ΕΚΤΑΚΤΟ! Διακοπή διπλωματικών σχέσεων Βουλγαρίας-Τουρκίας – Αναπτύσσονται στρατιωτικές δυνάμεις στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα – Κραυγή πολέμου και νέο μέτωπο για την Άγκυρα (βίντεο)

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2017, 6:44 μμ | Ανανέωση: Μάρτιος 17, 2017 στις 6:54 μμ

Toυ Κώστα Κομποθέκρα

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκονται πλέον Βουλγαρία και Τουρκία καθώς κλήθηκε ο πρέσβης της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Γκιοκτσέ στο υπουργείο Εξωτερικών στη Σόφια για εξηγήσεις oι οποίες κρίθηκαν ανεπαρκής και ακολούθησε η ανάκληση της πρέσβεως της Βουλγαρίας από την Άγκυρα, όπως ανακοίνωσε ο Βούλγαρος υπουργός Εξωτερικών. Συγκεκριμένα πριν λίγο ανακλήθηκε η κ. Nadezhda Neynsky, από την Τουρκία η οποία επέστρεψε στην Σόφια για «διαβουλεύσεις», άγνωστο το πότε θα γυρίσει Άγκυρα και αν. Οι ρίζες του προβλήματος και η ταχεία επιδείνωση των σχέσεων των 2 χωρών σχετίζονται με όσα σας αποκάλυψε το pentapostagma.gr στο άρθρο των Γ.Μοτσάκου και Β.Καπούλα  Μπαρούτι! Ραγδαία επιδείνωση και στις σχέσεις Βουλγαρίας-Τουρκίας λόγω μειονότητας: Βουλγαρικές παραστρατιωτικές ομάδες αναπτύχθηκαν στα τουρκο-βουλγαρικά σύνορα – Έστειλε δυνάμεις και η Άγκυρα!

Η Βουλγαρία όμως δεν είναι Ελλάδα και αντιλήφθηκε αμέσως ότι η  Τουρκία έβαλε για τα καλά ρότα να επέμβει στα Βαλκάνια στοχοποιώντας δύο συγκεκριμένες χώρες , την Ελλάδα και την Βουλγαρία, μέσω της ενεργοποίησης των μουσουλμανικών μειονοτήτων. Όχι βέβαια τυχαία αλλά με στόχο πρώτον,  να τις καταστήσει «υποχείριο» της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας που ετοιμάζει ο Τούρκος πρόεδρος και δεύτερον, για να πάρει εκδίκηση για τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-13 στους οποίους έχασε τα εδάφη αυτά.


Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα είχαμε «ωμή» παρέμβαση ενός Τούρκου υπουργού και του Πρέσβη της Τουρκίας στη Σόφια, Σουλεϊμάν Γκιοκτσέ, ο οποίος σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε καλούσε τους τουρκικής καταγωγής Βούλγαρους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα Ντοστ στις βουλγαρικές εκλογές . Η Βουλγαρία μίλησε για εκβιασμό μέσω της τουρκικής μειονότητας της Βουλγαρίας ενώ το πιο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε όταν εντοπίστηκαν χειροβομβίδες και εκρηκτικά στη Σόφια που αποδίδονται σε ισλαμιστική οργάνωση που ελέγχεται από την ΜΙΤ! Η Τουρκία ετοίμαζε αντάρτικο με πυρήνες της μειονότητας μέσα στην ίδια την Βουλγαρία!

Την ίδια όμως στιγμή οι Τούρκοι μετακινούν επίλεκτες δυνάμεις στα τουρκοβουλγαρικά σύνορα όπου έχει αναπτυχθεί και περιπολεί βουλγαρική παραστρατιωτική ομάδα με πρόφαση την παράνομη μετανάστευση. Δείτε εδώ στο βίντεο:

Το «παιχνίδι» αφορά υπόγειες δραστηριότητες της Τουρκίας με την μετακίνηση χιλιάδων τουρκικής καταγωγής Βουλγάρων υπηκόων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις εκλογές στην γειτονική χώρα και τις συνεχείς πολιτικές παρεμβάσεις.

Η «επιστροφή» της Βουλγάρας πρέσβειρας αφορά την ωμή παρέμβαση Τούρκων υπουργών υπέρ του τουρκικού κόμματος, και την χορήγηση βίζας σε όλους αυτούς τους «Τούρκους» που θέλουν να καταστήσουν το τουρκικό κόμμα συν-διαχειριστή της πολιτικής ζωής της χώρας.    

Σε άρθρο μας με τίτλο (  Μπαρούτι! Ραγδαία επιδείνωση και στις σχέσεις Βουλγαρίας-Τουρκίας λόγω μειονότητας: Βουλγαρικές παραστρατιωτικές ομάδες αναπτύχθηκαν στα τουρκο-βουλγαρικά σύνορα – Έστειλε δυνάμεις και η Άγκυρα), αναφέραμε ότι η Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει πρόωρες εκλογές στις 26 Μαρτίου και για  πρώτη φορά, το κόμμα Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών (DPS), που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί  τα συμφέροντα της Βουλγαρίας , κατεβαίνει σε αυτές , μόνο που αυτό «σπονσονάρεται» αποκλειστικά από τον Ερντογάν.

«Δεδομένου ότι η Τουρκική Δημοκρατία, η οποία θέλει τον τουρκικό λαό της Βουλγαρίας να γίνει πιο ισχυρός,  στηρίζει το κόμμα DPS , προκειμένου να τους βάλει στην κυβέρνηση»,  ανέφερε πριν λίγες ημέρες  ο Τούρκος υπουργός εσωτερικών Α. Müezzinoglu .

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά πρακτορεία ειδήσεων (BTA) και Mediapool.bg, ο Τούρκος υπουργός αναφέρει ότι  στόχος του είναι να βοηθήσει το συνασπισμό DPS και όχι το DOST να εξασφαλίσει «ένα καλύτερο μέλλον για [τους Τούρκους «] συμπατριώτες του στη Βουλγαρία».

Τις δηλώσεις του ο Müezzinoglu τις έκανε σε μια συνάντηση με τα μέλη των οργανώσεων των Τούρκων της Βουλγαρίας στην Κωνσταντινούπολη.

«Η Βουλγάρα πρέσβειρα ευρίσκονταν στο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, όταν ενημερώθηκε σχετικά με τις παρεμβάσεις της Τουρκίας  και πήρε  οδηγίες για το πώς να αντιδράσει σε περίπτωση «σύγκρουσης» την ημέρα των εκλογών«, τόνισε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ο. Γκερντζίκοφ στους δημοσιογράφους.

Η ανάκληση της Neynsky ήταν μια από τις τελευταίες εξελίξεις  σε ένα πλαίσιο εντάσεων μεταξύ Σόφιας και  Άγκυρας μετά από τις αναφορές Τούρκων πολιτικών που έκαναν παρέμβαση στις κοινοβουλευτικές εκλογές της Βουλγαρίας, για λογαριασμό του κόμματος DOST και του Lyutvi Mestan .

Τον Φεβρουάριο του 2016 η Βουλγαρία είχε απελάσει Τούρκο προξενικό υπάλληλο ο οποίος πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στις θρησκευτικές υποθέσεις των Βουλγάρων μουσουλμάνων και ενθάρρυνε την υποστήριξη στο κόμμα  DOST.

Εκείνη την περίοδο , η απέλαση του Τούρκου προξενικού υπαλλήλου επέσυρε  την απάντηση της τουρκικής κυβέρνησης η οποία απέλασε τον Βούλγαρο πρόξενο ως persona non grata.

Τώρα  Μάρτιο του 2017 έχουμε εκ νέου  επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ της Βουλγαρίας και της Τουρκίας λόγω των δηλώσεων  Τούρκου υπουργού που ζητά  ψήφους για το DOST, ενώ υπάρχει  διαμάχη σχετικά και με τον Τούρκο πρεσβευτή στη Σόφια, που εμφανίζονται σε ένα βίντεο του κόμματος  DOST.

Υπάρχει  ανταλλαγή αιχμηρών δηλώσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών ενώ ο Τούρκος πρεσβευτής κλήθηκε στο βουλγαρικό Υπουργείο Εξωτερικώ  και ανακλήθηκε η κ. Neynsky από την Άγκυρα.

 Τονίζεται επίσης ότι στις 17 Μαρτίου, η κρατική υπηρεσία πληροφοριών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι ένας Τούρκος είχε απομακρυνθεί από τη Βουλγαρία, επειδή είχε κριθεί ότι αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Η δήλωση της υπηρεσίας δεν έδωσε  περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το πρόσωπο  που εκδιώχθηκε όμως και ν τώρα υπόκειται σε πενταετή απαγόρευση εισόδου και  διαμονής  στη Βουλγαρία  συνδεόταν με την Diyanet, την περιβόητη διεύθυνση  θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας.

Η  Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία ανέφερε ότι  τρεις Τούρκοι πολίτες ακόμη είχαν εκδιωχθεί από την χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι το 1980 ο τότε πρόεδρος της Βουλγαρίας  Τεοντόρ Ζίβκωφ είχε απελάσει χιλιάδες Τούρκους που γεννήθηκαν στην Βουλγαρία στην Τουρκία, για να ελαττώσει τον αριθμό τους διότι υπήρχε πρόβλημα στην χώρα.  Αυτή τη στιγμή δεν ισχύουν τα διαβατήρια τους και δεν έχουν λάβει τουρκικά έγγραφα.

Η Τουρκία θέλει να επιτρέψει πίσω στην Βουλγαρία αυτούς τους οποίους  τα έγγραφα έχουν λήξει  για να λάβουν  στις βουλγαρικές  εκλογές.

Ο Müezzinoglu με τη σειρά του έχει δηλώσει ότι θα επιτρέψει σε αυτούς τους  Τούρκους που έφτασαν από τη Βουλγαρία και άλλα βαλκανικά έθνη  να μείνουν για μια περίοδο πέντε ετών ( ο χρόνος που απαιτείται  κάποιος να γίνει ένας Τούρκος πολίτης).

Εκατοντάδες χιλιάδες Βούλγαροι-Τούρκοι ζουν στη Βουλγαρία, οι περισσότεροι στα νότια και νοτιο-ανατολικά, αλλά πολλοί επίσης στα βόρειο-ανατολικά.

Εκατοντάδες χιλιάδες όμως άλλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη δεκαετία του 1980 την χώρα , στο πλαίσιο της λεγόμενης «διαδικασίας  Αναγέννησης», υπό το κομμουνιστικό καθεστώς. Πολλοί περισσότεροι έχουν φύγει δεδομένου ότι οι δημοκρατικές αλλαγές ξεκίνησαν στη δεκαετία του 1990.

Υπό το κομμουνιστικό καθεστώς, οι βουλγαρικές αρχές αποφάσισαν να αλλάξουν τα ονόματα των Μουσουλμάνων Τούρκων της Βουλγαρίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέλοντας να  επιταχύνουν  την αφομοίωση τους. Το μέτρο  ανακλήθηκε στο τέλος του 1989.

Για είκοσι επτά χρόνια, το κόμμα DOST  παρουσιάζονταν  ως εγγυητής της σταθερότητας και των  καλών  δεσμών μεταξύ των μουσουλμάνων  και Τούρκων της Βουλγαρίας,  και ουσιαστικά είχε το μονοπώλιο των ψήφο τους.

Αλλά το νέο κόμμα DPS και ο ηγέτης του,  συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκίας περισσότερο από μία φορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, αποτελεί πλέον για τις βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες  την πέμπτη φάλαγγα της Άγκυρας εντός Βουλγαρίας .

Το DOST από την πλευρά του  είναι ιδιαίτερα επικριτικό  για το DPS και  το «απεικονίζει» ως εργαλείο του Ερντογάν  και μια δύναμη που επιδιώκει να ωθήσει τη Βουλγαρία μακριά από την ευρω-ατλαντική  πορεία της .

Η Τουρκία  κάλεσε επίσημα τη Βουλγαρία να βάλει τέλος στα μέτρα για τον περιορισμό των πολιτικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων της χώρας, αλλά στην ουσία η Άγκυρα παρεμβαίνει απροκάλυπτα στην πολιτική ζωή της χώρας  με αλαζονικό και ειδεχθή τρόπο, ενδεικτικό του σχεδίου της .

 • nikos(1)

  Γκόαααλλλλ!! 1ος!!!

 • Aναξ

  Δεν γυρίζουν πίσω :
  τα λόγια που λέχθηκαν, ο χρόνος που πέρασε, οι ευκαιρίες που δόθηκαν και οι σφαίρες που άφησαν την κάνη…

  Για τις πρεσβειες που φευγουν ; οψόμεθα.

 • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
 • A spartan woman

  Είναι πάγια τακτική της τουρκικής πολιτικής να προκαλεί. Μια με την ΕΕ, μια με τους Ρώσους, με εμάς, τις προάλλες με τους Ολλανδούς, τώρα με τους Βούλγαρους… Κόντρες με όλους…για όλα… και όποιος αντέξει. Στο τέλος…μια χαρά θα το φάει το κεφάλι της η τουρκία. ‘Ετσι να συνεχίσει!

  • καλησπεραααααααα κοπελιά!

   • A spartan woman

    χαχαχαχαχαχα Καλησπέρα Γκεσάκι μου! Πάλι με πρόλαβες! (Σου είπα και επάνω!) Δεν παίζω… είσαι πολύ γρήγορη! χαχαχαχαχα

    • μια καλησπερα λεγω χαχαχχαχ δεν γραφω και παρα πολλα..:Ρ

     • A spartan woman

      Την καλύτερη δουλειά κάνεις….
      Κι εγώ που ανοίγω συζητήσεις… τι κατάλαβα? Δεν μου βγαίνουν πάντα σε καλό.

     • μην χαλιεσαι..λιγο πολυ..ξερεις που σε παιρνει και με ποιον..

     • A spartan woman

      Πλέον…ναι!

 • AthanRules

  Κι ενώ η προφητεία για τα νερά του Ευφράτη έχει ήδη εκπληρωθεί (το έχετε πάρει χαμπάρι;;) όλα πλέον εκπληρώνονται!
  «Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσης. Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα. Τάγραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη. Για να προσφύγη στον Θεόν και να μετανοήση αν θέλη για να σωθή και ευτυχής να ζήση. Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη ο Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη. Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Αρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία που αδίκησε την Ελλάδα και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα. Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση τα περιβόητα Στενά (Σουέζ) στο τέλος θ” απηυδήσει. Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία. Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι. Τότε ομού θα ητηθή και η δόλιος Τουρκία γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία. Γιατί αφού καταβληθή όλη από τη Ρωσία Θα συμμαχήσει μετ’αυτής και με την Βουλγαρία. Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη και στα περίχωρα αυτής,πρέπει να φύγουν όλοι. Γιατί η Πόλις θα καή και ουδείς θα απομείνη κάτοικος ζων εντός αυτής. Μον” ο Ναός θα μείνη”

  • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

   Και φαντασου υπαρχουν ακομα και εδω μεσα καποιοι που δεν πιστευουν στις προφητειες των Αγιων μας….

   • Evan Chaldas

    καμιά ινφο έχουμε;

    • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

     τι ινφο θες?

     • Evan Chaldas

      oι ισραηλινοι εβαλαν ιους σε όλα τα συριακα σαιτ…

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Για το θεμα της καταριψης θα το πιστεψω μονο αν δω εικονες απο τα συντριμια.
      Αν οντως εχει καταριφθει ισραηλιτικο α/φος,θεωρω οτι θα το εχουν κανει οι Ρωσοι.Οι Συριοι δεν εχουν δυνατοτητα…

     • Evan Chaldas

      εγινε. το επιβεβαιωνει η Μοσχα

     • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

      Παντως το SANA που κοιταγα πριν λιγο,δουλευει κανονικα….

    • Format : AVI
     Format/Info : Audio Video Interleave
     File size : 1.94 GiB
     Duration : 1 h 55 min
     Overall bit rate : 2 404 kb/s
     Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2542/release)
     Writing library : VirtualDubMod build 2542/release

     Video
     ID : 0
     Format : MPEG-4 Visual
     Format profile : Advanced Simple@L5
     Format settings, BVOP : 1
     Format settings, QPel : No
     Format settings, GMC : No warppoints
     Format settings, Matrix : Default (H.263)
     Muxing mode : Packed bitstream
     Codec ID : XVID
     Codec ID/Hint : XviD
     Duration : 1 h 55 min
     Bit rate : 1 949 kb/s
     Width : 720 pixels
     Height : 304 pixels
     Display aspect ratio : 2.35:1
     Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
     Color space : YUV
     Chroma subsampling : 4:2:0
     Bit depth : 8 bits
     Scan type : Progressive
     Compression mode : Lossy
     Bits/(Pixel*Frame) : 0.371
     Stream size : 1.58 GiB (81%)
     Writing library : XviD 64

     Audio
     ID : 1
     Format : AC-3
     Format/Info : Audio Coding 3
     Mode extension : CM (complete main)
     Format settings, Endianness : Big
     Codec ID : 2000
     Duration : 1 h 55 min
     Bit rate mode : Constant
     Bit rate : 448 kb/s
     Channel(s) : 6 channels
     Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
     Sampling rate : 48.0 kHz
     Frame rate : 31.250 FPS (1536 spf)
     Bit depth : 16 bits
     Compression mode : Lossy
     Stream size : 371 MiB (19%)
     Alignment : Split accross interleaves
     Interleave, duration : 64 ms (1.53 video frames)
     Interleave, preload duration : 500 ms

   • AthanRules

    Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ήδη έγινε επειδή απλά δεν φτάνει η πίστη τους.

 • Γιώργος fs.

  Καλύτερα να δημιουργεί παντού εχθρούς η Τουρκία!!
  Στο τέλος θα το φάνε το κεφάλι τους .

  • δεν δυσκολευεται και πολύ, της βγαίνει αυθόρμητα..:Ρ

   • Γιώργος fs.

    Πολύ σωστά τα λέτε κυρία μας !!

   • A spartan woman

    Εμ.. παλιομεμέτια.. τι περιμένεις! Καλησπέρα!

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ BAOFENG ΜΟΥ

  • πανίκε, γκουντ ιβνινγκ!

  • εχω multi καλωδιο για ολα σχεδον που κυκλοφορουν.
   chirp να υποθεσω;

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    NAI

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΩΝΙΣΩ

     • €10 το μουλτι απο ebay

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ.
      ΨΩΝΙΣΑ 6 ΑΠΟ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΙΛΟΠΑΙΖΩ .

    • βρες ενα repeater να σε εχω απο Υμηττο.

 • Γιώργος fs.

  Πάρη …..έχουμε κανένα νέο από τον μεγαλομανάβη; ;

  • πρέπει να τράκαρε..με το ντισκας.. χαχαχχαχ ψευτης!

  • paris georgiou

   Εκτός τα 2 σπασμένα πλευρά τίποτα νεότερο αναμένουμε την εμφάνιση του

   • Γιώργος fs.

    Μήπως του τα έσπασε η πεθερά του και ντρέπετε να μας το πει;;

    • κοιταξε να δεις η ωρα εκεινη..ολα τα επιτρεπει..θα τον επιασε να μιλάει εδω και του τις εβρεξε..:Ρ

     • paris georgiou

      Λες;αφού πάτησε πόδι λέει

     • γι αυτο μπουρδουκλωθηκε και εσπασε τα πλευρα..από το πολυ ποδι χαχαχχαχα

     • paris georgiou

      Εσύ κοπέλα μου δεν παίζεσαι με τίποτα

     • Γιώργος fs.

      Κάνει παρέα με Έλληνα Ορθόδοξο και Νάκη και χάλασε !!!

     • paris georgiou

      Έτσι εξηγείται

     • χαχαχαχχχαχααχ ειδικα ο Νακης..χαχχαχαχαχαχαα

     • Spyros Spyropoulos

      Σε εχουμε φακελωσει με τον Χρησταρα……

     • ελα ρε με κανεις και ντρεπομαι θα παρουν τα μυαλά μου(οσα έχω)αέρα!:Ρ

    • paris georgiou

     Γιώργο παίζει και αυτό και μας έριξε ποίημα ο BMW

     • Γιώργος fs.

      Περιμένουμε να εμφανιστεί …..και βλέπουμε!!!

     • να βαλουμε κανα Rip για τον ΒΜW?

     • Γιώργος fs.

      Γκεσάκι….μην παίζεις με τον πόνο μας.
      Χάσαμε τον Σπάρτακο αν χάσουμε και BMW …πως θα το αντέξουμε; ;;

     • paris georgiou

      Αν γίνει και αυτό είναι μεγάλο το σοκ

     • (τ)σοκ

     • A spartan woman

      χαχαχαχαχαχαχα

     • χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

     • εδω χανουμε την Ελλαδα..παραπλευρες απώλειες ειναι τουτες! χαχχαχχαχαα

     • γενικα ειναι ποιητης..αλλα ηθικος αυτουργος δεν ειναι κανεις άλλος εκτος του Χρησταρα..εχει κανει ζημια στον ανδρικο πληθυσμο με τις φανταστικές κατακτησεις του..!

     • paris georgiou

      Ο Χρησταρας είναι δύναμη

     • ρέιντζερ

   • για 2 σπασμενα πλευρα κανει ετσι; σιγα τα ουα..να τρυπουσε κανα πνευμονα οκ να το δεχτω..:Ρ

 • ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

  Αυτοι οι Τουρκοι εχουν τα κολλυβα στο φεσι τους λεει μια Κινεζικη προφητεια

 • Aναξ

  Κοτζιάς: Οι Γερμανοί θέλουν να απομυζήσουν την Ελλάδα
  Συνέντευξη με πολλά αιχμηρά σημεία που αναμένεται να προκαλέσουν συζητήσεις έδωσε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς

  http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_133906/kotzias-oi-germanoi-theloun-na-apomuzisoun-tin-ellada.w_l.jpg

  Συνέντευξη με πολλά αιχμηρά σημεία που αναμένεται να προκαλέσουν συζητήσεις έδωσε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στον εκδότη του National Interest, J. Heilbrunn.

  Ο κ. Κοτζιάς τόνισε ότι η Γερμανία δεν φέρθηκε στην Ελλάδα όσο καλά της φέρθηκαν οι ΗΠΑ μετά τον πόλεμο και εξέφρασε την θέση πως η Γερμανία δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη «Απλά θέλουν να απομυζήσουν την Ελλάδα».

  O ΥΠΕΞ αναφερόμενος στην διαμάχη Τουρκίας – Γερμανίας σημείωε πως « η νευρική δύναμη που ήταν η Γερμανία του προηγούμενου αιώνα είναι η Τουρκία του σήμερα…» ενώ υπερασπίστηκε τον Τράμπ.

  «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά κάποιων ευρωπαϊκών κρατών που συμπεριφέρθηκαν προς τον Trump όπως θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν προς τις χώρες του τρίτου κόσμου. Πρέπει να καταλάβουν γιατί κέρδισε και τι κρύβεται πίσω από αυτή την τεράστια υποστήριξη στο πρόσωπό του» είπε.

  Διαβάστε όλη την συνέντευξη

  —————————————-

  -Έχει η Δύση μέλλον;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Η Δύση μπορεί να έχει ένα θετικό μέλλον μόνο αν χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας με έναν έξυπνο τρόπο. Δεύτερον, θα πρέπει να εργαστεί αρκετά σκληρά για να δημιουργήσει νέες ταυτότητες, και τρίτον, θα πρέπει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση και να την εφαρμόσει. Εάν η Δύση δεν εργαστεί πάνω σε ένα νέο πρόγραμμα ή σε άλλα εναλλακτικά σενάρια και δεν έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τελικά το σενάριο που επιλεχθεί, τότε δεν υπάρχει μέλλον. Νομίζω, λοιπόν, ότι υπάρχει μέλλον για τη Δύση μόνο κάτω από αυτές τις τρεις προϋποθέσεις.

  -Η προσφυγική κρίση έχει πλήξει την Ελλάδα πολύ σκληρά.

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Ναι, η Ελλάδα έχει πληγεί πολύ σκληρά. Και οι πρόσφυγες επίσης.

  Μετά τον Ιανουάριο του 2015, είχα προειδοποιήσει ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα με τους πρόσφυγες και την οικονομική μετανάστευση, διότι ο ΟΗΕ και η ΕΕ μείωσαν τα χρήματα που προορίζονταν για τους καταυλισμούς στον Νότιο Λίβανο. Και κανείς δεν με άκουσε. Ο ευρωπαϊκός Τύπος διεξήγαγε μια εκστρατεία εναντίον μου. Τους παρουσίασα ένα πρόβλημα και έκλεισαν τα μάτια τους. Επέλεξαν να μην το αναγνωρίσουν και κατηγόρησαν εμένα, ως τον κομιστή των κακών ειδήσεων, αντί να ασχοληθούν με το πραγματικό πρόβλημα.

  -Πιστεύετε ότι η καγκελάριος Μέρκελ επιδείνωσε το πρόβλημα; Έκανε τα πράγματα χειρότερα;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Νομίζω ότι η Άνγκελα Μέρκελ εκείνη την περίοδο είχε επικεντρωθεί περισσότερο στην οικονομική κρίση στην Ευρώπη και στο πρόβλημα της Ουκρανίας και δε μπόρεσε να αντιληφθεί το προσφυγικό πρόβλημα.

  -Τι συμβαίνει στην Ευρώπη με την άνοδο αυτών των αντι-μεταναστευτικών κινημάτων; Ποια είναι η εκτίμησή σας;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Τα αντι – Ευρωπαϊκά κινήματα ή εκείνα εναντίον του ευρώ υπήρχαν πριν από τα αντι -μεταναστευτικά. Για παράδειγμα, το AFD στη Γερμανία δεν ξεκίνησε με μια εκστρατεία κατά των προσφύγων, αλλά με μια εκστρατεία κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ. Στη Γαλλία, το αντι-μεταναστευτικό κίνημα δεν άρχισε με τους πρόσφυγες, δεν έχουν τόσους πολλούς πρόσφυγες.

  Στην ΕΕ, υπάρχει ένα έλλειμμα ηγεσίας. Δεν υπάρχει αρκετή δημοκρατική συζήτηση σχετικά με το τι είδους Ευρώπη θέλουμε για τον εικοστό πρώτο αιώνα. Η ΕΕ διαθέτει μερικά χρήσιμα εργαλεία, που όμως δεν είναι όλα τους χρήσιμα για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που πηγαίνουν στο σχολείο και ακούν ότι η ΕΕ μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στα κράτη, ακούν ότι μπορεί να επιβάλει εμπάργκο και μνημόνια στα κράτη και μετά ακούν ότι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τη λιτότητα. Βλέποντας τη συνολική εικόνα, η ΕΕ δεν είναι και τόσο ελκυστική, αν δρα μόνο σε αυτό το πλαίσιο. Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που πρέπει να συζητήσουμε το όραμα της ΕΕ, να επικεντρωθούμε στις αξίες μας και στη δημοκρατία. Τα λαϊκίστικα κινήματα είναι σε άνοδο, ακριβώς επειδή η συζήτηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

  Το δεύτερο ζήτημα αφορά τις πολλαπλές κρίσεις στην Ένωση: το Brexit, την κρίση στην ευρωζώνη, το προσφυγικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι υπάρχουν μεμονωμένες κρίσεις, αλλά όλες προέρχονται από την κρίση ηγεσίας στην ΕΕ. Αν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που να βασίζεται σε κανόνες και στις ευρωπαϊκές αξίες, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

  Τρίτον, η ευρωπαϊκή ηγεσία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ηττημένοι στη διαδικασία της παγκοσμιοποίησης. Οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στα προβλήματα των εργαζομένων, στις ανησυχίες της μεσαίας τάξης. Τα μέλη της μεσαίας τάξης φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους και χρειάζεται να καθησυχαστούν και να λάβουν απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί δεν απαντούν στις ερωτήσεις των πολιτών. Όσο περισσότερο καθυστερούμε τις απαντήσεις αυτές τόσο περισσότερο οι πολίτες στρέφονται σε λαϊκίστικες ή ακροδεξιές ομάδες. Επίσης, υποτιμήσαμε το μέλλον. Πιστέψαμε ότι οι ΗΠΑ θα παρήκμαζαν και ότι ο εικοστός πρώτος αιώνας θα ήταν ένας ευρωπαϊκός αιώνας. Η Αμερική όμως δεν είναι σε παρακμή. Η Νοτιοανατολική Ασία επίσης βρίσκεται σε άνοδο. Η Ευρώπη δεν είναι τόσο σημαντική όσο πίστευαν οι Ευρωπαίοι ότι θα ήταν και η ηγεσία της δεν είναι ευχαριστημένη. Υπάρχει, επίσης, πάρα πολύ γραφειοκρατία χωρίς αρκετή επένδυση στον άνθρωπο, στην Δεύτερη Εποχή των Μηχανών αλλά και στο μέλλον.

  -Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι οι σχέσεις με τη Ρωσία. Ποια είναι η θέση σας σχετικά με το μέλλον των κυρώσεων απέναντι στη Ρωσία;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Η απόφαση για την επιβολή κυρώσεων είναι το εύκολο μέρος του παιχνιδιού. Το δύσκολο μέρος είναι η λήψη μιας άλλης σημαντικής απόφασης: Η Ρωσία ανήκει στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα ασφάλειας ή το οικοδόμημα αυτό διαμορφώνεται εναντίον της Ρωσίας; Επίσης, η Ρωσία μοιάζει με την Σοβιετική Ένωση; Αν όχι, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε τη Συμφωνία του Ελσίνκι και να αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Πρέπει να ερευνήσουμε μακροπρόθεσμα τους τρόπους συνεργασίας με τη Ρωσία και να της ζητήσουμε να αποφασίσει εάν θέλει να είναι μέρος αυτού του ευρωπαϊκού οικοδομήματος ασφάλειας. Αν ναι, τότε θα πρέπει να σέβεται το κράτος δικαίου. Ελπίζω ότι και η Αμερική θα ζητήσει από τη Ρωσία αυτές τις διευκρινίσεις, αλλά σε τελική ανάλυση, είναι οι Ρώσοι που θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός εάν δεν υπάρχει συζήτηση.

  -Ένας από τους γείτονές σας, που δεν είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Τουρκία, προκαλεί πολύ θόρυβο. Τι πιστεύετε για τα πρόσφατα σχόλια του Ερντογάν σχετικά με τους Ναζί;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Από τότε που έγινα Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ασχολούμαι συνεχώς με θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία. Ανατρέξτε στην κλασική ισορροπία δυνάμεων που επιθυμούσε και πέτυχε ο Μπίσμαρκ. Μετά την απομάκρυνσή του, η Γερμανία έγινε νευρική, επειδή δεν υφίστατο πλέον αυτή η ισορροπία. Με ποιον θα μπορούσε να συμμαχήσει η Γερμανία; Η νευρική δύναμη που ήταν η Γερμανία του προηγούμενου αιώνα είναι η Τουρκία του σήμερα. Υπάρχουν πολλές πολιτικές και κοινωνικές αντιθέσεις στην Τουρκία, πολλές διαφορετικές θρησκείες και πολλές οικονομικές αντιφάσεις.

  Η μία πλευρά στην κυβέρνηση φαίνεται να είναι ανασφαλής. Η άλλη πλευρά της κυβέρνησης είναι αλαζονική. Αυτός ο συνδυασμός του φόβου και της αλαζονείας κάνει το καθεστώς ακόμη πιο νευρικό. Θα πρέπει όμως να σέβονται τα άλλα κράτη. Όσον αφορά τα σχόλια για τους Ναζί, πρέπει να πω ότι οι δολοφονίες που οργάνωσαν οι Ναζί ήταν κάτι παραπάνω από γενοκτονία. Ήταν σαν μια βιομηχανική διαδικασία. Αυτό είναι μοναδικό φαινόμενο στην ανθρώπινη ιστορία. Όταν ξεκινά να αντιμετωπίσει κάποιος κάθε πρόβλημα με αυτή την νοοτροπία -δηλαδή, καλώντας όποιον δεν του αρέσει, Ναζί- τότε υποτιμά αυτά που έκαναν οι Ναζί και υποβαθμίζει τα εγκλήματά τους. Ειλικρινά, εξομαλύνει αυτά που έκαναν.

  -Ποιος νομίζετε ότι είναι ο ρόλος της Γερμανίας στην ΕΕ αυτή τη στιγμή; Πιστεύετε ότι το Βερολίνο εξακολουθεί να είναι πολύ προσηλωμένο στη λιτότητα και ότι οι πολιτικές του αποδυναμώνουν τις οικονομίες του Νότου;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Συζητήσεις στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το μέλλον της ΕΕ γίνονται ήδη από το 1990 σχετικά με την ανάγκη αναβάθμισης της δημοκρατίας στην Ένωση και την ενίσχυση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μετά την κρίση του ευρώ, το Κοινοβούλιο έχασε δύναμη προς όφελος των άτυπων οργάνων της ΕΕ που δεν είναι δημοκρατικά θεσμοθετημένα: της Ευρωζώνης και του eurogroup. Το Κοινοβούλιο δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε αυτούς τους τομείς, με αποτέλεσμα στην πραγματικότητα να υπάρχει μια επίσημη δομή που είναι δημοκρατική και ένα άτυπο σύστημα όπου το Κοινοβούλιο δεν έχει καμία εξουσία. Η δομή της εξουσίας βασίζεται στην οικονομική και όχι στην πολιτική ή τη δημοκρατική εξουσία.Έτσι, οι Γερμανοί είναι οι ισχυρότεροι. Έχουν ηγετικό ρόλο και ζητούν όλο και περισσότερα μέτρα λιτότητας από την Ελλάδα. Πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να τιμωρηθεί εξαιτίας της συμπεριφοράς των ελίτ της.

  Το μεγάλο ερώτημα είναι: τι πιστεύουν οι ίδιοι οι Γερμανοί; Οι Γερμανοί είχαν συσσωρεύσει τεράστιο χρέος μετά από τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Μετά τη Διάσκεψη του Λονδίνου το 1953, οι Αμερικανοί συνειδητοποίησαν ότι οι πιστωτές και οι Γερμανοί έπρεπε να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Συνειδητοποίησαν ότι η Γερμανία θα μπορούσε να πληρώσει το χρέος της, μόνο αν υπήρχε ανάπτυξη. Αυτή ήταν η βέλτιστη λύση προς όφελος όλων. Εάν η Γερμανία αναπτυχθεί, τότε οι πιστωτές θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Σήμερα όλοι μιλούν για το πόσο καλή είναι η γερμανική οικονομία, αλλά ξεχνούν την ελάφρυνση του χρέους που είχε από τους Αμερικανούς, χάρη στην καλή θέληση της Ουάσιγκτον. Παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί διέπραξαν πολλά εγκλήματα κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι Αμερικανοί υπήρξαν γενναιόδωροι μαζί τους αργότερα έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει ανάπτυξη.

  Ωστόσο, οι Γερμανοί δεν υπήρξαν τόσο καλοί μαζί μας και δεν μας συμπεριφέρθηκαν με τον τρόπο που οι Αμερικανοί συμπεριφέρθηκαν σε εκείνους.Η Γερμανία δεν επιθυμεί την ανάπτυξη. Απλά θέλουν να απομυζήσουν την Ελλάδα. Οι Γερμανοί δεν πληρώνουν υψηλά επιτόκια για τα δικά τους δάνεια. Υπάρχουν εταιρείες που παίρνουν πολύ χαμηλά επιτόκια στη χώρα. Καθιστώντας, έτσι, πιο εύκολη τη διαδικασία μόνο για τους Γερμανούς. Η Γερμανία είναι μέρος του προβλήματος, δεδομένου ότι έχουν συμφέροντα στην ΕΕ, αλλά αδυνατούν να σκεφτούν εποικοδομητικά για το κοινό συμφέρον των κρατών μελών της ΕΕ.

  http://mononews.gr/wp-content/uploads/2016/03/kotzias-339998.jpg

  -Υπάρχει μια μακρά ιστορία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που φτάνει ακόμα και μέχρι το χρώμα της σημαίας. Η Ελληνική σημαία έχει τα ίδια χρώματα με τη βαυαρική.

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Η Γερμανία προσπαθούσε να εδραιωθεί τον δέκατο ένατο αιώνα. Στην αρχή, υιοθέτησε στοιχεία από τη Γαλλική Επανάσταση και τον Διαφωτισμό. Στήριξαν τις αρχές τους στον Καντ και στον Διαφωτισμό, και στη συνέχεια ανέτρεξαν στην αρχαία ελληνική κληρονομιά. Δημιούργησαν μια πολιτιστική και γλωσσική ταυτότητα και μετά δημιούργησαν το κράτος τους. Η θετική πλευρά είναι ότι η Γερμανία ανακάλυψε εκ νέου τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τις ιδέες του. Οι Γερμανοί βρήκαν στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό έναν τρόπο αυτοπροσδιορισμού. Έτσι, η σύγχρονη Γερμανία βρίσκεται σε μια ενδιαφέρουσα αντίφαση. Αγαπούν την αρχαία Ελλάδα και κατανοούν τον αντίκτυπο που είχε στο γερμανικό κράτος, ωστόσο δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη σύγχρονη Ελλάδα. Κατά έναν περίεργο τρόπο, αγαπούν την Ελλάδα … αλλά χωρίς τους Έλληνες. Θέλουν να την επισκέπτονται αλλά δεν θέλουν να ασχολούνται μαζί μας.

  -Και με τη Συρία; Τι προτείνετε ως τρόπο τερματισμού του πολέμου εκεί και για να αντιμετωπιστεί το θέμα της Ρωσίας στην Ουκρανία; Η διοίκηση Trump μπορεί να είχε μια ιδέα για το πώς να συνεργαστεί με τη Ρωσία για να σταματήσει τους πολέμους.

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Νομίζω ότι η νέα κυβέρνηση πρόκειται να οργανώσει μια νέα συμμαχία κρατών για την αντιμετώπιση της συριακής κρίσης και η οποία μπορεί να βρει έναν τρόπο να κερδίσει. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά κάποιων ευρωπαϊκών κρατών που συμπεριφέρθηκαν προς τον Trump όπως θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν προς τις χώρες του τρίτου κόσμου. Πρέπει να καταλάβουν γιατί κέρδισε και τι κρύβεται πίσω από αυτή την τεράστια υποστήριξη στο πρόσωπό του. Η δημοκρατία θα πρέπει να γίνεται σεβαστή. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι αρεστά τα αποτελέσματα αλλά εάν αυτά γίνονται σεβαστά.

  -Πώς βλέπετε το μέλλον μεταξύ Trump και Ευρώπης;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Η νέα αμερικανική Κυβέρνηση επανεξετάζει τις σχέσεις μας. Είναι χρήσιμο να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να συζητήσουμε για το πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Ποιοι είναι οι τρόποι μέσω των οποίων μπορούμε να εξασφαλίσουμε από κοινού την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή μας; Αυτό είναι το πιο σημαντικό ερώτημα.

  -Επομένως, πώς θα λύσουμε το ζήτημα της Συρίας;

  ΚΟΤΖΙΑΣ : Έχω περιγράψει τη Συρία ως μια χώρα όπου όλοι βομβαρδίζουν κάποιον. Κάποιοι άρχισαν να αγωνίζονται εκεί για να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πρέπει να βρούμε την ανθρώπινη θέληση να προστατεύσουμε εκείνους που είναι ακόμα ζωντανοί. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν πεθάνει. Πρέπει φέρουμε την ειρήνη μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων.

  πηγη http://www.thetoc.gr/politiki/article/kotzias-oi-germanoi-theloun-na-apomuzisoun-tin-ellada

  • nikos(1)

   να …ξυπνάμε!!

  • A spartan woman

   Χμ! Από λόγια χορτάσαμε! Κάποτε αυτά που λένε πρέπει και να τα πράττουν!

   • Aναξ

    Σαφως συμφωνω απολυτα.

    Παντως τα λεει χυμα, μεχρι προσφατα κλειναν ολοι το στομα τους μη θιξουν τη μανταμ.

    • A spartan woman

     Δεν ξέρω φίλε μου τι να πω πια… όλοι παίζουν παιχνιδάκια στις πλάτες μας. Ο Κοτζιάς δεν αποτελεί εξαίρεση.

     • Aναξ

      κατσε και κουνηθηκε το πλαισιο την ωρα που σου βαζα θετικη και μπηκε αρνητικη> ασχετο αλλα συμβαινει>το διορθωσα αμεσα βεβαια

      Δεν εμπιστευομαστε κανενα και περιμενουμε πραξεις ειναι απλο, μεχρι τοτε τους περιμενει κρεμασμα, απλα θα κρεμαγα πρωτα ολους τους αλλους και θα αφηνα τον Κοτζια τελευταιο.

    • αγορι οπως εκανε και με τις εξαταστικες; τελικα ποιος εφτασε στα σκαλια τις δικαιοσυνης; ουδεις..φανφαρες και από πράξεις μηδενικές.

     • Aναξ

      το πολιτικο συστημα θελει ξεπαστρεμα το επαναλαμβανω χιλιαδες φορες, τωρα να δω καποιον να κανει και κατι θετικο, αυτος θα ειναι η σταγονα στον ωκεανο, και παντα υποψιασμενοι στο μηπως κρυβεται κατι αλλο, η μηπως αποπροσανατολιζουν τον κοσμο.

     • τα λογια εντυπωσιασμου οι πολιτικοι τα παίζουν στα δάχτυλα..πλεον πρέπει να κραταμε μονο πισινες..

     • Aναξ

      και μπροστινες, και πλαινες.

      Η συγκεκριμενη συνεντευξη απευθυνεται σε ξενους http://nationalinterest.org/feature/greeces-foreign-minister-trump-germany-the-future-europe-19805 και οχι σε ελληνικο ακροατηριο, σεντραρει τους Γερμανους διεθνως, μη περιμενεις να τον ευχαριστησουν.
      Αν παλι ειναι πιονι των Αμερικανων, διοτι ολα τα περιμενουμε, κραταμε καθουλου καλαθι και αδειο πορτοφολι, και αναμενουμε τις εξελιξεις.

     • Η κουβεντα ειναι να γινει ομαλο περασμα για να μην υπαρξει χαος.
      Ομαλη μεταβαση. Το ευχομαι αλλα προσωπικα δεν μπορω να δω την υλοποιηση. Πιστευω ομως αυτους που μου το λενε.

     • Aναξ

      απολυτα συμφωνω.

   • Βραδύνους ψηφοφόρος

    Σιγά! Για να τα πράττεις τα ωραία πρέπει στο παντελόνι να έχεις μέζεα!
    Ποιός από αυτούς έχει;;

    • δηλαδη οταν τους επλασε ο Θεος δεν ειχε καθόλου έμπνευση;:Ρ

     • Βραδύνους ψηφοφόρος

      Προφανώς τους έπλασε επί Σημίτη. Από απομεινάρια…
      Τί περίμενες…

    • Aναξ

     αυτη ειναι μια καλη ερωτηση, την οποια μονο ο θεος και η τσεπη μας μπορει να απαντησει.

     • δεν πιστευω να εννοεις να πληρωσουμε τα έξοδα συγκολησης μεζεων, ε;

     • Aναξ

      γινεται τετοιο πραγμα ? συγκολησης μεζεων ? για να γινει σημαινει οτι εκ κατασκευης σε αυτον που θα γινει, δεν τα εχει. Αμα δεν τα ειχε ποτε, ουτε ποτε ακομα και με συγκοληση θα αποκτησει.

    • A spartan woman

     Ρητορική η ερώτηση υποθέτω.

  • ωω καλησπερες

   ΚΟΤΖΙΑΣ : Η Δύση μπορεί να έχει ένα θετικό μέλλον μόνο αν χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας με έναν έξυπνο τρόπο
   επαθε αμοκ η οθονη..στην αρχη βεβαια τα ειπε ωραια..

   • Aναξ

    υπερασπίστηκε τον Τράμπ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (παλαιοκουμουνιστης υπερασπιζεται τον Τράμπ!!! , ο Κοτζιας ζει για τις υπερβασεις, να δουμε στην πραξη τι θα γινει)

    καλησπερα αγαπητη.

 • American Eagle

  Κουμάντο στα Βαλκάνια όπως βέβαια και σε ολόκληρο τον Πλανήτη κάνει η παντοδύναμη Αμερικανικη αυτοκρατορία και κανένας άλλος, αλλαγή συνόρων χωρίς την έγκριση μας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Η αμέσως επόμενη αλλαγή θα είναι όταν ο Πλανηταρχης δώσει το OK για να εξαυλωσουμε την αρκουδοχωρα με αποτέλεσμα τα εδάφη της να μετατραπούν σε νέες Αμερικανικες Πολιτείες!

 • starfarmer

  μονο τον πλανητη αρη δεν εχετε μπλεξει σε πολεμο

  • εκει θα παμε μολις καταστραφει η Γη ας αφησουμε και τίποτα όρθιο!

  • Evan Chaldas

   εμείς φταίμε; κατσε να δεις και τα υπολοιπα σημερα και αυριο…

  • Θεσσαλονικιός

   Σςςςςςςςςςςςςςςςς κρύβε λόγια, απόρρητο είναι …

 • Proud to be Greek

  «Η Τουρκία κάλεσε επίσημα τη Βουλγαρία να βάλει τέλος στα μέτρα
  για τον περιορισμό των πολιτικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων της χώρας,
  αλλά στην ουσία η Άγκυρα παρεμβαίνει απροκάλυπτα στην πολιτική ζωή της
  χώρας με αλαζονικό και ειδεχθή τρόπο, ενδεικτικό του σχεδίου της.»

  ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ DOST ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩNΕΤΕ

  • Γεροντα επωνυμε, καλησπερααααααααα

   • Proud to be Greek

    Καλησπέρα ευλογημένη (Γκες)

 • Γιώργος fs.
 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  «Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος…
  Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν,
  να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα,
  να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον,
  δια να υψώσωμεν το σημείον,
  δι’ ου πάντοτε νικώμεν,
  λέγω τον Σταυρόν…».

  (Αλέξανδρος Υψηλάντης)

  †…«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…†
  Ἡ ἀντίστοφη μέτρηση…συνεχίζεται…

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  • Θεσσαλονικιός

   Και να φαντασθείς ότι κάποτε κοροϊδεύαμε τους Ιταλούς …

 • American Eagle

  Επειδή η Ελλάδα και η Βουλγαρία είναι πολύ αδυναμες και δεν μπορούν να αντιμετωπισουν την επεκτατικη Τουρκία και για να μην παρακαλανε συνεχώς εμάς να τις σώσουμε προτείνω να ενωθούν ως μια χώρα. Έχουν τόσα πολλά κοινά και συνυπάρχουν για τόσο καιρό μαζί που αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, έτσι θα είναι πιο ισχυροί και θα έχουν κάποια πιθανότητα να μπορούν να αντισταθούν στον Σουλτανο!

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον,
   οἱ Ἀπόστολοι ὡς ἐδίδαξαν,
   ἡ Ἐκκλησία ὡς παρέλαβεν,
   οἱ Διδάσκαλοι ὡς ἐδογμάτισαν,
   ἡ Οἰκουμένη ὡς συμπεφώνηκεν,
   ἡ χάρις ὡς ἔλαμψεν,
   ἡ ἀλήθεια ὡς ἀποδέδεικται,
   τὸ ψεῦδος ὡς ἀπελήλαται,
   ἡ σοφία ὡς ἐπαρρησιάσατο,
   ὁ Χριστὸς ὡς ἑβράβευσεν,
   οὕτω φρονοῦμεν, οὕτω λαλοῦμεν, οὕτω κηρύσσομεν

   Χριστὸν τὸν ἀληθινὸν Θεὸν ἡμῶν,_

   • American Eagle

    Πίστευε στον Πλανηταρχη και στην Αμερικανικη υπερδυναμη και θα σωθείς!

    • ρε εισαι πιθηκος;

    • Εὐάγγελος Χ.Ο.

     Kαὶ τοὺς Αὐτοῦ Ἁγίους ἐν λόγοις τιμῶντες,
     ἐν συγγραφαῖς, ἐν νοήμασιν, ἐν θυσίαις, ἐν Ναοῖς,
     ἐν Εἰκονίσμασι, τὸν μὲν ὡς Θεὸν καὶ Δεσπότην προσκυνοῦντες καὶ σέβοντες,
     τοὺς δὲ διὰ τὸν κοινὸν Δεσπότην ὡς Αὐτοῦ γνησίους θεράποντας τιμῶντες
     καὶ τὴν κατὰ σχέσιν προσκύνησιν ἀπονέμονες.

     Αὕτη ἡ πίστις τῶν Ἀποστόλων,
     αὕτη ἡ πίστις τῶν Πατέρων,
     αὕτη ἡ πίστις τῶν Ὀρθοδόξων,
     αὕτη ἡ πίστις τὴν Οἰκουμένην ἐστήριξεν.

     †…«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…†

  • Andreas Gavrielides

   Ενώθηκαν μέσω ΝΑΤΟ και ΕΕ.

  • Aναξ

   Αντε, λογο επικαιροτητος :
   O ΥΠΕΞ της Ελλαδος Νικος Κοτζιας αναφερόμενος στην διαμάχη Τουρκίας – Γερμανίας σημείωσε πως « η νευρική δύναμη που ήταν η Γερμανία του προηγούμενου αιώνα είναι η Τουρκία του σήμερα…» ενώ υπερασπίστηκε τον Τράμπ.

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Τα μανιτάρια να τα βράζεις & να τα τρως…
   Μην τα καπνίζεις, σε βλάπτουν ωρέ μπεκατσόφτερο !

  • Θεσσαλονικιός

   Καλός είσαι για γέλια, αλλά έως εκεί …
   Έλληνας και Βούλγαρος δεν συνυπάρχουν, ανθέλληνες από την εποχή του Κούμου και του Βουλγαροκτόνου ήταν, κομμιτατζήδες θα είναι !!!

   • Spyros Spyropoulos

    Πλακα κανει το τρολακι, μην δινεις σημασια………..

  • SPARTIATIS301
  • Andreas Gavrielides

   Να μην σου πω ότι υπάρχει η πιθανότητα να τσακωθούν για την ανατολική θράκη…

 • Ο Σύντεκνος

  Από πότε έχουν θέμα κ με τους Βούλγαρους? Βλέπω 3ο βαλκανικό.

  • Γιώργος fs.

   Σύντεκνε ,χάνουμε BMW και Σπάρτακο.!!

   • Ο Σύντεκνος

    Φίλε εγινηκαμε σκορποχωρι…να πιάσω θέλει να φύγω κ γω.

    • Γιώργος fs.

     Μηηηηηηηηηηη φύγεις !!

     • Ο Σύντεκνος

      Αν δεν γυρίσει ο Σπάρτακος εντός 24 ωρών θα τον διαγράψω

     • Θεσσαλονικιός

     • Ο Σύντεκνος

      Βάλε κ κάνα παλιό…

     • Θεσσαλονικιός

      Πιό παλιό ωρέ;;;

     • Ο Σύντεκνος

      Χαχαχα ειρωνικό ηταν

     • Θεσσαλονικιός

      Τι λε ρε παιδί μου … και δεν το κατάλαβα ο καψερός …

     • Ο Σύντεκνος

      Γιαυτό είμαι εδώ.ότι άλλο δεν καταλαβαίνεις μην ντραπεις.

     • Θεσσαλονικιός

      Ευχαριστώ μεγάλε ….

     • SPARTIATIS301

     • Ο Σύντεκνος

      Φρεσκαδουρα

     • SPARTIATIS301

      ΟΥΥΥΥΥ!!!

    • Θεσσαλονικιός

 • ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

  Αν θελετε να γελασετε δειτε σε λιγο που ξεκιναει συνεντευξη τυπου με τον ουρολαγνο βαψομαλλια τραμπακουλα και το νοθο παιδι του χιτλερ, την αγγελω.

  Και οι δυο μαζι δεν φτανουν ουτε την μιση Κινα, ουτε πληθυσμιακα, ουτε οικονομικα, στρατιωτικα. Προσφερουν καλο γελιο ομως τα τρελλοπαιδα.

  • Γιώργος fs.

   Εδώ έσπασε τα πλευρά του ο ΒΜW.
   Έχουμε σοβαρό θέμα!

   • paris georgiou

    Και αγνοείται και η τύχη του από εχτες

    • Assurbanibal

     Τον έχουν στην μπουζού…

     • paris georgiou

      Λες;

     • Spyros Spyropoulos

      Ψειρου……το ξερω εγω……χαχαχα

     • να του βαλουμε πετρελαιο..να φυγουν οι ψειρες..:Ρ
      καποιος μη καπνιστεις ομως, μην μπερδευτει κανάς άλλος και του πεταξει και τσιγαρο :Ρ

     • Θεσσαλονικιός

      Δεν παίρνει φωτιά το πετρέλαιο με τσιγάρο …

     • βενζινη τοτενες..τι απομυθοποιηση!

     • Γρουν που εισαι;
      εισαι καλα;

     • Assurbanibal

      Κοντά στα μέρη σου γυρίζω…

     • Θεσσαλονικιός

      Έλα σια’παν τρυφερούδι μου, έχουμε ωραίες σούβλες, εγώ τις επινικέλωσα προς τιμήν σου …

     • Assurbanibal

      Φιλαράκι αν έρθω παν θα κλάψεις…

     • Θεσσαλονικιός

      Δεν πειράζει ρε, και μπαγιάτικο να είσαι … εγώ όλα τα ψήνω, από προβατίνες μέχρι Καπριά …

     • χαχαχα ωραια να περασεις ομορφα

    • σημερα εχει νικολουλη, θα στειλω εμαιλ

     • paris georgiou

      Στείλε μήπως τον βρουν

     • Θεσσαλονικιός

      Δεν την μπουζούριασαν ακόμη την μουρλή;;

   • Ο Σύντεκνος

    Φίλε αν ήμουν η πεθερά του θα τον είχα ευνουχισει

    • Γιώργος fs.

     Διάβασα το πρωϊνό σου σχόλιο και συμφωνώ.

     • Ο Σύντεκνος

      Ποιο?

     • Γιώργος fs.

      Για την πεθερά του BMW.

     • Ο Σύντεκνος

      Ναι ρε φίλε…

   • Spyros Spyropoulos

    Εσπασε τα πλευρα του ο μπεμβεδακος??????? Πως?

    • Assurbanibal

     Άστα Σπύρο…

     • paris georgiou

      Γειά σου συνεταιτερε τελικά τι θα κάνουμε με αυτό το προβληματικό παιδί τον BMW ;

     • Assurbanibal

      Στεγνό δώσιμο στην Γερμανική αστυνομία να τελειώνουμε μια και καλή…

     • paris georgiou

      Δηλαδή μόνο έτσι γλιτωνουμε;

     • Assurbanibal

      Στέλνω μέηλ με τα σχόλια…

     • paris georgiou

      Χαχαχα

     • Γιώργος fs.

      Είσαι κακός!!!
      Ο μεγαλομανάβης υποφέρει!

     • Θεσσαλονικιός
     • Θεσσαλονικιός

      Άντε ρε, παραλίγο να βγάλω Amber Alert …

    • Γιώργος fs.

     Αδερφέ…προβλήματα..

    • Θεσσαλονικιός

    • paris georgiou

     Άστα Σπύρο πολύ ατυχία το παλικάρι μας έπεσε σε κάτι χωράφια δεν άφησε χωράφι για χωράφι

     • Spyros Spyropoulos

      Μηπως το οργωσε για να σπειρει αργοτερα……μεγαλομαναβης γαρ!

     • paris georgiou

      Από τον BMW όλα να τα περιμένουμε

  • Θεσσαλονικιός

   Ώπα τις !!!
   Γειά σου κινεζάκι, έλα να μοιρασθείς το χ#σιμο με το αετόπουλο !!!

  • Spyros Spyropoulos

   Γκεσακι το πρωι σε χασαμε! Ολα καλα?

   • μια χαρουλα αγορι εσυ? μηπως μιλαγα σοβαρα και με περασες στο ντούκου..:Ρ

    • Spyros Spyropoulos

     Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Εδώ τα ‘χει βάλει με τον εαυτό της η Μεμετία & τρώει τα παιδιά της,
  δεν θα τα βάλει με όλους τους άλλους στον πλανήτη;
  Έχει καταντήσει αηδία ο Σουλτανοκιοφτές…
  Κάποιος πρέπει να του σφυρίξει ότι οι ώρες του είναι πραγματικά μετρημένες & δεν θα τον περιμένουν ούτε παρθένες, ούτε θεοί, παρά μόνον δαίμονες…

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  «Χαῖρε σκέπη τοῦ κόσμου, πλατυτέρα νεφέλης»

  http://www.christopherklitou.com/platytera.jpg

  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

 • Assurbanibal

  Στηρίζουμε Καραμανλή, Βούλγαρους και αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη…

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΚΑΛΑ ΡΕ, ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ?
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • Assurbanibal

    Τι ρε?

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΣΚΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΒΕ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ¨ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΟΝΑΩ¨ΚΑΙ ΣΚΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ¨ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ¨
     ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
     ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ?
     ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ή ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ?

     • Ο Σύντεκνος

      Σε παρακαλώ εγώ είμαι σοβαρός σχολιαστης όχι αναισθητο γουρούνι.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΟΧΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.
      ΓΡΟΥΝ

     • Ο Σύντεκνος

      Καπρι

     • Θεσσαλονικιός

      ΄Αντε ρε και κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ ..

     • Spyros Spyropoulos

      Ειπαμε…..ηταν ο Θεσσαλονικιος!

     • Spyros Spyropoulos

      Γραψε λαθος….ομολογησε ο Ασσουρ πιο κατω!!!

     • Assurbanibal

      Εγώ ήμουνα…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΖΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΔΑΚΡΥΣΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Assurbanibal

      Κοιμήθηκα στο τιμόνι λέει ο μαλ…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕΙ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΝΑΩ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      LOL

     • Assurbanibal

      Έπρεπε να είσαι προχτές την ώρα που τα ΄λεγε… τώρα έχασε την αξία του.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΗΜΟΥΝΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Γιώργος fs.

      Να με παίρνεις τηλέφωνο σε τέτοια δραματικά γεγονότα!!

     • paris georgiou

      Όντως τράβηξε το δικό του δράμα ο BMW

     • Ο Σύντεκνος

      Φαντάσου τι τραβάει η καιμενη η πεθερά…δλδ την πονάω κ αυτή.

     • Spyros Spyropoulos

      Γιατι δεν πας να την παρηγορησεις?

     • Ο Σύντεκνος

      Δεν θα πάω να βάλω το πουλί μου εκει που το βάζει ο bmw…έχουμε κ καποια αξιοπρέπεια

     • Spyros Spyropoulos

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ……..

     • Ο Σύντεκνος

      Τώρα παιρνω τουμπες αδερφια κ σκαω πάνω στις μπάρες…live μετάδοση

     • Ταξίαρχος

      που να δεις τι εγινε μετα…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Ταξίαρχος

      ειδες που μιλαγαν γερμανικα ο παρης με τον bmw και τους λεει ο ιθγξ δρυξ οτι δεν ανεχετε να διαβαζει γερμανικα εδω

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Assurbanibal

      Αφού είναι στόκος. Δεν του φτάνει που χάλασε το σιτροέν, μπαίνει και στο πέντα για να πει τον πόνο του.

     • Θεσσαλονικιός

      Και θέλει και 35.000 αποζημίωση … κάποιο μοντέλλο BMW έβαλε στο μάτι το λαμόγιο !!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ?
      ΑΠ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ?

     • Spyros Spyropoulos

      Παντως σιγουρα οχι απο τον ΜΩΡΕΑ….χαχαχα

     • Θεσσαλονικιός

      Από την ασφαλιστική …

     • Γιώργος fs.

      Διαμαρτύρομαι !!
      Δεν είναι δυνατόν να χάνω τέτοια μηνύματα!!

  • Spyros Spyropoulos

   Δηλαδη τον Αλιεξη που γιορταζει…..ουτε να τον χε-σεις?

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘ ΗΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Ο Σύντεκνος

   Δεν θέλω να σε ξερω

   • Θεσσαλονικιός

    Κακούργος Πόντιος .. τι περιμένεις …

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
     ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ.

     • Θεσσαλονικιός

      Ναι … όχι Γιάννης, Γιαννάκης !!!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ.
      ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΠΟΝΤΙΟ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ(ΞΑΝΘΟΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ)

  • Assurbanibal

   Μα βγαίνει και λέει κοιμήθηκα και έφερα τούμπα το Σιτροέν… πετιέται ο Θεσσαλονικιός και του λέει «φίλε μου είσαι καλά? Θέλεις βοήθεια?», ε δεν μπορούσα να μην επέμβω ρε Πανίκο… είχε μεγάλο γέλιο η υπόθεση.

   • Ο Σύντεκνος

    Ήθελα κ να ξέρα πώς σkατα είχε σκοπό να τον βοηθησει

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    • Assurbanibal

     Και γω αυτό ήθελα να ξερα…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΕΗΛ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

     • Ο Σύντεκνος

      Τηλ την πεθερα…

     • paris georgiou

      Η χειρότερη τιμωρια

     • Γιώργος fs.

      Πάρη κάνε τα τηλέφωνα, μήπως το παλικάρι μας πήγε σε κανένα νοσοκομείο; ;

     • paris georgiou

      Θα κάνει εμφανιση

     • Ο Σύντεκνος

      Θα του μετρήσει τα πλευρά με τα τελάρα από τις ντοματες

     • paris georgiou

      Εγραψες Συντεκνε χαχαχαχα

    • Ταξίαρχος

     εγω ημουν ετοιμος για το extraction

    • Θεσσαλονικιός

     Θα του έστελνα εσένα να τον ξεκολλήσεις με την Κατσούνα !!!

     • Ο Σύντεκνος

      Την καλύτερη δουλειά θα έκανα κ θα με ευχαριστούσε κ η πεθερά

    • Spyros Spyropoulos

     Εδω ειναι, θα μας πει ο ιδιος……αν θελει……μπορει να εννοουσε ψυχολογικα….χαχαχα

   • paris georgiou

    Και ο BMW τι είπε ;

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΠΟΝΟΥΣΕ

     • paris georgiou

      Πανικό μας έχει πλακώσει στο ποίημα ο BMW

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ε ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ

     • !!! λες;

     • paris georgiou

      Καλησπέρα Lalakis παίζει και αυτό με τον BMW

     • Γιώργος fs.

      Θα πέσω κάτω από την καρέκλα!!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Εμένα έχει ξεχειλώσει το στόμα μου από το γέλιο τόση ώρα !

 • Ταξίαρχος

  Μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης με στρατιωτικό νόμο στην Ελλάδα, το διπλωματικό επεισόδιο Ναγκόρνο Καραμπάχ με πλάτες Ρωσίας, τώρα και κλεισιμο πρεσβειων Βουλγαρίας – Τουρκίας. Ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν.

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΜΙΑΟΥ ΣΡΕΝΤΙΓΚΕΡ

 • Γιώργος fs.

  Μεγαλομανάβη….εμφανίσου!!

  • Spyros Spyropoulos

   Μην περιμενεις αποψε Γιωργο…..αυριο το βραδυ θα εμφανιστει!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ – ΣΤΕΛΝΟΥΝ 400 ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ Β-52 ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ»

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ !!!Το Πεντάγωνο αποκάλυψε την αποστολή σε εγγύς χρονικό διάστημα  400 πιλότων και βομβαρδιστικών B-52 σε Ιράκ και Συρία.Σύμφωνα με το Υπ.Άμυνας που δημοσιεύει ένα ανακοινωθέν τα βομβαρδιστικά B-52 θα εγκαταλείψουν την αεροπορική βάση στη Dakota του βορρά για ν΄αναπτυχθούν σε αμερικανικές αεροπορικές βάσεις στην περιοχή του Περσικού Κόλπου  και να  « συμμετάσχουν σε αεροπορικές επιδρομές της συμμαχίας κατά της Daech σε Ιράκ, Συρία ».

  http://anargyros61.blogspot.gr/

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)

  ΚΕΦ. Ζ’ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. 

  ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.

   ΚΕΦ. Θ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

   ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.

   ΚΕΦ. ΙΑ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

   ΚΕΦ. ΙΒ’ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΧΘΗ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ. 

  ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΩΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ 1897 http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/kef-th-eis-tas-8-ioylioy-symbainoyn-dyo-anhkoystoi-polemoi.html

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΚΟΒΩ ΚΑΠΝΟ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ.
  ΡΕ ΕΡΝΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΚΙΛΟ, ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΚΑΠΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

  • Θεσσαλονικιός

   Μοναχοφάης είσαι Πανίκα …
   ΑΙΣΧΩΖ !!!

 • marios Zografos

  Greece must support Bulgaria all the way, the bulldog called Turkey must be shrink and controlled because is a huge danger for the EE and the interests of the US, plainly is a big troublemaker threating all the Westerns with a holy War, the crypto fanatic Muslims, the extremists, are uncovered!