EKTAKTO: Κινεζικά μαχητικά προσγειώθηκαν σε ρωσικές βάσεις – Τρελάθηκαν οι ΗΠΑ: Θέλουν Γ’ ΠΠ! -Τεράστια στρατιωτική ανάπτυξη σε Γερμανία-Βουλγαρία-Ρουμανία

Δημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2017, 10:39 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 15, 2017 στις 10:42 μμ

Εκατοντάδες αμερικανικά ελικόπτερα του στρατού έχουν αφιχθεί στην Γερμανία ενώ πεντακόσιοι Αμερικανοί πεζοναύτες κατέφθασαν στην Ρουμανία και στη Βουλγαρία αυξάνοντας την ένταση Ρωσίας και ΗΠΑ τώρα και στα Βαλκάνια! Τα μέτωπα πολλαπλασιάστηκαν ενώ κινεζικά μαχητικά προσγειώθηκαν πριν λίγες ώρες στην ρωσική βάση του Novosibirsk! Το γεγονός αυτό δείχνει ότι Ρωσία και Κίνα περιμένουν επίθεση! Η Κίνα στέλνει πλοία και στη Νότια Σινική Θάλασσα. Τς τελευταίες ημέρες η Κίνα τρέχει με χίλια και προετοιμάζεται σε όλους τους τομείς.

Στην βουλγαρική βάση Novo Selo στην ανατολική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας αναπτύχθηκαν 120 Αμερικανοί στρατιώτες με 80 άρματα μάχης και εκατοντάδες τεθωρακισμένα!

Εκατοντάδες ελικόπτερα  Chinook, Apache και Black Hawk εκφορτώθηκαν  στη γερμανική πόλη λιμάνι  Bremerhaven και μεταφέρθηκαν σε αεροπορικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην χώρα προσωρινά, προκαλώντας πολεμικό «πυρετό» στην γερμανική κυβέρνηση και τους πολίτες που βλέπουν τέτοιες μαζικές μετακινήσεις οπλικών συστημάτων  .


Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία του  στην Ανατολική Ευρώπη για να πολεμήσει εναντίον αυτού που αποκαλεί  «ρωσική απειλή».

Επιβεβαιώθηκε ότι συνολικά 24 επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Apache, 94 μεταφορικά ελικόπτερα Chinook και 100 και πλέον  Black Hawk μεταφέρθηκαν χθες, μαζί με 350 οχήματα και 1.800 άτομα προσωπικό από την  10η ΤΑΞΑΣ με έδρα την η Νέα Υόρκη .

Υπενθυμίζουμε ότι  μέχρι τώρα έντεκα χώρες του ΝΑΤΟ έχουν αποστείλει 4.000 στρατιώτες στη Λιθουανία για να συμμετάσχουν σε χερσαίες ασκήσεις με την επωνυμία «σιδερένιο  ξίφος», προκαλώντας την μετακίνηση αναλόγου αριθμού ρωσικών δυνάμεων από την άλλη πλευρά των συνόρων .

«Αυτή η ανάπτυξη είναι φυσικά μια άμεση απειλή για εμάς», δήλωσε γεμάτος οργή ο Aleksey Meshkov,  Ρώσος αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών.

Ο Αμερικανός υποστράτηγος Duane Gamble,  διοικητής της 21ης  στρατιωτικής διοίκησης   δήλωσε: «Σήμερα, μεταφέραμε ένα μεγάλο μέρος της ταξιαρχίας αεροπορίας στρατού σε γερμανικό έδαφος , το οποίο θα μετακινηθεί στην συνέχεια στην Ανατολική Ευρώπη και θα είναι διάσπαρτο μεταξύ Λετονίας και Ρουμανίας, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι των δυνάμεων μας θα σταθμεύσει στην Γερμανία».

Η ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο στο σχέδιο «Επίλυση Λειτουργίας του Ατλαντικού», το οποίο ξεκίνησε στον απόηχο της κρίσης της Ουκρανίας και της Κριμαία το 2014.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τη χώρα του  να προετοιμαστεί  για  « επερχόμενο πόλεμο ».

Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε γενική επιφυλακή των δυνάμεων του για να εξασφαλιστεί η άμεση αποτελεσματικό τους για να είναι σε θέση να καταπολεμήσουν  τους «εχθρούς» αμέσως.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, στοιχεία αποδεικνύουν ότι στο κατώφλι της Ρωσίας θα συγκεντρωθούν χιλιάδες άρματα μάχης, επίλεκτα   στρατεύματα και  αεροσκάφη με στόχο την καταπολέμηση της Ρωσίας.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Το ΝΑΤΟ κάνει πρόβες για την κατάληψη της Κριμαίας – Ρώσοι στρατιωτικοί: «Σε 5-10 λεπτά σας έχουμε »σβήσει» από τον χάρτη»), είχαμε αναφέρει ότι, ο  γγ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg είχε δηλώσει  από τις Βρυξέλλες ότι είναι έτοιμο  πακέτο μέτρων για την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο αποτελεί όμως για την Ρωσία μια  άκρως επιθετική κίνηση .

Σε αυτά  αναφέρονται  ότι , «το ΝΑΤΟ μπορεί να «επιβάλει» την παρουσία του με πολεμικά πλοία κοντά στην Κριμαία και γενικά να αυξήσει την «διάρκεια περιπολίας των αμερικανικών πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα», κατά παράβαση της συνθήκης του  Μοντρέ».

Ο συνδυασμός της παρουσίας  του ΝΑΤΟ από την Βαλτική έως την Μαύρη θάλασσα συνιστά  ευθεία απειλή κατά  της ρωσικής υπόστασης , και αυτό σημαίνει στην ουσία …πόλεμο.

Ταυτόχρονα, πεντακόσιοι Αμερικανοί πεζοναύτες  έφτασαν στη Ρουμανία στην βάση «Mihail Kogalniceanu»  για  να ενισχύσουν την νατοϊκή άμυνα, σε μια κίνηση που  επιφέρει περαιτέρω εντάσεις στις  ήδη τεταμένες σχέσεις  Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματα έφτασαν σε  ρουμανικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας , με άρματα μάχης και στρατιωτικό υλικό ως μέρος  μιας κίνησης που συμβάλει στην ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ σ ε αυτό που η δύση θεωρεί «ρωσική επιθετικότητα».

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ Hans G. Klemm ανακοίνωσε ότι οι Αμερικανοί  στρατιώτες σταθμεύουν σε  αεροπορική βάση στο ανατολικό μέρος της χώρας.

Ο Klemm πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη των δυνάμεων αυτών υπογραμμίζει «την ισχυρή στρατηγική συνεργασία Ρουμανίας –ΗΠΑ, τόσο  σε λόγια όσο και σε πράξεις. Με την παρουσία αυτών των Αμερικανών στρατιωτών οι σχέσεις  επεκτείνονται, για τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας».

Οι δυνάμεις αυτές θα  λάβουν μέρος σε διάφορες  πολυεθνικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο ρουμανικό έδαφος .  Το ΝΑΤΟ ανέστειλε όλους τους δεσμούς με τη Μόσχα τον Απρίλιο του 2014 μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της  Κριμαία από την Ρωσία .

Ανώτεροι αξιωματούχοι  στη Μόσχα έχουν  επανειλημμένα κατηγορήσει το  ΝΑΤΟ ότι  επιδιώκει την αντιπαράθεση, περιγράφοντας την στρατιωτική συσσώρευση δυνάμεων  του ως απειλή για την ασφάλεια στην Ευρώπη.

Η Ρωσία είναι πλήρως εξοργισμένη από την αυξημένη παρουσία των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της και έχει δεσμευθεί να ανταποκριθεί αναλόγως με τις απειλές που προέρχονται από τη συμμαχία.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Τύμπανα πολέμου: Το ΝΑΤΟ ξεκινά την αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων – Ποια είναι η πρώτη χώρα – Αναμένονται σφοδρές εκρήξεις…), είχαμε αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσει άμεσα και με βάση το οποίο θα ξεκινήσει η αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων.

Το σχέδιο τιτλοφορείται με την βαρύγδουπη ονομασία «εσωτερική αναδιοργάνωση» της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει σύγκρουση ανάμεσα στις εθνότητες, απόσχιση των Σέρβων της «χώρας» και προσχώρηση τους στην Σερβία με ρωσική στρατιωτική βοήθεια.

Πρόκειται για ένα σχέδιο τύπου «Καλλικράτη» με το οποίο το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσει αρχικά να αναδιατάξει τα σύνορα εντός της Βοσνίας σε βάρος πάντα των Σερβοβόσνιων, οι οποίοι επικαλούνται  την συνθήκη του Ντέιτον.

Εάν ξεσπάσει πόλεμος Ρωσίας και ΗΠΑ ,η «φωτιά» θα μεταδοθεί ταχύτατα σε  Κοσσυφοπέδιο, Σερβία, ΠΓΔΜ, και θα εισέλθει στο ελληνικό έδαφος.

Ο πρόεδρος του στρατιωτικού συμβουλίου του ΝΑΤΟ, ο Τσέχος στρατηγός  Petr Pavel είπε ότι τα Βαλκάνια παραμένουν μια πιθανή πηγή των στρατιωτικών συγκρούσεων.

 Ο ίδιος δηλώνει ότι  η Ατλαντική Συμμαχία πρέπει να έχει τη δυνατότητα να νικήσει τους αντιπάλους της και να διασφαλίσει την  άμυνα των χωρών μελών της, καθώς και να έχει έναν μεγαλύτερο ρόλο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας .

Ο Πάβελ τονίζει ότι  η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης είναι « ιδιαίτερα ασταθής», δηλώνοντας ότι  η «ισλαμική τρομοκρατία απειλεί τα Βαλκάνια, μαζί με την  ρωσική επιρροή».

Η πρώτη χώρα που ευρίσκεται στην λίστα των νατοϊκών είναι η  Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο λόγος είναι ότι αφού οι δυτικοί  την «γέμισαν»πρώτα  με ισλαμιστές τρομοκράτες τώρα η χώρα-μόρφωμα αποτελεί για αυτούς μέγα-κίνδυνο.

Στόχος όμως είναι κυρίως η σερβική κοινότητα και η στενή σχέση της με την Ρωσία όπως και με το  ίδιο το κράτος της Σερβικής δημοκρατίας.  Από εκεί θα πυροδοτηθεί μια νέα ανάφλεξη που συμπαρασύρει όλες τις χώρες της περιοχής , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

 Μέσα όμως σε όλον αυτό το κυκεώνα θα έχουμε και ένα καλό.  Την  αναβίωση των «συμμάχων»  των βαλκανικών πολέμων, που  θα λάβει «σάρκα και οστά» από την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ,την Σερβία και την Βουλγαρία.

 Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ λόγω διάλυσης  της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία .

Την ίδια στιγμή ο Ν.Τραμπ  έχει  ξεκινήσει μια κούρσα εξοπλισμών, με νέα  «φουτουριστικού τύπου» οπλικά συστήματα που αναπτύσσονται για το στρατό των ΗΠΑ.

Παράδειγμα το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο, το οποίο χρησιμοποιεί μαγνήτη για να εκτοξεύει το  βλήμα σε ταχύτητες έως και 2500 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

Έτοιμο είναι και το νέο πυροβόλο λέιζερ το οποίο εκτοξεύει δέσμη φωτονίων ισχύος 30kw η οποία είναι ικανή να εξουδετερώσει  μη επανδρωμένα οχήματα και να διακόπτει  την πλοήγηση των πλοίων του «εχθρού».

Επίσης ετοιμάζονται ολόκληρα  σμήνη από μικρά, μη επανδρωμένα αεροσκάφη χαμηλού κόστους, τα οποία  είναι δύσκολο να καταρριφθούν και τα οποία συνεχίζουν την αποστολή τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τον περασμένο Ιούλιο, οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ συμφώνησαν στην «μεγαλύτερη ενίσχυση από τον ψυχρό πόλεμο», με την αποστολή δυνάμεων  στην Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.

 • Θαλασσόλυκος

  Φερστ

 • LuckyLuke
  • Θαλασσόλυκος

   Τραγικό!!!!

   • Θαλασσόλυκος

    Τόσα θύματα κάθε χρόνο,..

    • LuckyLuke

     Eπομενο ειναι αφου πλεον το αυτοκινητο ειναι ενα ευρεως καταναλωτικο
     ειδος και τα διπλωματα δινονται με γελοιες διαδικασιες..

     • Θαλασσόλυκος

      Εβραίος καταναλωτικό; :PP

     • LuckyLuke

      xaxaxa

     • LuckyLuke

      Αμα ηταν δυσκολο να παρεις διπλωμα , σαν να παιρνεις επαγγελματικο
      ας πουμε , ποιος θα αγοραζε αυτοκινητα?
      Νομιζεις οτι τους νοιαζει οτι θα σκοτωθει κοσμος?

     • Θαλασσόλυκος

      Καλά εννοείται αυτό.

     • Bmw m5

      Αστην πλακα καρνταση.

     • Assurbanibal

      Πάνε ρουμανία ρε κορόιδο να πάρεις καμιά δεκαριά διπλώματα!

     • Bmw m5

      Σιγα σιγα βρησκω ακρες.

     • Assurbanibal

      Φίλε θα σε σακατέψει το ΣΔΟΕ το γερμανικό (Zoll)

     • Bmw m5

      Γιατι το λες αυτο??

     • Assurbanibal

      Όλο πονηριές σκέφτεσαι κι αυτοί δεν αστειεύονται…

     • Bmw m5

      Κατι θα βρω, ενας μου ειπε οτι να ανοιξω υποκαταστατο στην βουλγαρια και ολα μελι γαλα. Κατι παρομοιο και ο παρης., η εννωεις τιποτα αλλο.??

     • Assurbanibal

      Υποκατάστημα.

     • paris georgiou

      Και καταστήματα πολλά λεφτά δεν έχει ο Γίγαντας ?

     • Bmw m5

      Παιζει με τον πονο σου.

     • Assurbanibal

      Τι σου λέει ο εαυτός σου?

     • Bmw m5

      Με δουλευει.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Δεν μιλάνε όλοι για σένα ρε. Εκτός αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σ’ αυτά που γράφει. 😂

     • Bmw m5

      Χμμμμμ, λες??

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Μ’ αυτά που ακούω έχω αρχίσει και το πιστεύω

     • Bmw m5

      Θα δειξη καρνταση.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.

     • Bmw m5

      Εσυ να μην χασεις,σουπια.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ

     • Bmw m5

      Θα δειξη η πορια.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΣΣ

     • Bmw m5

      Μορτι μου εσυ.

     • LuckyLuke

      Kαρνταση οδηγαω παρα πολλα χρονια μπεμβεδακιας ειμαι σαν εσενα,
      σε χιονια παγους ομιχλες καροδρομους κλπ κλπ ,ε ενα πραγμα θα σου
      πω το αυτοκινητο ειναι φονικο οπλο , σαν να κυκλοφορας με πιστολι
      καμια διαφορα …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΤΣΙ

     • Bmw m5

      Χμμμμμ, πρεπει να ξερεις τα ορια σου και οτια του οχηματος καρνταση.

 • Assurbanibal

  Το τελευταίο βίντεο δείχνει τέννις…

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   δοκιμασες οτι ειναι σωστα τα στοιχεια;

 • Ταξίαρχος

  τι εκανε ρε ποοοο λεβαντοφσκι

  • Assurbanibal

   Θα πούλαγε λεβάντα ο προπάππους του…

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΚΑΛΑ ΡΕ, ΜΟΝΟ Ο ΘΑΛ ΛΕΕΙ ΝΑ ΡΘΟΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ.

  • Θαλασσόλυκος

   Φίλε απαράδεκτοι. Εγώ και ο Λάλαξ μόνο!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΝΑΙ

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   υπηρξε χαρακτηριστικο σχολιο που εννουσε οτι υπαρχει νεο θεμα κι επρεπε να φυγουμε ολοι.

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑ.

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΝΤΟΥ ΑΕΚ ΝΤΟΥ?

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      δεν εχεις συνηθισει το περιβαλλον χαχαχαχ θα στο εξηγησει ο DiscussioneR καποια στιγμη. χαχαχαχαα Ολα καλα…. συνεχιζουμε.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

     • Θαλασσόλυκος

      Εννοούσα νέο θέμα. Να κάνουμε ντου!

     • Bmw m5

      Χμμμμμμμμ???

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ

     • Bmw m5

      5+5=??

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      2+2=5 https://www.youtube.com/watch?v=HTjM6S-kOmg
      διαλεξε υποτιτλο αλλα θα καταλαβεις και χωρις

     • Ταξίαρχος

      ειναι η εποχη που λειτουργει σαν ματριξ στη σκεψη

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ!

    • Bmw m5

     Λογικο μου φενετε, αχαχαχαχσ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΣΤΑΔΙΑΛΑΡΕ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

   • Bmw m5

    Να το κανεις πιο λιανα αγαπητε.

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΠΕΖΤΑ

     • Bmw m5

      Τουπα.

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     ασε, σβηνω το σχολιο καλυτερα.

     • Bmw m5

      Γιατι ρε λαλακι αχαχαχαχαχσχαχαχ

 • Assurbanibal
  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   killing hard 😂😂

 • Ταξίαρχος

  δοκαρια χερια τι γινεται ρε

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   τουρνουα τενις;

 • Θαλασσόλυκος

  Χαιρετώ σας παίδες!

  • Bmw m5

   Στο καλο.

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΡΕ, ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ!

   • Θαλασσόλυκος

    χαχα πάω πάω να την πέσω! Ες αύριον τα σπουδαία!Καλή μάσα!

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΤΑ ΛΕΜΕ.

   • Ταξίαρχος

    δεν υπαρχει νεο και παλιο θεμα, ολα ειναι το ιδιο

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

     • Ταξίαρχος

      ordo ab chao

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      IN PLURIBUS UNUM

     • Bmw m5

      Υνυμ γαιδαρος δεν ειναι??

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      στον «ημιονο» αναφερεσαι;

     • Bmw m5

      Αυτο το unum γαιδαρος δεν σημαινει??

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      οχι, λατινικα σημαινει «μοναδα».

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      οταν εχθες σου ανεφερα την ολοκληρωση στο ΕΝΑ, με εστειλες αλλου.
      Τον Παρμενιδη απο την Ελεα τον εχεις ακουστα; (χε χε χε χε)

 • Bmw m5

  Καινουργιο θεμα.

 • Agent_007

  Τα πράγματα παγκοσμίως είναι σκούρα … «τρέχω και δεν φτάνω» τον τελευταίο καιρό …
  αλλά αυτή την δουλειά επέλεξα … πάντως έχει και τα καλά της … ))

 • /Νώντας/

  τα πιόνια στήνονται στη σκακιέρα αλλά η σκανδάλη που θα ξεκινήσει όλο αυτό είναι:

  η επίθεση των Ισραηλινών στο Ιράν και η ταυτόχρονη επίθεση των Τούρκων στο Αιγαίο (κατάληψη 2-3 βραχονησίδων)!

  έπειτα θα ξεχυθούν οι Ρώσοι, τα γεγονότα της Πόλης και έπειτα ο Γ ΠΠ

  θα προηγηθεί όλων αυτών όμως η δημιουργία του Κουρδιστάν…

  • Assurbanibal

   Οικουμενική με Λεβέντη θα έχουμε κάποια στιγμή?

   • Bmw m5

    Λες???

   • /Νώντας/

    μπορεί… δεν αποκλείεται το σενάριο αυτό.. αν υποθέσουμε ότι όταν θα υπάρχει ακυβερνησία στην Ελλάδα τότε θα επιτεθούν και οι Τούρκοι

    • Assurbanibal

     Κρίμα ρε Νώντα… θα σπαγαμε πλάκα.

     • /Νώντας/

      φίλε μου δεν έχω παραπάνω πληροφόρηση αλλά ο Ιωσήφ Βατοπεδινός είπε για πολιτειακή ανωμαλία… τώρα δεν ξέρω επάνω σε αυτό… ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι θα έχουμε κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά δεν θα κυβερνά (φυσικά μια μορφή είναι και η τωρινή με την επιτροπεία από το ΔΝΤ και την Τρόικα)

  • Bmw m5

   Η πεπιθησισου μου αρεση.

   • /Νώντας/

    όλα αυτά δεν είναι δικές μου σκέψεις…

    • Bmw m5

     Αλλα??

     • /Νώντας/

      των Αγίων Πατέρων μας

     • Bmw m5

      Πηγη?? Κειμενο?? Το αποκλειης η Αγιοι πατερες να κανανε λαθος??

     • /Νώντας/

      αν κάνανε λάθος δεν θα είναι Άγιοι… οι προφητείες δεν βγαίνουν από το μυαλό τους αλλά είναι αποκάλυψη του Θεού.. πηγές υπάρχουν άφθονες σε βιβλία.. αν ψάξεις θα βρεις από την Παλαιά Διαθήκη μέχρι τους σύγχρονους Αγίους της Ορθοδοξίας…

     • Bmw m5

      Καινο.παπας φιλε μου πειστευει εχει το ΑΛΑΘΗΤΟ.

     • /Νώντας/

      Ο Πάπας δεν προφητεύει, ούτε κάνει θαύματα… Το αλάθητο πιστεύουν ότι έχουν και πολλοί μέσα στο Δαφνί…

      Κανείς τους όμως δεν είναι Άγιος όπως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ή ο Άγιος Παΐσιος!

     • Bmw m5

      Ο Αγιος παισιος ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ( ΜΟΥ ΛΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ) και δεν μπωρουμε να στυριχτουμε 100% σε λογισμους Αγιον.Ακομα και οι Αγιοι μας εχουν το αλαθητο??

     • Bmw m5

      Η Αγια γραφη ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΟΥΣ .

     • /Νώντας/

      Η Αγία Γραφή μιλάει για το τέκνο της διωκόμενης γυναικός (Εκκλησία) που θα γεννήσει τέκνο που θα κυβερνήσει με σιδερένια ράβδο…

      επίσης αναφέρεται ο πόλεμος των Γωγ και Μαγωγ από τον Ιεζεκιήλ στην Π. Διαθήκη!

      Μην πάμε εμείς οι αγράμματοι να εξηγήσουμε πράγματα που είναι αρμοδιότητα καθηγητών Πανεπιστημίων (εννοώ τους Άγιους Πατέρες)

   • /Νώντας/

    η πεποίθησή μου πηγάζει από την ΠΙΣΤΗ μου στον Θεό και μόνον από αυτήν!

    Ούτε από το μυαλό μου, ή την λογική μου, ή από οπουδήποτε αλλού…

    «Ο κόσμος αυτός θα παρέλθει, ο Λόγος Μου ποτέ»

 • Ταξίαρχος
  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Μην γίνεσαι αλητήριος ταξίαρχος πράμα 😝

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  μην μασατε κουτοχορτο !ακομη και μια σχεδιαζομενη ανατροπη θα ειναι ενα
  εντεχνο σχεδιο παραπλανησης και διχασμου του αμερικανικου λαου με
  συνεργο τον τραμπ ,,γιατι αν ο τραμπ δεν ειναι θρονιος αλλα ειναι ηγετης
  με μια απλη διακηρυξη για ιδρυση κρατους(δημοκρατιας=αθρονιας) θα βγει
  θριαμβευτης!!!!
  βεβαια και αν πουτιν ή κινεζος πρωθυπουργος κανουν ακομη και καποιος εξ αυτων κατι τετοιο τοτε θα αποδειξουν πως ειναι ηγετες και οχι μαριονετες ενος διεθνους θιασου που παιζει με τον πονο και την δυστυχια των λαων διεθνως!!!

  • Bmw m5

   Θα δειξη.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    μεχρι τωρα δεν εχουν δειξει τιποτα και μονο πολεμικες-οικονομικες δυστυχιες-λεηλασιες λαων και λοιπα θρονια παιγνια βλεπουμε!!

    • Ταξίαρχος

     game of thrones

    • Bmw m5

     Και κατσε ακομα δεν ειδες τιποτα.

     • paris georgiou

      Καλά τα λέει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    παιζει να ειναι και η μονη απολυτα ορθογραφημενη με την παλαια ορθογραφια προταση που εχεις γραψει απο τοτε που ηρθες εδω μεσα!

  • paris georgiou

   Πες τα ΣΠΑΡΤΑΚΕ

  • Anna cy

   Σπάρτακε άρχισα να σε πιστεύω.Λογικά αυτά που σκέφτεσαι.

   • paris georgiou

    Δύναμη είναι

 • paris georgiou

  ΒMW Άρχοντα

 • Anna cy

  Όλος αυτός ο πόλεμος δηλώσεων και αντιδηλώσεων είναι να μας θολώσουν το μυαλό.Προσπαθούν με τις μετακινήσεις των στρατευμάτων να μας πείσουν ότι επίκειται ο Γ΄ΠΠ για να θέσουν όλες τις χώρες σε ετοιμότητα και να παραγγείλουν περισσότερους εξοπλισμούς. Ο σκοπός τους αγιάζει τα μέσα.