Η Τουρκία άναψε σπίθα πολέμου στα Βαλκάνια: Βαθαίνει η κρίση με τη Βουλγαρία – Βαριές κατηγορίες και μετακινήσεις στρατευμάτων στα σύνορα – Ξεκίνησε απελάσεις Τούρκων και ενημερώνει του πρέσβεις της ΕΕ η Σόφια

Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2017, 4:36 μμ

Του Κώστα Κομποθέκρα

Κλιμακώνονται ώρα με την ώρα οι σχέσεις Βουλγαρίας-Τουρκίας καθώς μετά την ανάκληση του πρεσβευτή της στην Άγκυρα «για διαβουλεύσεις», η Σόφια επανήλθε με δηλώσεις του προέδρου της χώρας Ρούμεν Ράντεφ,  κατηγορώντας την Τουρκία για «απαράδεκτη ανάμιξη» στην προεκλογική εκστρατεία για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές και προειδοποιώντας  πως η κυβέρνησή του δεν θα αποδεχθεί την ανάμιξη αυτή. Ταυτόχρονα ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας, Στέφαν Γιάνεφ, αναφέρθηκε σε ενίσχυση των μονάδων που φυλάσσουν τα εθνικά σύνορα, τόσο της αστυνομίας, όσο των ενόπλων δυνάμεων.

H σπίθα άναψε όταν ο Μουεζίνογλου με μια νέο-οθωμανική προσέγγιση και ρητορική, είπε:


«… εμείς έχουμε χάσει το μεγαλύτερο μέρος των Βαλκανίων και για μας ήταν μια αιματηρή οδυνηρή απώλεια… στη Βουλγαρία, στη Δυτική Θράκη, στην ΠΓΔΜ (που την αποκάλεσε «Μακεδονία»), το Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία, τη Βοσνία, τα Βαλκάνια τα τελευταία 150 χρόνια υπήρξε πολύς πόνος και πληρώσαμε βαρύ τίμημα. Στις δύσκολες σημερινές μέρες, ωστόσο, μπορούμε πάντα να χτίσουμε αυτό το μεγάλο έθνος, πάνω σ ‘ αυτό της νέας Τουρκικής Δημοκρατίας, με τη σημαία της ημισελήνου και το αστέρι…».

Η Σόφια πλέον εξαπολύει σφοδρές κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας λέγοντας ότι σχεδιάζει καντονοποίηση της Βουλγαρίας!

Ο Γιομέρ Φαρούκ, Τούρκος δήμαρχος , κάλεσε τους Βούλγαρους τουρκικής καταγωγής που ζουν στην Τουρκία να ψηφίσουν στις βουλγαρικές βουλευτικές εκλογές της 26ης Μαρτίου.

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους του συνδέσμου μεταναστών τουρκικής καταγωγής από τις βαλκανικές χώρες που ζουν στην Τουρκία.

«Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο 20% υποστήριξη, επειδή έτσι μόνο θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε άνετα την τουρκική γλώσσα στη Βουλγαρία και να ακολουθούμε τη θρησκεία μας», τόνισε ο Καντέρ, επικεφαλής του συνδέσμου.

«Στη Βουλγαρία ο Λιουτβί Μεστάν είναι αρχηγός του κόμματος DOST. Ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος έχουν άριστες σχέσεις με την Δημοκρατία της Τουρκίας.

Καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για την εμπέδωση των δικαιωμάτων των ατόμων τουρκικής καταγωγής και των μουσουλμάνων στη Βουλγαρία.

Εμείς από την πλευρά μας θα εξασφαλίσουμε δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία των ψηφοφόρων.

Αυτές οι εκλογές έχουν μεγάλη σημασία,»είπε ο δήμαρχος Φαρούκ Τσελίκ.

Σε όσους μάλιστα δεν έχουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, θα τους δοθεί η δυνατότητα από τις τουρκικές Αρχές να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία με προσωρινά έγγραφα και να επιστρέψουν χωρίς να πληρώσουν πρόστιμα.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Ράντι Νάιντεφ, απάντησε χαρακτηρίζοντας τις τουρκικές απαιτήσεις «ανάρμοστες».

«Στην νεότερη ιστορία της Βουλγαρίας μετά το 1989, η Τουρκία προσπαθούσε να ανακατεύεται σε όλες τις εκλογές», δήλωσε  ο Βούλγαρος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ογκνιάν Γκερτζίκοφ.

«Η Τουρκία είναι γείτονάς μας, φίλη μας και εταίρος μας και είμαστε αποφασισμένοι να αναπτύξουμε σχέσεις καλής γειτονίας», δήλωσε ο Ράντεφ στη δημόσια βουλγαρική τηλεόραση BNT.

«Όμως η ανάμιξη της Τουρκίας στις εκλογές μας είναι γεγονός και η ανάμιξη αυτή είναι απαράδεκτη», υπογράμμισε.

«Η άνοδος των εντάσεων στον άξονα ΕΕ-Τουρκίας θα έχει τις πιο ισχυρές συνέπειες στη Βουλγαρία, επειδή βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή», υπογράμμισε ο Ρούμεν Ράντεφ.

Παράλληλα, η βουλγαρική κρατική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (DANS) εξέδωσε διοικητική πράξη απέλασης σε έναν Τούρκο πολίτη, ενώ σε έναν άλλο πολίτη του εδόθη ο χαρακτηρισμός του ανεπιθύμητου προσώπου στη χώρα.

Στον Τούρκο πολίτη που επεβλήθη η ‘απέλαση’, απαγορεύεται η είσοδος στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας για «μια περίοδο πέντε ετών», βάσει του νόμου περί αλλοδαπών στη Βουλγαρία. Το κίνητρο είναι ότι είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια αναφέρει δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της DANS, τα άτομα αυτά έχουν διαπράξει στο έδαφος της Βουλγαρίας αντισυνταγματική δραστηριότητα που κατευθύνεται εναντίον της κυριαρχίας και της ενότητας του βουλγαρικού έθνους στη χώρα.

Το θέμα της έντασης στις σχέσεις μεταξύ της Βουλγαρίας και της Τουρκίας τέθηκε και σε συνάντηση που είχε ο Βούλγαρος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ρούμεν Ράντεφ, με τους πρέσβεις της Αυστρίας, Ρόλαντ Χάουζερ, της Γαλλίας, Ντομινίκ Βαάγκ, της Γερμανίας, Πέτερ Κολμπ, και Ολλανδίας, Τομ Βαν Όορσχοτ και τους Επιτετραμμένους της Γαλλίας και της Γερμανίας.

 

 

 

 

 

 

 • Aναξ

  Κραταμε σειρα για τις πρεσβειες.

  ============================================

  παλαιο αρθρο απο Μαιο 2016> αλλα δεν ξερω αν το γνωριζετε

  ————————————————————————
  19|05|2016 13:32

  ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ Ν. ΚΟΤΖΙΑ
  Γενικό προξενείο στο Κουρδιστάν ίδρυσε η Αθήνα -Στην πόλη Ερμπίλ

  Tη διπλωματική της παρουσία στο Ιράκ, και μάλιστα σε μία ιδιαίτερη περιοχή, αναβαθμίζει η Ελλάδα.

  Με πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, πριν από μία εβδομάδα περίπου, συστήθηκε Γενικό Προξενείο της χώρας μας στην πόλη Ερμπίλ, έδρα της περιφερειακής κυβέρνησης του ιρακινού Κουρδιστάν. Στο Ερμπίλ λειτουργεί ήδη Γραφείο Εμπορικών Υποθέσεων, το οποίο υπάγεται στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Βαγδάτη, με αποστολή την προώθηση της εμπορικής και οικονομικής μας συνεργασίας με το Ιρακινό Κουρδιστάν.

  Με την αυτόνομη περιφέρεια του Ιρακινού Κουρδιστάν μάς συνδέουν φιλικές σχέσεις και αμοιβαία βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας μας, σε μία περίοδο που ο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος εκδηλώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να επεκτείνει τη δράση που ήδη αναπτύσσει εκεί. Πρόθεση του υπουργείου Εξωτερικών είναι, με τη συμβολή του νέου Γενικού Προξενείου στην Ερμπίλ και φυσικά της Πρεσβείας μας στη Βαγδάτη, να διευρυνθούν περαιτέρω οι υπάρχοντες δεσμοί φιλίας και συνεργασίας τόσο με τους Κούρδους του Βορείου Ιράκ όσο και με τον υπόλοιπο ιρακινό λαό.

  Η Ελλάδα, όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο κ. Κοτζιάς, ασκεί μία ενεργητική εξωτερική πολιτική που έχει στόχο να οικοδομήσει γέφυρες συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή. Σε αυτή την κατεύθυνση εκπρόσωποι του Ιρακινού Κουρδιστάν είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν, τον περασμένο Οκτώβριο, στην επιτυχημένη Διεθνή Διάσκεψη της Αθήνας για τον θρησκευτικό πλουραλισμό στη Μέση Ανατολή.

  πηγη http://www.iefimerida.gr/news/267691/geniko-proxeneio-sto-koyrdistan-idryse-i-athina-stin-poli-ermpil
  ————————————————————————————

  • Evan Chaldas

   είναι πολύ σωστά τα σχόλια σου. αυτό δένει με κάτι άλλο

   • Θαλασσόλυκος

    Για πες.

 • Θαλασσόλυκος

  ΒΟΥ ΒΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

 • Anadelfos

  Οι Βούλγαροι ‘ξύπνησαν». Εμείς ;

 • GLOCK 20

  Ξεκίνησε απελάσεις Τούρκων και ενημερώνει του πρέσβεις της ΕΕ η Σόφια

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ!

 • Θαλασσόλυκος

  Οι Βούλγαροι δε διαθέτουν αξιόλογο στράτευμα..

  • GLOCK 20

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΣ!

 • Monkeydonia

  ε μάλλον τα είδε σκούρα με την Ελλάδα ότι ακόμα δεν τον παίρνει να κάνει μαγκιές και τα έβαλε με τους γύφτους γείτονες μας

  • GLOCK 20

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΙΔΡΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΕΣ!

   • Monkeydonia

    δεν τους υποτιμώ καθόλου, την ειχαμε αυτήν την συζήτηση και ποιο μπροστά απλά ο Στρατός είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση δεν τον παίρνει η Βουλγαρία κακά τα ψέματα είναι κομμάτια και δεν έχει αξιόμαχο στρατό και ο Ρώσος σίγουρα δεν θα τον φέρει αντίρρηση γιατί η Βουλγαρία το αγαπημένο κράτος των Ρώσων τους έχει πουλήσει

    • GLOCK 20

     ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

     • Monkeydonia

      σωστά ειναι πουλημένα τομάρια

     • GLOCK 20

      ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

     • Monkeydonia

      μπα τελικά δεν ηταν το συμφέρον τους ούτε η Γερμανία, ούτε η ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ούτε η ΕΕ αν μένανε παραδοσιακά στην επιρροή των αδελφών τους τους Ρώσους σήμερα θα ειχαν δυνατό στρατό και καλή οικονομία

     • GLOCK 20

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟΝ Β’ΠΠ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΡΑΤΩΝ-ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΕ, Ο,ΤΙ ΑΥΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
      ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ!
      ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ-ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ- ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ Β’ΠΠ!

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ?
  ΤΙ ΛΕΤΕ?

  • Monkeydonia

   καλοοοοο

  • Θαλασσόλυκος

   ΟΧΙ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 • Proud to be Greek

  Εύγε για τους βούλγαρους για την εθνικά υπερήφανη στάση τους απέναντι σε μια τουρκιά που αν δεν ανακατευετεί στα εσωτερικά των γειτόνων της θα αρωστήσει, ενώ οταν τολμήσει κάποιος να αναφερθεί στα δικά της εσωτερικά, γίνεται έξαλλη.

  • Θαλασσόλυκος

   Εδώ είναι εθνικό άθλημα να φωνάζουμε άλλους να ανακατεύονται στα εσωτερικά μας.

   • Θαλασσόλυκος

    Λαλάκη Αιτωλέ, μην ξεχνάς!!

    • σου εγραψα στο αλλο σχολιο …χαχαχαχαχα

     • Θαλασσόλυκος

      Εγώ μιλώ για τους Αιτωλούς πολλάααα χρόνια πριν!

     • θυμησε μου …

     • Θαλασσόλυκος

      Αιτωλοί, Ρωμαίοι VS Μακεδνοί, σημειώσατε άσσο!

 • AthanRules

  Σίγουρα το νέο αυτό δεν είναι ανεξάρτητο από τις εξελίξεις στην Αλβανία. Οι Οθωμανοί ενεργοποιούν το τόξο Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία-Τουρκία με στόχο έναν νέο Βαλκανικό πόλεμο που θα τους δώσει νέα εδάφη. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

  • Θαλασσόλυκος

   Ο Ξενοδόχοφ ποιος είναι;

   • AthanRules

    Ο Χριστός.

    • Ταξίαρχος

     ΙΧΝ ΚΟΤΚΣ

     • AthanRules

      Εάν ισχύει το άρθρο (εδώ θα ήθελα από κάποιον σοβαρό μια επιβεβαίωση) τότε εκπληρώνεται και η προφητεία σχετικά με τη Βουλγαρία λίγες μέρες μετά το κλείσιμο των νερών.

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     οι λαοι? μπανανες τσικιτα?

     • Μπανανες Μαλονιτο απο τον Ισημερινο (Εκουαδορ).
      Οι αλλες ειναι γενετικα τροποποιημενες.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αρα φιλε λαλακη ,,,θα τρωμε μπανανες οι λαοι και δεν θα πολεμαμε , αλλα θα παρακολουθουμε τους αλλους αντιμαχομενους !!!

     • Bmw m5

      Λαθος.

     • GLOCK 20

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΑΛΑΚΗ;

     • ειχα βρει πριν καιρο στον Σκλαβενιτη

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Εκτακτο, φημες λενε οτι μετα απο αυτο το βλεμμα την καθαρισε.

  https://uploads.disquscdn.com/images/8b5cd999b3ce2fc9e902f9d2d3f2af59b098a5ffe0e0f6e83b99c8811bf31e68.jpg

  • Θαλασσόλυκος

   ΙΒΑΝΚΑ ΚΑΙ ΚΣΕΡΟ ΠΣΩΙΜΙ

   • AthanRules

    Μάναρος

    • Bmw m5

     Η ανζη???

   • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

    Ανχελα και κσερο στουπετσι.

  • σκοτωνει και γαϊδαρο με ενα βλεμμα.
   εξορκιστη χρειαζεται.

   • Bmw m5

    Μπαααααα.

   • Proud to be Greek

    Σαν το βλέμμα που εριξε στον Πούτιν που μιλουσε για την πρώτη νύχτα γάμου….

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     καλα της ειπε ο πουτιν το κορυφαιο !! ειχα γελασει πολυ τοτε!!

  • Spyros Spyropoulos

   Τι να λεμε τωρα…..η Μερκελ επαθε μεγαλη πλακα απο τον Τραμπ…..θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει!

 • Proud to be Greek

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι οσες χώρες στοιχηθούν πίσω απο την Ελλάδα για να χώσουν καμιά μπουνιά – κλωτσία στην τουρκιά σε περιπτωση ελληνοτουρκιού πολέμου,
  οι ίδιες χώρες θα στοιχηθούν και πίσω απο την Βουγλαρία για τον ίδιο λόγο.

  Την τουρκιά την περιμένουν στην γωνία.

  • Θαλασσόλυκος

   Καιρός είναι.

 • AthanRules
  • Bmw m5

   Ωχχχχχχχψ

   • AthanRules

    Του τσύριζα κι εσύ;;

    • Genesis

     Γιατι οποιος δεν ειναι Χρυση Αυγη να ειναι Συριζα.Αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κακα των Χρυσαυγιτων.Οτι κολλανε ταμπελες αυθαιρετα

     • Time Traveller

      Γιατί οι εθνικο-σοσιαλιστές γενικότερα είναι
      πρωτοξάδερφα των κομμουνιστο-σοσιαλιστών …

     • AthanRules

      Κλάψτε ελεύθερα. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αρμόζει μια Χούντα.

     • Bmw m5

      Ετσι σε βολευει???

     • AthanRules

      Ετσι πρέπει. Το ξέρεις ότι σε λιγο καιρό θα είμαστε μειοψηφία;;;Και θα ψηφίζουν πιο πολλοι πακιστανοί;;;

     • Bmw m5

      Δεν θα γινει ποτε αυτο, μην μασας.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ ΚΑΛΑ

     • Bmw m5

      Μην μασατε ρεεεε

     • πάντως από έλληνες δεν θα σχηματιζουν κυβερνηση..αρα;

     • Bmw m5

      Βρε μην μασατε,το νερο μπηκε στο αυλακι.

     • Αν θες να εχεις άποψη, ελα εδώ…απο Γερμανια μεριά..και σε όποιο άλλο μερος του χάρτη το παιζω κι εγω μαγκας.

     • Bmw m5

      Ειμαι περιπου 2 μηνες τον χρονο κατω, και αποψη εχω και εμπειριες, και δεν τονπαιζω μαγκας, ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, και ξερεις το γιατι??? Γιατι προερχομαι απο πολυ φτωχη οικογενια και δοξαση ο ΘΕΟΣ εφτασα στα υψη και δεν εχω την αναγκη κανενος , και μπορω και το κανω στο συντηρω και αλλους.

     • ασχετα αυτα που μου λες;
      δυο μηνες το χρόνο = διακοπες
      να ζησεις λεμε..να εισαι άμεσα αποδεκτης ολων
      αυτων των παράλογων απαιτησεων..
      να βλέπεις τα κατακαθια να σε κοιτουν με μισό ματι..
      Ολα τα παραθυρα στα ισογεια πλεον εχουν καγκελα απ’ εξω..ή απο μέσα..

     • Bmw m5

      Συντιρω τους γονοις μου γιατι μαζη παιρνουν 547€ , ψιλοδυντηρο τον αδερφο μου κανω ελεημοσινες πληρωνο ενφια 1200€ τον χρονο και για ενα αμαξι +μηχανι ασφαλιστρα , λιγα ειναι??

     • Time Traveller

      Περήφανος Φασίστας δηλώνεις κύριε;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΛΛΗΝΑΣ

     • Bmw m5

      Ελληνας και NAZI δεν παει ομως πανικο.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ

     • Bmw m5

      Ενωειτε, σκ@τα στα ποδια τους( γερμανους) εαν και αυτο θελει σηζυτιση.

     • AthanRules

      ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

     • Bmw m5

      Και καλα κανης, οχι ομως με μερικους που σηκωνουν σβαστηκες.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?

     • ρε στην γενετειρα τις σβαστικας τρως ψωμι..χαχχαχαχαχα

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

     • Aναξ

      αργησα, γιατι εγραψα ποιο πολλες λεξεις, ειμαι και αργος.

     • Bmw m5

      Ποτε δεν ειταν εδω, τη εννωεις ??? Οι αρχαιοι ειταν nazi???

     • σαν συμβολο υπηρχε σε μας..εχει δικιο..

     • Bmw m5

      Αμμμμ μπραβο, μην μπερδευομαστε.

     • Αρχαίο Ελληνικό σύμβολο
      του Ήλιου,το Γαμμάδιον ή Τετρασκέλιον. Αποτελεί Ιερό μυστικιστικό
      σύμβολο, Καλός οιωνός, Ευλογία, Ευδαιμονία, Μακροζωία, Γονιμότητα, Ζωή
      και Υγεία….

     • Bmw m5

      Περιπου, το τετρασκελιον ΣΥΜΒΩΛΙΖΗ ΤΟΝ ΕΩΣΦΩΡΟ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

     • Aναξ

      λεπτομερεια απο τον ναο του Χριστου Παντοκρατορος (14ου αιωνα) απο τη Βυζαντινη μεσημβρια στη Μαυρη θαλασσα.

      http://eclipse.star.gs/ni990811/neseba.jpg

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ , ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ.
      ΟΑΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΠΑΩ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.

     • Bmw m5

      Αχχχ πανικο και μα ξερες.

     • Η σβάστικα είναι ένα σύμβολο που έχει ταυτιστεί με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας, το ναζισμό και με έναν από τους πιο μισητούς αρχηγούς, τον Χίτλερ. Όμως, ο αποκαλούμενος φύρερ δεν ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τη σβάστικα ως σύμβολο…

     • Bmw m5

      Το γνωριζω και πιο καλα απο εσενα, οργανο των μασωνον υπηρξε.

     • Aναξ
     • καλησπερααα θα το διαβασω..

     • Aναξ

      ο ελληνικος πολιτισμος και συμβολα συνεχιζε να υπαρχει χωρις διακοπη, για αυτο ειναι σημαντινο να γνωριζουμε οτι και τα συμβολα δεν εμειναν μονο στους αρχαιους ναους και παραστασεις.
      Η εκκλησία είναι αφιερωμένη στο Χριστό Παντοκράτορα, που τον χαιρετά ως «Άρχοντα των Όλων» γραμμενο φυσικα στα ελληνικά.

      (το αναφερω διοτι οι Βουλγαροι προσπαθουν να το παρουσιασουν ως δικη τους, δικου τους κτητορα εργο,ενω ειναι δικο μας)
      η πολη Μεσσημβρια https://el.wikipedia.org/wiki/Μεσημβρία_Ευξείνου_Πόντου

      ——————————————–

     • Aναξ

      η γενετειρα των συμβολων ειναι εδω (και βεβαια υπαρχει και σε αλλες χωρες στην αρχαιοτητα)

     • Bmw m5

      Και τη ρολο παιζει αυτο??? Με τα δινουν τζαμπα???? Και πιοι ειναι nazi?? Οι γερμανοι??? Αχαχαχαχαχαχα οι γερμανοι ναζι αχαχαχαχαχαχα

     • η άρια φυλη τι ειναι; πλακα με κανεις;

     • Bmw m5

      Γκεσακι ηταν οι γερμανοι, πανε αυτη, επηδης ομιλω με ακαδιμοιακους γερμανους ΘΑ ΑΚΟΥΣΗΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ναζοι γερμανοι περιπου 12-15% και αυτοι εδω ειναι το αστειο 2 ΓΕΝΙΑΣ

     • και τα τριτης γενιας τζιχαντ..ανατίναξαν την μιση ευρωπη..

     • Bmw m5

      Αυτο σου λεω , αυτοι που πηραν το 60 γερμανικο διαβατιριο ειναι οι nazi σημερα στην γερμανια, απο αυτους που επεζησαν στον πολεμο τον σηχαθηκαν τον ναζισμο.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      μηπως αντι αυτης λαικα δικαστηρια???

     • Time Traveller

      Δεν έχεις όμως ξυπνητό λαό … αυτό είναι το πρόβλημα ..

      Μπορείς όμως να κάνεις λαϊκά δικαστήρια προβάτων ..

      Που να είναι τώρα το Πουταρνάκι να κάνει μπεεεε ; χαχαχ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      νομιζεις ,,, γιαυτο τα βαλαν με τους καφεδες ,,, επειδη οι ξυπνιοι προτιμησαμε να πιουμε ενα ηλιολουστο φραπε απο το να παμε σαν χαιβανια να μεταβιβασουμε την κυριαρχια μας!!με πλερεξουσιο εκ του 47% του λαου πορευονται οι 300 !

     • Time Traveller

      Οι Αποχίτες έχουν κάποια συγκεκριμένη άποψη ή συνοχή ;
      Όχι, οπότε τρέχα γύρευε … ναι, πολλοί από αυτούς προτίμησαν
      τις καφετέριες για να λένε τις διάφορες μακακίες τους …

     • GLOCK 20

      ΑΠΟΧΗ=ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ

     • Bmw m5

      Ετσι σας βολευει να λετε???

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

     • Bmw m5

      Το οτι πρωσοπικα δεν πειστευω οτι ανθρωπινος πλεον δεν γινετε τιποτα το αποριπτης???

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.
      ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΧΕ ΣΕ ΜΕΣΑ.

     • Bmw m5

      Ηττοπαθεια για σενα, και χεστους καλα το εγραψες, απλως πανικο απο αλλου πρωσοπικα περιμενω βοηθεια, θα με θυμιθης ΘΑ ΣΕ ΠΡΩΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, να σου πω ενα μυστικο????

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΕΣ

     • Bmw m5

      Μονο μεσο τηλεφωνου.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      οι 300 μηπως πηραν πληρεξουσιο απο οσους απειχαμε και ειμαστε συνενοχοι??? εμεις ξερουμε που βαζουμε υπογραφη και πρωτου μιλησετε δειξτε τις υπογραφες μας,,, αμα μπορειτε να κανετε και θαυματα!!

     • Bmw m5

      Το οτι αηδιασαν το αποριπτης??.

     • Time Traveller

      Υπάρχουν και αυτοί …

     • Bmw m5

      Ενας ειμαι και εγω.

     • Time Traveller

      Ωραία, το θέμα είναι ότι δεν είναι η πλειοψηφία των αποχιτών
      συνειδητοποιημένη πολιτική δύναμη .. αυτό λέω στον Χ …

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      μα εσεις θαρειτε πως οι αγανακτησμενοι γιναν κινημα πατατας και καταλληξαν σε κινημα καροτου!!! βεβαια σας εξυπηρετει να το πιστευετε επειδη δεν γνωριζετε!!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      τα εκατομυρια των αγανακτησμενων νομιζετε πως τα απορροφησε ο συριζα ή καποιο αλλο κομμα? μα η αποχη μονιμα ακμαζει!!!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      το ενα εκατομμυριο αγανακτησμενων στο συνταγμα που ζητουσε και αμεση δημοκρατια δεν συρρικνωθηκε!! και βεβαια αντιστοιχα γιναν σε ολες σχεδον τις πολεις της ελλαδος!!

     • Bmw m5

      Neinnnnnn

     • Time Traveller

      Μικρέ διάβασε ιστορία και ξανά έλα ..

     • Bmw m5

      Λιγε, για πεταξου φερε μου τσιγαρα.

     • GLOCK 20

      Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΘΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΘΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

     • Bmw m5

      Κατι θα ειχε πιοι ο μυστσκοφορος.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΙ ΟΜΩΣ

     • Bmw m5

      Σοβαρεψου, δεν γινετε αυτο, γνωριζω απο πρωτη οψεως.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?

     • Bmw m5

      Κατι νοθα τους, 6 χρονια μελος του lion club πανικο, αστο καλητερα , εχω ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΧΙ ΜΛΣ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      οι θρονοι αγαπητε εχουν κοινη ιδεολογια! δεν υπαρχουν πολυχρωμιες!!

     • Bmw m5

      Εχουν εχουν, οποιος εχει πιο πολυ παρα καρνταση.

     • Time Traveller

      Έτσι

     • GLOCK 20

      ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ!

     • αυτο αν πας μια βολτα σε τσαντηρι..και πεις οτι ο τσιπρας ειναι ψευτης..την αληθεια δηλαδη..το φασιστας το έχεις στο πρωτο σχόλιο..στο δευτερο εισαι ναζίδι..στο τρίτο αν εισαι γυναικα εισαι το πουτ@ν@κι των χ.αυγουλων..
      αρα αυτες οι ταμπέλες δεν ειναι προνόμιο κανενως εκτος των κομματοσκυλων που προσπαθουν να πεισουν οτι το κομμα τους ειναι το καλύτερο.

    • Bmw m5

     NEINNNN, πατριωτης και οχι ΝΑΖΙ.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      οχι , ειναι συριζαιος(πασοκος) ναζιαρης!!

     • Bmw m5

      Πιος???

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      για τον φωτογραφο μηπως μιλουσες ?

    • Bmw m5

     Eiglische bulldoge εχω.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   ειναι συριζα με ελαιοδαφνες?

 • Andreas Gavrielides

  Οι Τούρκοι θεωρούν τα λάφυρα πολέμου ως νόμιμη ιδιοκτησία πολύ ανώτερη από την ιδιοκτησία που πηγάζει από εργασία, μόχθο και διαδοχή, Με τέτοια νοοτροπία ουδέποτε θα τα βρούν με κανένα.

  • GLOCK 20

   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΤΑΝ!
   ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ «ΟΣΜΑΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

  • Proud to be Greek

   Οι Τούρκοι θεωρούν τα λάφυρα πολέμου ως νόμιμη ιδιοκτησία και τις χώρες οπου έχουν μειονότητες, γι αυτό καίγονται να κατασκευάσουν αν δεν υπάρχουν.

   • GLOCK 20

    ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ!

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Όταν καταρρεύσει η βρωμερή Τουρκία, θα πέσουν μαζί και τα τσιράκια της.

  • Spyros Spyropoulos

   ΑΜΗΝ Ανατολιε!

 • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

  O αρχηγός του κόμματος DOST Λιουτβί Μεστάν,δεν ειναι Τουρκος.Ειναι εβραιος.
  Για να το θεσω πιο σωστα,ειναι ντονμες.Εξισλαμισμενος εβραιος…..

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
  • οχι με Μιχαλιολακο, Πανικ..

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΩΣ.

    • Ο Σύντεκνος

     Έχει ο Σπάρτακος

     • Ταξίαρχος

      ΕΙναι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής;

     • Proud to be Greek

      ΕΚΑΙ δηλαδή…………..

     • Ταξίαρχος

      nop

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      σαφως και εχω !! να νομοθετει-διαταζει ο λαος και ουδεις αλλος!!

    • πως μπορω να εμπιστευθω εναν ανθρωπο που στο παρελθον εχει κανει τοσα χαζα με ντοκουμεντα; πως να τον υπερασπιστω;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!

     • δεν μπορει να αλλαξει αρχηγο;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ?
      ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

     • Bmw m5

      Πρεπει να διωξουν 6-7 ατομα ομως.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

     • Bmw m5

      Δεν μου λες , χ.ο και ο αειμνυστος ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΔ ΔΕΙΠΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ????

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ.
      ΑΛΛΑ
      ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ.
      ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ.
      ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΑΜΑΡΑ.
      ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΜΕΝΟ.
      ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ
      ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      47% πηραν οι 300 μαζι , και η χρυση αυγη ουτε καν το εθιξε , καθοτι το θεωρει δεον την απονομιμοποιημενη λειτουργια της βουλης …. ειδαλως θα γλητωναμε 2 χρονια μνημονιακα ,,, αλλα σιγα μην κανει χαλαστρα στους αλληλους συνγλεντηδες των αλλων κοινοβουλευτικων κομματων , σιγα μην κανει χαλαστρα στους λεηλατες του λαου!!!!!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΙΞΕΙ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      εμπενα και παρακολουθουσα για να ειμαι βεβαιως σε οσα λεω!!,,,, τιποτα δεν εθειξε!!!

  • Ο Σύντεκνος

   Σωρρα σώσε μας!!!

  • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

   Η χρυση αυγη,τα μονα που μπορει να αναλαβει ειναι το ξενοδοχειο μαμιστρωνα του Μιχαλολιακου με τους Πακιστανους υπαλληλους,το κηδειαδικο του Μπουκουρα και κανενα κλαμπ προστασια με τον Γιαννη που ειναι και του νυχτοκαματου….

   • Genesis

    To oποιο ξενοδοχειο εχτισε με λεφτα του μπαμπα που του χαρισαν οι Γερμανοι στην κατοχη επειδη καρφωνε τους ΕΑΜιτες και τους ΕΛΑΣιτες

    • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

     Αυτο δεν μπορω να το γνωριζω…

     • Genesis

      Ταγματασφαλιτης.Το λινκ περιεχει πληροφοριες απο εφημεριδες της εποχης και απο αρχεια
      https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/02/19/georgios-mix-drvda-father/

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΩΡΑΙΟ ΣΑΗΤ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΩΡΑΙΟΣ

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΞΕΦΥΓΕΣ

    • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

     Δεν νομιζω.Και λιγα λεω….

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ?

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Καμια αλλαγη.Το οτι ειμαι Ελληνοψυχος και πατριωτης και ιδεολογικα-πολιτικα δεξιος δεν σημαινει οτι ειμαι και οπαδος των ναζι.
      Αυτοι καπηλευονται την πατριδα.
      Ειναι εξισου βρωμικοι με τους αλλους.Το μονο που εχουν καταφερει ειναι οποιος τολμησει να κρατησει την σημαια και να δηλωσει Ελλην πατριωτης να χαρακτηριζεται ως φασιστας.Επισης εγω ειμαι Ορθοδοξος Χριστιανος.Αυτοι ειναι παγανιστες και λατρευουν τον Θορ και την Βαλχαλα.

     • Ταξίαρχος

      ρε παναγο,αλλα γραφeις στο facebook

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ?

     • Ταξίαρχος

      αν τον ηξερες στο facebook θα απανταγες στον εαυτο σου με ενα οχι

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΟΝΤΩΣ

     • Bmw m5

      Εμενα με μπερδευσε.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
      ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΒΑΛΧΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Τα εχω δει με τα ματια μου….αστο.
      Αν ειχες δει και εσυ αυτα που εχω δει εγω,θα συμφωνουσες….

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΕΣΥ.

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Δλδ ρε Πανικο,εσυ δεν εχεις δει τον Παππα με στολη των SS να χαιρεταει ναζιστικα?
      Δεν εχεις δει το τατου του Κασιδιαρη?
      Δεν εχεις δει τον καιαδα με μπλουζα των waffen SS στο Αουσβιτς μπροστα απο τον φουρνο να γελαει?
      Εχεις παει ποτε στο Διστομο?Πηγαινε στο οστεοφυλακιο να δεις κρανια σε μεγεθος πορτοκαλιου.Μωρακια σκοτωνανε ρε συ.Μωρακια.Ελληνικο αιμα ρε συ Πανικο.
      Ο παππους μου εχασε το φως του στην Πινδο ρε συ.Πως θα παω να ψηφισω τους ναζι ρε συ Πανικο?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΟΛΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Οι ναζι δεν ειναι μονο στην Γερμανια.Οσο για το δευτερο το παραδεχομαι.Εχω και εγω το μεριδιο ευθυνης που μου αναλογει.Μεχρι το 2009 ψηφιζα ΝΔ….

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΛΑ, ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Καλα ενταξει….Να σαι καλα.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΙ ΣΥ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      μην κολλας σε τετοια γιατι και που χασαν ,,, οι γερμανοι οι βρετανοι μετα απο λιγο βορβαζιζαν και ισοτεδωναν περιοχες ολοκληρες σε αθηνα και πειραια!! τελικα για ποιον συμμαχο και ποια ελευθερη πατριδα πολεμησαν ,,, εμεις οι νεοτεροι δεν εχουμε καταλλαβει!!μας φεραν και εμφυλιο καπακια στην συνεχεια!!!

     • Bmw m5

      Λαθος.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΙ ΟΜΩΣ

     • Bmw m5

      Στο ιδιο μαγαζη ειστε χωρις να το γνωριζης.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ε ΚΑΛΑ.
      ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΦΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5000 ΜΕΙΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ TIME TRAVELER ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      πανικο οι μερες των 300 ενθρονισμενων και των αυλικων τους τελειωνουν !! ηδη ο λαος ελαλησε δυο φορες και ο κλεφτης συνεχιζει το βιολι του,, μα συντομα ερχετε η τριτη και θα ειναι φαρμακερη!!

     • Bmw m5

      ΕΥΓΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ.

     • Bmw m5

      Δεν ειναι αυτος.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      εγω ειμαι.Δεν μου απαντησες προχθες.Αυτο το καμακι που κανεις εδω μεσα,κανεις και στις γερμανιδες?

     • Bmw m5

      Οχι ρε, κορονα στο κεφαλι μου εχω την γυναικα μου.

  • Bmw m5

   Οχι με αυτους ολους μαζι που εχει, τριτος ξαδερφος του πατρρα μου ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ, ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ κυριος και πατριωτης με τα ουλα του.

   • Ταξίαρχος

    Συναδινός λέγεται

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

    • Bmw m5

     4 φορες τον εχω δη πρωσοπικα, εστω, μεχρι και αυτος ειπε στον πατερα μου οτι δεν καθολου ευχαριστημενος.

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Ο Συναδινος ειναι πρασινοσκουφης ελληνοψυχος μαγκας με 10 κιλα….καρυδια που θελει 10 Τουρκους στην καθισια του.
      Ξεγελαστηκε και αυτος με τους πατριδοκαπηλους….

     • Bmw m5

      3τος ξαδερφος του πατερα μου ειναι.

   • Ο Σύντεκνος

    Ρε ζεις?

    • Bmw m5

     Καλα δεν τα εμαθες???

     • Ο Σύντεκνος

      Γιαυτό σε ρωτώ…τι απέγινε τελικά?

     • Bmw m5

      ΓΛΗΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΥΠΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Και εκει μεσον την Μερκελ εβαλες; χαχαχ!!!!

     • paris georgiou

      BMW που εισαι ρε;

     • Bmw m5

      Παρε τωρα τηλ.

     • paris georgiou

      Πες το γιατί το έχω περασμένο στο άλλο Handy

  • Time Traveller

   Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη Σώζτεεεε μααααςςςς … αχαχαχα

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΟΜΩΣ

    • Time Traveller

     Να πάμε στην βουλή και να κάνουμε ντου από παντού …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.
      ΔΩΣΕ ΜΕΡΑ , ΜΕΡΟΣ, ΩΡΑ.

     • Time Traveller

      Πρέπει να είμαστε τουλάχιστον 10.000 αποφασισμένοι για όλα …
      τους έχεις ;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΓΩ ΟΧΙ.
      ΕΣΥ?

     • Time Traveller

      Εγώ έχω 300 Σπαρτιάτες και άλλους 5.000 μεικτούς Έλληνες εκπαιδευμένους οπλίτες …
      βρες μου τους άλλους και πάμε …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΓΥΡΝΑΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΓΚΕΣ.
      ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.

     • Time Traveller

      Εμείς γυμναζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την
      τελική αναμέτρηση .. εσύ περίμενε την ‘Χρυσή Ανατολή’ να σε σώσει …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ?
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΑ ΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

     • Time Traveller

      Οσο η πλειοψηφία θα είναι αόματη και θα πιστευει
      στα κομματα εμεις δεν μπορουμε να επεμβουμε …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
      ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.

     • Time Traveller

      Δεν πειράζει … το μάθημα γίνεται πάθημα ..
      ας τους να σπάνε τα μούτρα τους μέχρι να ξυπνήσουν …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ή ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ

     • Time Traveller

      Οι πολύ ηλικιωμένοι συνταξιούχοι ναι ..

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΑΠ ΕΞΩ

  • Proud to be Greek

   Η Χρυσή Αυγή προσφέρει αριστες υπηρεσίες στην Ευρωβουλή.

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ?

    • Proud to be Greek

     Στην Πατρίδα.
     Λεει πράγματα (κυρίως για τα Εθνικα Θ.) που οι προηγούμενοι δεν τολμούσαν να πουν.

  • AthanRules

   Δυστυχώς οι Ελληνες, Νεοέλληνες εχουν αποδειχτεί κατώτεροι των περιστάσεων. Κριμα, μάταιος κόπος να τα λέμε.

 • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

  Οι Σωρραιοι εχουν ξεφυγει.Συκρινουν τον Σωρρα με εμενα…. https://uploads.disquscdn.com/images/3405f6430db528ea3d3ff097f3367fb126fff7faf496d4456d6d6b8a0618bab0.jpg

 • GLOCK 20

  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
  ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΪΧ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ!

  • Bmw m5

   SIEG HEIL.

   • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    Πως το ελεγαν το ποταμι Σιγκπουργκ; Αλλα και η περιοχη πρεπει να λεγεται ετσι.

    • Bmw m5

     Ναι.

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Πηγαινα απο εκει κατω μεσα στο δασος στο Χεννεφ και ξεφορτωνα στον Γκρανινι στο Μπρουλ.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Δεῦτε πιστοὶ τὸ Zωοποιὸν Ξύλον προσκυνήσωμεν,
  ἐν ᾧ Χριστὸς ὁ Βασιλεὺς τῆς δόξης
  ἑκουσίως χεῖρας ἐκτείνας ὕψωσεν ἡμᾶς
  εἰς τὴν ἀρχαίαν μακαριότητα, οὓς πρὶν ὁ ἐχθρός,
  δι΄ ἡδονῆς συλήσας, ἐξορίστους Θεοῦ πεποίηκε.

  Δεῦτε πιστοὶ Ξύλον προσκυνήσωμεν, δι’ οὗ ἠξιώθημεν,
  τῶν ἀοράτων ἐχθρῶν συντρίβειν τὰς κάρας.
  Δεῦτε πᾶσαι αἱ πατριαὶ τῶν ἐθνῶν
  τὸν Σταυρὸν τοῦ Κυρίου ὕμνοις τιμήσωμεν.

  Χαίροις Σταυρὲ τοῦ πεσόντος Ἀδὰμ ἡ τελεία λύτρωσις,
  ἐν σοὶ οἱ πιστότατοι Βασιλεῖς ἡμῶν καυχῶνται
  ὡς τῇ σῇ δυνάμει, Ἰσμαηλίτην λαόν, κραταιῶς ὑποτάττοντες.

  Σὲ νῦν μετὰ φόβου, Χριστιανοὶ ἀσπαζόμεθα,
  καὶ τὸν ἐν σοὶ προσπαγέντα Θεὸν δοξάζομεν λέγοντες·

  Κύριε ὁ ἐν αὐτῷ προσπαγείς,
  ἐλέησον ἡμᾶς ὡς ἀγαθὸς καὶ φιλάνθρωπος.Ἀμήν.

  †…«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…†

  Ἡ ἀντίστοφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • ΘΗΣΕΑΣ

  μια στιγμη και συγκεκριμενα εχθες το βραδυ που διαβαζα ενα παρομοιο αρθρο σχετικα με την βουλγαρια και την τουρκια, σκεφτηκα πως μπορει η τουρκια να ανοιγει τοσα πολλα μετωπα σχεδον ταυτοχρονως, χωρις να την νοιαζει εαν και κατα ποσο εχουν την ικανοτητα να αντιμετωπισουν τοσα πολλα μετωπα σε συνθηκες πολεμου….
  κανενας λογικος ανθρωπος, και ποσο μαλλον ενας σπουδασμενος αξιωματικος , στρατηγος, γεωπολιτικους αναλυτες και πολλοι αλλοι διανοουμενη, θα εκαναν μια …καταφανεστατη βλακεια να ανοιγει τοσα πολλα μετωπα, ουτε παιδακι στο δημοτικο θα το εκανε αυτο.
  ο σουλτανος πρεπει να εχει καποια ψυχασθενια, δεν εξηγειτε αλλιως, και οσοι τον πανε κοντρα η εχουν εστω μια αντιθετη γνωμη τον σταμπαρει για προδοτη και τον φυλακιζει, με αποτελεσμα οι τουρκοι αξιωματουχοι και οι επιτελης του , να μην τολμουν να πουν κατι, αι να ειναι τρομοκρατημενοι.
  αποτελεσμα ειναι εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση για καμποσο καιρο ακομη να βυθιστει στο χαος ολη η τουρκια, διοτι καποιοι εκει σιγουρα δεν θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια.

  • Proud to be Greek

   Συν οτι για πολλούς που παρακολουθούν ξεσαλωμένο τον Ερντογάν τα τελευταία χρόνια ξεχείλησε το ποτήρι.
   (απο το 1989 προσπαθούν να εμπλακούν στα σωτερικά της Βουλγαριας)

   Αυτά να τα βλέπουμε εμείς……………….

  • Time Traveller

   Οι Σιωνιστές τον βάζουν να προκαλεί …

   • Proud to be Greek

    Το μόνο σίγουρο……………….

  • Monkeydonia

   τώρα που το λες σκέφτηκα λες να το κάνουν επίτηδες για να μαζέψουν στρατό και να μπουκάρουν σε μας;

   • Proud to be Greek

    Το να μπουκάρεις είναι εύκολο.
    Το να ξεμπουκάρεις ιδίως με το κεφάλι ψηλά είναι το δύσκολο…….ας ερθουν

    • Monkeydonia

     συμφωνώ για αντιπερισπασμό με ταυτόχρονη επίθεση σε νησιά

    • /Νώντας/

     θα ξεμπουκάρουν ξαπλωμένοι..

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   «Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΘΗ» (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΝΕΤΑΙ))

   Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ

   http://anargyros61.blogspot.gr/2015/07/blog-post_27.html

   • Bmw m5

    Γιατι ομως????

   • /Νώντας/

    ειδικά με τα πλοία δεν βρίσκουν με τίποτα πού θέλουν να πάνε από τώρα :P

    σκέψου μετά, θα τους λένε πήγαινε στη Κω και θα πηγαίνουν στην Οδησσό..

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

   Ο σουλτανος δεν εχει ψυχασθενεια απλα εκτελει εντολες οπως ολοι οι μασωνοι .Ποσα λεφτα εχει ριξει ο Σορος σε Αλβανια κλπ; Απο την αλλη κανει ο Ερντο περικυκλωση των Βαλκανιων.Υπαρχουν χαρτες που θελουν νησια δικα μας και Θρακη και κομματι Βουλγαριας στην Τουρκια. Υπαρχει το κουρδικο κλπ.Ολα κατευθυνονται αορατως οπως οι ιοι με γυμνο ματι.

 • GLOCK 20

  ΩΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!

  • Ο Σύντεκνος

   Ηντα μρε Γιωργη βάνεις?

  • Bmw m5

   SIEG HEIL.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ..

  ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ …ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ …

  Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ .

  . http://anargyros61.blogspot.gr/2016/09/2014.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει, αλλά δε θα μας καταστρέψει»

  Είπε ο γέροντας Παΐσιος :
  Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους. Αν έμενε σ’ εμάς αυτή η δουλειά, το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.

   -Τι θα γίνει με τη σημερινή κατάσταση;
  Μην ανησυχείτε. Πολλά διατάγματα δε θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.

  – Με το γένος μας τι θα γίνει;
  Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα τους ήταν πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δε θα επιτρέψει. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει, αλλά δε θα μας καταστρέψει

   http://hggiken.pblogs.gr/2012/01/erhetai-megalh-mpora-syntoma-tha-mas-aggixei-alla-de-tha-mas-kat.html

  • Bmw m5

   Επειδης εχουμε σαν λαος την πρωτια στης εκτρωσης για αυτο θα μας βοηθιση ο ΚΥΡΙΟΣ????

   • Ο Σύντεκνος

    Μας είπε ο πάρης πώς τον πήρες κρυφά τηλ απο το υπόγειο του μανάβικου κ του έλεγες ότι σε έχει κλειδώσει η πεθερά εκεί κ σε τιμωρεί με το στραπ ον τρεις φορές την μερα μετάτο φαγητό

    • Bmw m5

     Αχαχαχαχαχαχσ

     • paris georgiou

      Χαχαχαχα

    • paris georgiou

     Συντεκνε δεν παίζεσαι

    • Γιώργος fs.

     Κάνε αποκαλύψεις Σύντεκνε !

 • /Νώντας/

  »
  Όταν έγραφε τα παρακάτω ο Γέροντας της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Βατοπαιδινός είναι βέβαιο ότι κανείς δεν θα είχε καταλάβει τι εννοεί: «Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία».

  «Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσης. Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα. Τάγραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη. Για να προσφύγη στον Θεόν και να μετανοήση αν θέλη για να σωθή και ευτυχής να ζήση. Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη ο Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη. Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Αρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία που αδίκησε την Ελλάδα και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα. Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση τα περιβόητα Στενά (Σουέζ) στο τέλος θ” απηυδήσει. Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία. Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι. Τότε ομού θα ητηθή και η δόλιος Τουρκία γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία. Γιατί αφού καταβληθή όλη από τη Ρωσία Θα συμμαχήσει μετ’αυτής και με την Βουλγαρία. Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη και στα περίχωρα αυτής,πρέπει να φύγουν όλοι. Γιατί η Πόλις θα καή και ουδείς θα απομείνη κάτοικος ζων εντός αυτής. Μον” ο Ναός θα μείνη”
  «

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Οτι ειπε βγαινει

   Θα χτυπήσουν οι Τούρκοι τώρα, εμάς ειδικά κατ’ εντολήν των Εβραιοαμερικάνων το κάνουν αυτό. Γιατί θέλουν να εφαρμόσουν τη συνθήκη Σέγκεν. Και οι μόνοι που αντιδρούν είναι ο Ελληνικός Λαός. Ο λαός όχι η ηγεσία. Η ηγεσία, υπέγραψε. Ο λαός αντιδρά

   http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

   • /Νώντας/

    όσο έχουμε τον Χριστό στο πλάι μας, δεν φοβάμαστε κανέναν αδερφέ…

    τους αναμένουμε τους εισβολείς με αναμένες τις μηχανές και το χέρι στη σκανδάλη…

 • Proud to be Greek

  τεστ

 • AthanRules

  Γενικότερα ένας Βαλκανικός Πόλεμος θα μπορούσε να βοηθήσει Αλβανία και Τουρκία να πετύχουν τα εξής:
  1) Να γίνει αναδιανομή των εδαφών, ώστε να υπάρξει η Μεγάλη Αλβανία και η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας
  2) Να αποτρέψουν τη Ρωσία να μπει για τα καλά στα Βαλκάνια μέσω ομόδοξης Σερβίας
  3) Να προσθέσουν ακόμη ένα πονοκέφαλο στην Ελλάδα, καθώς η διάλυση των (αδύναμων έως τώρα Σκοπίων) ίσως να ανοίξει την όρεξη στους Αλβανούς για πιο πολλά.
  4) Ως συνέχεια του νούμερο ένα, τη δημιουργία ενός τεράστιου τόξου βόρεια και ανατολικά της Ελλάδος με σκοπό τον εγκλωβισμό της, ταυτόχρονα με την αποστολή λαθρομεταναστών σε αυτή. Αρα και την αποσταθεροποίησή της
  5) Πιθανή ανασύσταση της Οθ. Αυτοκρατορίας, θα κάνει την Τουρκία λιγότερο εξαρτώμενη από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

  ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΡΕ!!!ΟΝΕΙΡΑ!!!

  • AthanRules

   Αρα πετάς εξω τους Γερμανούς, δίνεις βάσεις σε Τραμπ ή σε Πούτιν και σφραγίζεις τα σύνορά σου.
   Α, επίσης φυλακίζεις τυχόν πράκτορες της Θράκης που δρουν ανεξέλεγκτα.
   Και τότε έχεις να ελπίζεις.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    δεν διαφωνω αν υπογραψει η πλειοψηφια των ελληνων γηγενων(αρα με 5 εκατ υπογραφες θα γινονται παραχωρισεις) επι γαιων!!!!

  • /Νώντας/

   Μια απόπειρα εισβολής στην Ελλάδα, θα τους διακτινίσει στην κόκκινη Μηλιά..

   μια δοκιμή θα τους πείσει λέω εγώ..

   • AthanRules

    Τη βρώμικη δουλειά θα την κάνουν οι γενίτσαροι αλβανοί. Να το θυμάσαι αυτό, για αυτό τους προετοιμάζουν και τους ανεβάζουν τώρα, Κακό θα είναι βέβαια το τέλος τους.

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     ο στρατος θα μοιρασει οπλα σε ολους τους ελληνες πολιτες ή θα τα χρεωσει ?ως πολιτες – οπλιτες θα πολεμισουμε ή ως υπηκοοι καποιου τσιφλικατου?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Εβραιοι =αμερικανοι ερεθησαν τους τουρκους

  Θα κινηθούν οι Εβραίοι και θα ερεθίσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα. Οι Τούρκοι θα μπούνε στην Ελλάδα γιατί δεν έχομεν κυβέρνηση εμείς.Τότε θα αρχίσουν τα δεινά. Τότε θα κινηθεί η Ρωσία επίτηδες για να προλάβει. Τότε θα κατέβει η Ρωσία εδώ. Θα σπρώξει πίσω τους Τούρκους. Θα γυρίσει και προς τα μέρη της Παλαιστίνης.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ntokoymento-o-gerontas-iwshf-o-batopaidinos-synomilei-me-rwso-ep.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα μελλούμενα

  Με ανατριχιαστική ακρίβεια, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα «ερεθίσουν» τους Τούρκους,να επιτεθούν σ’εκείνους και στην Ελλάδα! Η χώρα μας, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.

  Κειμενο ομιλίας:
  Ακριβώς μας ειδοποιεί η πρόνοια του Θεού ότι έφτασε η ώρα των δινών να είμαστε έτοιμοι . τώρα το ξεκίνημα θα το κάνουν οι Εβραίοι . Αυτοί που λέγονται Αμερικάνοι , Αμερικάνοι δεν υπάρχουν, Αμερική χώρα υπάρχει αλλά οι κάτοικοι της Αμερικής είναι όλοι Εβραίοι.

  http://www.makeleio.gr/%CE%B3%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD/

  • /Νώντας/

   οι Σιωνιστές είναι το ορθότερον νομίζω..

 • Proud to be Greek
 • /Νώντας/

  Προστάτης της Ελλάδος είναι ο Θεός… Αυτός θα συντρίψει τους εχθρούς της Ελλάδος και του κόσμου ολόκληρου…

  πολλοί λένε ότι περιμένουμε τους Ρώσους κλπ..

  τους Ρώσους δεν θα τους φέρει κανένας.. θα τους καλέσει ο Θεός.. θα τα φέρει έτσι ο Κύριος που τα συμφέροντά τους θα είναι όμοια με τα δικά μας…

  Γι αυτό αγαπητοί μου φίλοι όλος ο κόσμος θα στραφεί στον Χριστό… άθεοι και αιρετικοί… όλοι θα πιστέψουν…

  • Βραδύνους ψηφοφόρος

   Ελάτε να με βαφτίσετε.

 • KTHPIO7

  Η φώτο είναι από το βιετνάμ; Τα άρβυλα είναι υπερσύγχρονα! Για να μη προλάβει να σε φάει ο εχθρός, κάνεις μια πορεία μ’αυτά και μπαμ στο νοσοκομείο. Σαν τα δικά μας! Λαμογιά παντού!