Κοινωνία

Τραγωδία στην Αργυρούπολη: Είδε τη σύζυγό του νεκρή, πέθανε στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας στην τραγωδία στην Αργυρούπολη, όπου είχαν εντοπιστεί νεκροί δύο ηλικιωμένοι, 48 ώρες μετά από τον θάνατό τους.

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή αποφάνθηκε ότι πρώτα πέθανε η 79χρονη γυναίκα από πνευμονικό οίδημα και αργότερα ο συνομήλικος σύζυγός της, από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οπως προκύπτει, ο ηλικιωμένος βρήκε νεκρή τη σύζυγό του και εκείνος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να καλέσει σε βοήθεια.

«Είδε την σύζυγό του νεκρή στο υπόγειο. Ηταν άρρωστη με αλτσχάιμερ. Ο ίδιος είχε υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις καρδιάς. Μέσα στη σύγχυση και στεναχώρια του φαίνεται να επιχείρησε να τρέξει γρήγορα να ειδοποιήσει», εκτίμησε στέλεχος του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, από την έρευνα στον χώρο.

«Εκτιμούμε ότι έπεσε στα σκαλιά όπου υπέστη τραύμα στο κεφάλι. Διαπιστώνουμε αίματα από εκεί έως και το κρεβάτι του όπου φαίνεται να κατέληξε συνεπεία του τραύματος ή από παθολογικά αίτια. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ και στο σπίτι δεν εντοπίζονται ίχνη παραβίασης ή έρευνας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 51χρονος γιος του ζευγαριού- που τους καλούσε αλλά δεν μπορούσε να τους βρει- τους εντόπισε νεκρούς. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν τρεις ημέρες νωρίτερα. Ο 51χρονος στην διώροφη μονοκατοικία της 25ης Μαρτίου, όπου ήταν κατεβασμένα τα ρολά, ενώ και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τα κλειδιά πίσω από αυτή.

Αφού χτύπησε το κουδούνι, χωρίς να ανοίξει κανείς, πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού, έσπασε ένα παράθυρο και μπήκε στο εσωτερικό. Αρχικά εντόπισε νεκρό τον πατέρα του, σχεδόν καθιστό στο κρεβάτι με ίχνη αίματος στο κεφάλι, ενώ στο υπόγειο του σπιτιού ήταν νεκρή και η μητέρα του, γυμνή από τη μέση και κάτω και κάποια ίχνη αίματος στο δάπεδο.

Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής δεν είχαν διαπιστώσει φανερά ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενδεχόμενο που απέκλεισε τελικά ο ιατροδικαστής μετά από τη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...