Αρχείο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! 22 Μαρτίου παραδίδεται το έργο αποκατάστασης του Παναγίου Τάφου με οικουμενιστική φιέστα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ από τους Αγίους Τόπους οι εργασίες αποκατάστασης στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου θα έχουν ολοκληρωθεί πολύ πριν από το Πάσχα. Και μάλιστα η ολοκλήρωση αυτού του σταδίου των εργασιών θα...εορταστεί με μια οικουμενιστική γιορτή στις 22 Μαρτίου!

Παντού μας κυνηγάει ο οικουμενισμός! Βρήκαν την ευκαιρία πάλι εκείνοι που μηχανεύονται... ενώσεις

Οι εργασίες αποκατάστασης του "Κουβουκλίου" διήρκησαν εννέα μήνες και κόστισαν $ 3.3 εκατομμύρια. Τα έξοδα αυτά βαρύνουν την Θεματοφυλακή των Φραγκισκανών, την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και την Αρμενική πλευρά.

Επισης ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα ΙΙ έκανε μια προσωπική δωρεά για την υποστήριξη του έργου, όπως έκανε καιο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς.

Παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Κουβούκλιο είναι τώρα σταθερό, οι ειδικοί λένε ότι θα χρειαστεί ένα ακόμη εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η υπερβολική υγρασία και ο καπνός από τα κεριά .

Το Βατικανό έχει υποσχεθεί "σημαντική" στήριξη για το εν λόγω έργο. Το κόστος του έργου υπολογίζεται σε επιπλέον 6.000.000. Ευρώ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ