκληρή γραμμή έναντι Τουρκίας με «πλάτες» Ισραήλ και ΗΠΑ

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2017, 10:12 μμ | Ανανέωση: Μάρτιος 16, 2017 στις 10:55 μμ

Tελευταία ευκαιρία της χώρας μας να αναβαθμιστεί γεωπολιτικά αποτελεί η συνάντηση Ν.Κοτζιά με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μακμάστερ,με τον οποίο ειπώθηκαν πολύ σημαντικά πράγματα καθώς έγινε κατανοητό πως επί προεδρίας Ν.Τραμπ θα λάβουν χώρα αρκετοί περιφερειακοί πόλεμοι σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή. Η γεωπολιτική καταιγίδα θα ξεσπάσει και θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 χρόνια με τη χώρα μας να βρίσκεται στο επίκεντρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για 40 λεπτά και τελικά διήρκεσε μιάμιση ώρα. Με την Τουρκία να βρίσκεται εκτός ελέγχου, και τα Σκόπια να βρίσκονται στη δίνη εμφυλίου πολέμου, η μόνη χώρα σταθερότητας η οποία έχει και την συμπαράσταση του Ισραήλ, είναι η Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι ο Κοτζιάς άδειασε τον Κατρούγκαλο ο οποίος είχε πει «ναι» στην διεξαγωγή συγκεντρώσεων Τούρκων πολιτικών στη Θράκη.

Στο ραντεβού που διήρκεσε σχεδόν 90 λεπτά παρόντες ήταν η αναπληρώτρια, Κάθλιν ΜακΦάρλαν, ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου για διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Κένεθ Τζέστερ ενώ σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στο ραντεβού εμφανίστηκε κάποια στιγμή και ο ομογενής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους.

Ο κ. Κοτζιάς έθεσε θέματα ασφαλείας της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων, τόνισε τον ρόλο της Ελλάδας σε μια εύθραυστη γεωπολιτική συγκυρία και σε ένα περιφερειακό τρίγωνο αστάθειας και αναφέρθηκε στα βασικά θέματα ελληνικής εξωτερικής πολιτικής καθώς και στις πρωτοβουλίες που παίρνει η Ελλάδα για να σταθεροποιήσει το περιβάλλον της.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στη συνάντηση ο Έλληνας ΥΠΕΞ παρουσίασε στον κ. Τίλερσον, σε χάρτη που είχε μαζί του, τη θέση της Ελλάδας εντός περιφερειακού τριγώνου αστάθειας και το ρόλο της ως πόλου σταθερότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι «άκουγαν, έκαναν ερωτήσεις και κρατούσαν σημειώσεις», ενώ ενημέρωσαν τον κ. Κοτζιά για τους σχεδιασμούς τους σε θέματα εξωτερικής πολιτικής που η ελληνική πλευρά εκτιμά ότι «θα έχουν θετικές επιπτώσεις για τη χώρα».


Στην εκτίμηση ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ελλάδα στο θέμα της οικονομίας και του χρέους και η βοήθεια που θα παρέχουν θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς μετά το τέλος των διήμερων επαφών του στην Ουάσιγκτον με ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ.

Παράλληλα, o υπουργός Εξωτερικών εμμέσως πλην σαφώς «άδειασε» τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο για τις δηλώσεις του «ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει επισκέψεις Τούρκων πολιτικών στη χώρα μας πριν από το δημοψήφισμα» λέγοντας ότι «η θέση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών είναι ότι δεν μιλάει πριν τεθούν συγκεκριμένες αιτήσεις και διαδικασίες…».

Δηλώσεις Κοτζιά:

«Νομίζω ότι η διήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ ήταν πολύ επιτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

«Συναντήσαμε τον Υπουργό Εξωτερικών, συναντήσαμε τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, καθώς και την αναπληρώτριά του. Επίσης, είδαμε τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και μια σειρά από άλλα στελέχη που ασχολούνται με την εξωτερική πολιτική. Είχαμε συναντήσεις με Γερουσιαστές, καθώς και με δημοσιογραφικά team, θα έλεγα ότι το πιο ενδιαφέρον ήταν σήμερα το πρωί με το Reuters», είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών για να περάσει αμέσως στα γεωπολιτικά:

«Αυτό που νομίζω έγινε κατανοητό από την αμερικανική πλευρά είναι η ιδιαίτερη γεωστρατηγική ανάλυση που κάνουμε για την περιοχή μας και συμφωνήσαμε στη μεγάλη ανάγκη να υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτήν. Ο ιδιαίτερος ρόλος της χώρας μας είναι ένας ρόλος ευθύνης. Έχουμε συγκροτήσει σειρά από θεσμούς, όπως είναι οι τριγωνικές σχέσεις που διατηρούμε με χώρες όπως η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ιορδανία και η Παλαιστίνη. Έχουμε τα τετραμερή σχήματα συνεργασίας στα Βαλκάνια, καθώς και τη διασυνοριακή. Είμαστε σε μια διαδικασία για να συγκροτήσουμε νέα τετραμερή με Γεωργία και Αρμενία. Όλα αυτά δείχνουν τις δυνατότητες και τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει η Ελλάδα στην περιοχή», κατέληξε ο Έλληνας ΥΠΕΞ πριν δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Σχετικά με τη συνάντηση με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας τον κ. Μακμάστερ;

«Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για 40 λεπτά και τελικά διήρκεσε μιάμιση ώρα. Συζητήσαμε πολύ συγκεκριμένα για θέματα που αφορούν τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια».

Το Κυπριακό;

«Το Κυπριακό δεν απασχόλησε πολύ, πέρα από το ότι εξήγησα ποιος είναι ο όρος για να πετύχει μια διαπραγμάτευση. Ο όρος είναι ο ορισμός του Κυπριακού προβλήματος, δηλαδή η απαλλαγή της Κύπρου από τα ξένα στρατεύματα και η κατανόηση από την πλευρά της Τουρκίας ότι δεν μπορεί να ζητάει ειδικά προνόμια όπως είναι τα παρεμβατικά προνόμια που θέλει».

Πώς βλέπετε τις προτεραιότητες της νέας Αμερικανικής Κυβέρνησης στην περιοχή μας;

«Αντιλαμβάνομαι ότι η Αμερικανική Διοίκηση αναζητεί τους τρόπους με τους οποίους θα αναβαθμιστεί ο ρόλος και η σημασία της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, σε συνεργασία – εξ όσων καταλαβαίνω, με διαφορετικό τρόπο από ότι στο παρελθόν, δηλαδή πιο εντατικά και ισότιμα– με κράτη με τα οποία έχουν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις».

Επί προεδρίας Ομπάμα, κύριε Υπουργέ, η Ελλάδα είχε υποστήριξη στο θέμα της Ευρωζώνης, του χρέους και της οικονομίας.

«Και αυτό θα συνεχισθεί. Έχοντας μια αρχική συζήτηση επί του θέματος, νομίζω ότι θα συνεχισθεί και ίσως να είναι και πιο μεγάλη«.

Σε ό,τι αφορά τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση της Τουρκίας με χώρες της Δυτικής Ευρώπης, σήμερα επιτέθηκε ο κ. Ερντογάν στην Άνγκελα Μέρκελ και το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών άσκησε κριτική στην ανακοίνωση της Ε.Ε. που υποστήριξε την Ολλανδία. Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο;

«Σας είπα ότι η Τουρκία εξάγει την νευρικότητά της. Ίσως ορισμένοι κύκλοι της τουρκικής ηγεσίας να θεωρούν ότι μια τέτοια λεκτική σύγκρουση βοηθά την προεκλογική καμπάνια του κ. Ερντογάν».

Η θέση της Ελλάδος σχετικά με επισκέψεις Τούρκων πολιτικών στη χώρα μας πριν το δημοψήφισμα ποια είναι;

«Η θέση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών είναι ότι δεν μιλάει πριν τεθούν συγκεκριμένες αιτήσεις και διαδικασίες».

Και μία τελευταία ερώτηση, ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρυ Πάιατ, στο Συνέδριο των Δελφών είπε ότι φοβάται για ένα ατύχημα στο Αιγαίο. Από τις συνομιλίες που είχατε εδώ επαληθεύεται αυτός ο φόβος;

«Δεν είχαμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Είχαμε συζητήσεις περισσότερο για το ποιος είναι ο ρόλος της χώρας και όχι για να κατηγορήσουμε ή να μιλήσουμε για τρίτους».

Για την τουρκική αντιπαράθεση στην Ευρώπη εκφράστηκαν καθόλου;

«Όχι δεν κάναμε τέτοια συζήτηση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κοτζιά στους Έλληνες ανταποκριτές:

Ήταν μια κρίσιμη συνάντηση τη στιγμή που η Τουρκία κηρύσσει ιερό πόλεμο εναντίον της Ευρώπης και της Ελλάδας. Ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΞ το επιβεβαίωσε σήμερα. Άραγε τι θα συμβεί στην Ελλάδα με τα εκατ. μουσουλμάνων «προσφύγων»;

«Η Ευρώπη σύντομα θα είναι το μέρος ενός «ιερού πολέμου», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu σήμερα  16 Μαρτίου.

«Τώρα η εκλογή περατώθηκε στην Ολλανδία … Αν κοιτάξει κανείς  όμως πολλά μέρη στην ΕΕ δεν θα δει  καμία διαφορά μεταξύ των σοσιαλδημοκρατών και των φασιστών όπως ο Wilders . Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία. Που θα πάει η  Ευρώπη; Έχει αρχίσει να καταρρέει η Ευρώπη και αυτοί την σύρουν στην άβυσσο. Ένας μεγάλος Ιερός πόλεμος θα αρχίσει σύντομα σε αυτήν », δήλωσε ο Çavuşoğlu.

Υπάρχουν πληροφορίες για σχέδιο πρόκλησης επεισοδίων στην ΕΕ με την συνδρομή των εκατομμυρίων Τούρκων μεταναστών που ζουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η  πρόβλεψη για επικείμενο θρησκευτικό πόλεμο εκτός από  τους  εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων .

Μάλιστα πολλοί ειδικοί είχαν αναφερθεί στο θρησκευτικό πόλεμο εντός Ευρώπης  ήδη από το 2006 πριν ξεκινήσει καν η  κρίση της μετανάστευσης.

Αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» και ινστιτούτο με έδρα την Ουάσιγκτον, δημοσίευσε μια συγκλονιστική έκθεση που αναφέρει ο ευρωπαϊκός θρησκευτικός πόλεμος πλησιάζει.

«Οι Σταυροφορίες ξεκίνησαν με μια φήμη του μιάσματος το 1095, όταν ο Πάπας Ουρβανός  II κατήγγειλε τους μουσουλμάνους ότι « είναι εντελώς αποξενωμένοι από τον Θεό ».. «Αυτό  ακριβώς λένε τώρα οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ δαιμονοποιώντας την δύση σήμερα στα εκατομμύρια των πιστών τους », αναφέροει  Αμερικανός εμπειρογνώμονας  .

Πριν από λίγες μόλις ημέρες, Ιταλός καθολικός αρχιεπίσκοπος προειδοποίησε ότι η χώρα του και η υπόλοιπη Ευρώπη «σύντομα θα  μουσουλμανοποιηθεί».

Ο Monsignor Carlo Liberati, ομότιμος Αρχιεπίσκοπος της Πομπηίας, προέβλεψε αποκαλυπτικά τη μαζική μετατόπιση των Χριστιανών  Ευρωπαίων στο Ισλάμ  λόγω της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων και την μικρότερη  δημόσια εμπλοκή της χριστιανικής  εκκλησίας.

Μιλώντας για την Καθολική εφημερίδα La Fede Quotidiana, είπε: «Οι ενορίες είναι το μόνο πράγμα που στέκεται ακόμα όρθιο. Χρειαζόμαστε μια αληθινή χριστιανική ζωή. Όλο αυτό ανοίγει το δρόμο για το Ισλάμ. Εκτός από αυτό, αυτοί κάνουν  παιδιά και εμείς όχι  διότι είμαστε…. σε πλήρη παρακμή. Σε 10 χρόνια θα είμαστε όλοι μουσουλμάνοι, λόγω της βλακείας μας».

Μια απλή ματιά στο μηνιαίο αστυνομικό δελτίο στις χώρες της ΕΕ καταδεικνύει του λόγου το αληθές, με τα περιστατικά βίας από μουσουλμάνους επί τω πλείστων να κυριαρχούν συνεχώς .

Όλοι προειδοποιούν αλλά δεν κάνουν τίποτα , ευτυχώς όμως η πρόνοια του Θεού θα φέρει έτσι  ακριβώς τα πράγματα  που και θα «ξυπνήσουν» όλοι μα όλοι απότομα……… και θα πολεμήσουν και τελικά θα σώσουν τον χριστιανισμό.

 

 

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!🎖🏅🏆🏅🎖

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Και καλυτερος αλανι !!!

  • Γιώργος fs.

   Άξιος ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!

  • Γιώργος fs.
  • DisqussioneR

   Χρυσός έπαινος στο Χρηστάρα!!
   http://image.prntscr.com/image/a8c7402f12814a4e96ae6eca22ba7ffd.png

  • Spyros Spyropoulos

   ΠΑΝΤΑΞΙΟΣ Χρησταρα!

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!!!!!ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!ΚΑΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ!!!!!!!!!!

    • Spyros Spyropoulos

     Το «Ταμαμ» θα βλεπει τωρα Χρησταρα…..βαζω στοιχημα!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΖΗΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΚΗ!!!!!!!!!!!!ΓΚΡΡΡ..

     • Spyros Spyropoulos

      Της το κοπαναω καθε μερα αλλα αγρον αγοραζει……….

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑΚΗ!!!!!!!!!!ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ!!!!!!!!! Χ Χ Χ

 • Θεσσαλονικιός

  Μπράβο Χρηστάρα, πανταχού παρών είσαι ..

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  3ος !!!

  • Γιώργος fs.

   Άξιος αδερφέ!!
   Πως πήγε το μάθημα; ;

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Αριστα Γιωρικα, σου εστειλα τις φωτο στο μεηλ σου …

    • Γιώργος fs.

     Ευχαριστώ πολύ .
     Τώρα θα τις δω.

   • Spyros Spyropoulos

    Μαθητες ευχαριστημενοι και δασκαλος ευτυχισμενος!

 • DisqussioneR

  Τί σημαίνει γεωπολιτική καταιγίδα?

  • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

   ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

   • DisqussioneR

    Υπερθερμοπυρηνική θα είναι?

    • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

     ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΡΠΙΛΕΣ

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Αχταρμας πολιτικαντιδων, κοινως βρασε ορυζα και φαε μπαμιες …..

   • DisqussioneR

    Βράσε σύριζα και φάε καμένο Ανελ

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     Αυτο ΔΕΝ τρωγεται με τιποτα, ουτε οι βαρυποινιτες δεν το τολμανε πιτσιρικο !

     • DisqussioneR

      Αμα τους ρίξουμε στα σκυλιά?… Να πιάσει και τόπο…

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Πολυ καλη ιδεα, και μετα να ταισουμε τα πακιστανια με τα σκυλια να δουμε αν θα ψοφησουν !

     • DisqussioneR

      Ωραίο loop αυτό χαχαχαχαχα

   • Γιώργος fs.

    Δεν είδα κανένα Γκεσάκι να παρακολουθεί το μάθημα. 😆😆😆
    Άξιος αδερφέ Γιάννη

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     Ειχαμε μια μαθητρια αλλα την εκανε απο τους πρωτους μολις τελειωσε το μαθημα !

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!

  • DisqussioneR

   Συντονίσου στρουμφάκι στη στρουμφοσυχνότητα

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΙΣΚΑΣ Η ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΜΠΛΟΥΤΤΟΥΘ ΚΤΛ.

    • DisqussioneR

     Κάσνει πολλά ξούμερα….δες εδώ…
     Disqus seems to be taking longer than usual. Reload?

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΒΑΖΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΩ Η ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΤΟΣ.

     • DisqussioneR

      Το ντισκάς φταίει Χρησταρα, τα ίδια μου κανει και μενα…

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ MICROSOFT SILVERLIGHT ME EKANE ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.

  • Γιώργος fs.

   Τα αξίζεις ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!

 • @Marios

  Το Ισλαμ εκτός νόμου, παρακαλώ. Ευχαριστω

  • DisqussioneR

   Δεν πειθεις πελεκάνε

   • @Marios

    Καλώς τον Πανάγο, με την καμία αδερφέ!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!!!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΥΛΟ!!!!!!!!!

   • @Marios

    Καλώς σας βρήκα αδερφέ μου !!!!

   • Ίυγξ Δρυς

    όχι ότι θέλω να σε πω γάιδαρο, αλλά είπες τον πετεινό κεφάλα, που λέει η παροιμία (για το ερωτύλος)

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     Ε!!!!!!!!!!ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!!ΕΓΩ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΥΠΟΓΡΑΦΗ@ΣΚΡΟΥΤΖΙΔΗΣ!!!!!!

     • Ίυγξ Δρυς

      χαχαχαχαχαχαχαχα άτιμες γυναίκες, αχόρταγες, άπληστες και διαστροφικές… η μεγαλύτερη αμαρτία του ανθρώπου

     • δεν θα ησυχασω αν δεν παρω το πλευρο μου πισω, ειπαμε!

     • Ίυγξ Δρυς

      χαχαχαχαχαχααχα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΖΑΧΑΡΕΝΙΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΕΣ ΓΜΤ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ ΖΗΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!

 • Γιώργος fs.

  Στο προηγούμενο θέμα ο Ερντογάν τα βρήκε με τον Πούτιν.
  Τώρα σε αυτό το θέμα η Τουρκία έχει τις πλάτες των ΗΠΑ.
  Κάτι δεν πάει καλά!!!!!

  • DisqussioneR

   Όπου φυσάει ο άνεμος…

   • Spyros Spyropoulos

    Κατα το κοινως λεγομενο, ΟΦΑ!!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!!

   • Γιώργος fs.

    Μου θυμίζει δημιουργική ασάφεια.

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

  • GLOCK 20

   ΕΙΔΕΣ;

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Καλο βραδυ σε ολους παιδια και καλο ξημερωμα !

  • DisqussioneR

   Καληνύχτα Γιάννο!!!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Καληνυχτα πιτσιρικο !!!

  • @Marios

   Καλό ξημέρωμα αδερφέ!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Επισης λεβεντη μου !!!

  • Γιώργος fs.

   Καληνύχτα αδερφέ!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Επισης αδερφε μου !!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΝΝΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΑΡΧΗΓΕ!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Επισης καρδιοκατακτητη !!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΕΝΑ ΠΑΖΛ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΜΤ. Χ Χ Χ

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Καλό ξημέρωμα παληκαρά. Άντε κι όταν βαρεθείς τα συνεργεία ανοίχτηκε πεδίο δόξης λαμπρό σήμερα. Άντε και ακαδημαϊκός 😂😂😂. Ελπίζω να μη κρατήσεις κακία που σε πειράζω

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Ποτε δεν με εχεις πειραξει αδερφε γιατι εισαι παντα σωστος .
      Σε ευχαριστω για την εκτιμηση σου και να ξερεις οτι ειναι αμοιβαια !
      Καλο σου βραδυ σου ευχομαι να εισαι παντα καλα !!!

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Κι εσύ Γιάνναρε. Καλή δύναμη να έχουμε.

  • Spyros Spyropoulos

   Καλο ξημερωμα Δασκαλε!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Καλο ξημερωμα αδερφε μου !!!

 • GLOCK 20

  Σκληρή γραμμή έναντι Τουρκίας που απειλεί με Ιερό Πόλεμο με «πλάτες» Ισραήλ και ΗΠΑ

  ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
  Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;
  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ;
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;

  • DisqussioneR

   Μάλλον είναι συντακτικό ασαφές…..
   Εννοεί πιθανόν ότι Ο κοτζιάς με πλάτες ΗΠΑ και Ισραήλ… Αν είχε ένα κόμμα μετά το «Ιερό πόλεμο» θα σήμαινε αυτό…

   • GLOCK 20

    ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ!
    ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ, Η ΓΙΑ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

    • DisqussioneR

     Αν ακούει κανείς ας το διορθώσει…. ;-)

     • GLOCK 20

      ΛΈΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ;

     • σε ακουν, ευγενικα ομως.

     • GLOCK 20

      ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!
      ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΛΟΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ!

    • Evan Chaldas

     διορθωθηκε. κανεις δεν σε παιρνει για βλακα.

   • Evan Chaldas

    είχες δίκαιο. διορθώθηκε

  • Δημήτρης

   Θυμίζει λίγο Βελόπουλο η φάση, που σε κάθε εκπομπή του ξεκινάει με 3ο Παγκόσμιο και τελειώνει με 4ο.

   • GLOCK 20

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, «ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ»!

 • @Marios

  Θενξ για την αρνητική επειδή καλωσόρισα έναν αδερφό, μιλάμε υπάρχουν άρρωστα άτομα εδώ μέσα!

  • DisqussioneR

   Ακόμα δίνεις σημασία στα τρολλς?

   • @Marios

    Και το καλύτερο, είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν με τις αρνητικές θα μας κάνουν να μην σχολιάζουμε εδώ μέσα. Δεν πείθουν οι Πανάγοι!

    • DisqussioneR

     Σε ζηλεύουν Μάριε ;-)

     • @Marios

      Και η Κύπρια εντομεταξύ

     • DisqussioneR

      Πάει αυτή αλλού να πει τα πεπραγμένα μου χαχαχαχα

     • @Marios

      Πισώπλατες μαχαιριές, αν είναι γυναίκα ας τα πει μπροστά μας

     • Γιώργος fs.

      Μην ασχολείσαι αδερφέ Μάριε, με άτομα που δεν αξίζουν .

     • @Marios

      Την ξεφτιλίσαμε την άλλη φορά και τις άξιζε, και τώρα άρχισε τις αρνητικές και κρύβετε, άστην να λέει

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     Απλα αδερφε ΜΗΝ ασχολεισαι, αν και ολοι μας ξερουμε ΠΟΙΟΣ ειχε κουσουρι με αυτο το θεμα ….

     • @Marios

      Ιησούς Χριστός Νικά, στα σχόλια που αφορούν τον Χριστό, να δεις αρνητικές αδερφέ

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Το γνωριζω αν και δεν εχω δει ποτε τι μου βαζουν γιατι πολυ απλα ΔΕΝ με ενδιαφερει .
      Με ενδιαφερει να ειμαι σωστος απεναντι στους συνομιλητες και φιλους μου και πιστευω οτι ετσι με βλεπουν ΚΑΙ αυτοι !

     • @Marios

      ΕΤΣΙΙΙΙ

    • Spyros Spyropoulos

     Παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα δωρεαν σε αδελφους………….

    • Ίυγξ Δρυς

     είσαι ανήσυχο πνεύμα Μάριε…

     • @Marios

      Άλλοι με κάνουν και δεν με αφήνουν στην ησυχία μου

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   Η ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

   • @Marios

    Δαφνί!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΚΑΡΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!!!!!!

     • @Marios

      Δυστυχώς

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Η ΛΕΞΗ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!!!!!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟΥΣ.

     • @Marios

      ΕΤΣΙΙΙΙΙ

  • GLOCK 20

   ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ!

   • @Marios

    Ωραία απάντηση αδερφέ!

   • @Marios

    Η καλύτερη!

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  καληνυχτα και απο μενα και πιθανοτατα τον επομενο μηνα παλι να τα ξαναπουμε!!!

  • @Marios

   Καλό ξημέρωμα αδερφέ!

  • Spyros Spyropoulos

   Καληνυχτα και αναμενομεν?

  • DisqussioneR

   Ενα θρόνο από μπαμπού τώρα που καλοκαιριάζει θα τον ήθελα… για το μπαλκόνι που έχω καλή θέα

   • Γιώργος fs.

    Έγινες θρόνιος ;;;

    • DisqussioneR

     Πάντα ήμουν!!! Μου αρέσει η αρχηγία ;-)

     • Γιώργος fs.

      Το υποπτευόμουν 😉😆😉!!

     • DisqussioneR

      χαχαχαχαχαχαχαχα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Χ Χ Χ Χ Χ

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ!!!!!!!!

  • PatmosI

   Ρε φίλε πες το χρησιμοποιείς…. θα σου δώσουμε αριθμό κάρτας.

 • Ίυγξ Δρυς

  «Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τους Γιώργο Μανθάτη και Θανάση Ανδρούτσο, όπως και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, μια ημέρα μετά την ορκωμοσία του»

  έχουνε λυσάξει με τον αφελληνισμό…κάνουν οτιδήποτε περνάει από τα χέρια τους…με τον αντισημιτισμό όμως εκεί έχει ρατσιστικό νόμο…

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    ΔΕΝ θα προλαβουν Χρησταρα, υπαρχουν ΘΕΙΚΟΙ νομοι ……

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΝΝΟ!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ!!!!!!!!

  • Γιώργος fs.

   Άξια τα δύο Ελληνοπουλα που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα!!

 • @Marios

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Μια υπενθυμιση και εφυγα η «γιορτη» της γυναικας ειναι παρελθον για φετος,
  για οργανωθητε μαγκες …..
  https://uploads.disquscdn.com/images/4f2cb662d92d1364872c7a3aa9a4485e292a96a74132d07808e93725a6476649.jpg

  • DisqussioneR

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Γιώργος fs.

   Να μην το δει αυτό η Πόντια !!!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα το ξερει αδερφε μου, γυναικα που να ΜΗΝ το ξερει ΔΕΝ υπαρχει…..απλα παριστανουν την κινεζα !

    • DisqussioneR

     Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος….

     • ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος ;

     • DisqussioneR

      Στράτοςςςςςςςς

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχαχχαχαχχαχαχαχ πειραζει που εγω θελω ΜΟΝΟ τον παραδεισο απο εκει ???

     • DisqussioneR

      Τσου!!!!!!!!!!!!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   Χ Χ Χ Χ Χ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟ!!!!!!!!!ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    χαχχαχαχχαχαχχαχ φασισταρας Χρησταρα δεν φαινεται ???

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΝΝΟ!!!!!!!!!ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΡΟΥΡΑΣ!!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.

   • Γιώργος fs.

    Ευτυχώς ΧΡΗΣΤΑΡΑ που απουσιάζουν οι κυρίες του site απόψε, διαφορετικά θα υπήρχε θέμα.

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!!ΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ!!!!!!!!Η ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!!!!!!!!Η ΝΕΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!!!!!!ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ!!!!!!!!

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ
  • ειναι το αναμενομενο θεμα των 11

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΣΤΑ Ε-ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.

 • konstantinos

  ΕΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αυτό το οποίο η ελαχιστότητά μου θεωρεί σοβαρή ένδειξη είναι ότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί γιά… 40 λεπτά ( = άντε να σ’ ακούσουμε κι εσένα δήλαδή !) ΚΑΙ
  ΔΙΗΡΚΗΣΕ σχεδόν 4 φορές παρπάνω, ενώ εμφανίστηκαν και άλλοι να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κοτζιά και να κρατήσουν… σημειώσεις ! ! !

  Συμπεραίνω ότι :

  – αλλάζει και πάλι το γεωπολιτικό σκηνικό και

  – ο Κοτζιάς έχει υψηλό HQ ! ( γιά εμένα είναι ένας από αυτούς που θα ΕΠΡΕΠΕ να αποτελεί τουλάχιστο ιδρυτικό μέλος ενός νέου πολιτικού σχήματος )