Αρχείο

Το 4ο Ράιχ αντεπιτίθεται! Η Γερμανία επανεξοπλίζεται με ταχείς ρυθμούς - Το "θηρίο" που εκκολάπτεται για περισσότερα από 70 χρόνια

Βρήκε τι ακριβώς θα κάνει τα πλεονάσματα της σε χρήμα το Βερολίνο,  ξοδεύοντας αρκετά από αυτά σε εξοπλισμούς δίνοντας παράλληλα ώθηση στην αμυντική βιομηχανία της χώρας.    

Η Γερμανία επανεξοπλίζεται με ταχείς ρυθμούς μετά από 72 χρόνια από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο , και πλέον η χώρα θα διαθέτει ισχυρό,  καλά εξοπλισμένο και μεγάλο σε αριθμούς  στρατό  στην Ευρώπη .    

Η Γερμανίδα υπουργός άμυνας  Ursula von der Leyen ενέκρινε την αύξηση του αριθμού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας  σε 198.000 άτομα , σύμφωνα με τον ξένο τύπο .

Η αύξηση αυτή θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα επτά χρόνια (μέχρι το 2024), και έρχεται να επιβεβαιώσει παρόμοια ανακοίνωση τον Μάιο του 2016 , περί αύξησης της δύναμης των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 192.500 έως το 2023. Ο αριθμός του πολιτικού προσωπικού θα αυξηθεί επίσης  σε 61.400.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 178.000 στρατιώτες σε πλήρη καθήκοντα στην δύναμη του γερμανικού στρατού (Bundeswehr), συν 31.700 έφεδροι.

Τον Ιούνιο του 2016, η Bundeswehr είχε φτάσει από πλευράς αριθμού στο  ιστορικό χαμηλό του 166.500 προσωπικού.

Μετά από μια συνεδρίαση της ανωτάτης ηγεσίας του στρατού αναφέρθηκε η ανάγκη για  επιπλέον 5.000 στρατιωτικούς  και 500 εφέδρους κάθε χρόνο έως τον αριθμό-οροφή  των  198.000 ατόμων παράλληλα με την ανάγκη για 1,000 πολιτικό προσωπικό.

Με όπλο την οικονομική ευμάρεια η Γερμανία αποκαλύπτει σιγά-σιγά το σχέδιο για την στρατιωτική κυριαρχία της στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πλήθος άρθρων Βρετανών, Γάλλων , κά, στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων η Γερμανία οδεύει προς τον «δρόμο της στρατιωτικής ηγεμονίας» στην Ευρώπη .

Η χώρα  θα δαπανήσει  περισσότερα για την άμυνα κατά τα επόμενα χρόνια,  ως απάντηση στην αυξανόμενη παγκόσμια αστάθεια, δήλωσε ο «πολύς»  υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε  παλαιότερη συνέντευξη του .

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Bild am Sonntag,  «η μεγαλύτερη οικονομία της  Ευρώπης, θα πρέπει να επωμιστεί υψηλότερες δαπάνες για την άμυνα, κατά τα επόμενα  χρόνια, δεδομένου ότι οι διάφορες κρίσεις και η αστάθεια παγκοσμίως εγκυμονούν κινδύνους».

«Σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, δηλαδή για το επόμενο έτος, δεν μπορούν να υλοποιηθούν πολλά και μεγάλα έργα στον γερμανικό  αμυντικό προϋπολογισμό, επειδή απλά η βιομηχανία απλά δεν μπορεί να αποδώσει μεγάλα αμυντικά προγράμματα πολύ  γρήγορα», είχε δηλώσει  ο Σόιμπλε.

Το  αμερικανικό περιοδικό thetrumpet σε  παλαιότερα   άρθρο του, είχε επισημάνει τον νέο ρόλο της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής και της επιθυμίας της ηγεσίας της χώρας να διαδραματίσει ρόλο στα παγκόσμια πράγματα.

«Ήρθε η ώρα για τη Γερμανία να κυβερνήσει; «Μην κρυβόμαστε πίσω από την ιστορία. Η Εξωτερική πολιτική της Γερμανίας έχει δραματικά και ιστορικά μεταμορφωθεί», ανέφερε ο αρθρογράφος του περιοδικού.

Η «μετάλλαξη» της Γερμανικής πολιτικής πραγματοποιήθηκε τον από τον Ιανουάριο του 2014, όταν και έγινε πρωτοσέλιδο στον τύπο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι πραγματικά «κατενόησαν» το μέγεθος αυτού που μόλις είχαν διαβάσει, και το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες μελλοντικά για την Ευρώπη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.

Η Γερμανία παρακολουθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τα γεγονότα στην Ουκρανία εκ του σύνεγγυς. Ιστορικά έχει χυθεί «πολύ αίμα» μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας.

Με δεδομένο ότι τα δύο αυτά κράτη υπήρξαν ανελέητοι εχθροί κατά την διάρκεια του Β “ Παγκοσμίου πολέμου, το Βερολίνο παρακολουθεί με δέος την σθεναρή προσπάθεια της Ρωσίας να θέσει υπό τον έλεγχο της την Ουκρανία.

"Υπάρχει ένας συγκρουσιακός και ιμπεριαλιστικός Βλαντιμίρ Πούτιν που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει τη Γερμανία να αναλάβει δράση.

Όσο για το τι συνέβη στη Γερμανία από τον Ιανουάριο του 2014, αυτό αφορά αποκλειστικά την πολιτική ηγεσία της, η οποία «άλλαξε ρότα» στην εξωτερική πολιτική της,  ως ένα άμεσο αποτέλεσμα της πρόσφατης συμπεριφοράς του Βλαντιμίρ Πούτιν, ιδίως στην Ουκρανία", τονίζει Αμερικανός αμυντικός αναλυτής.

Εάν παρατηρήσουμε μέσα από το φακό της γνωστής βιβλικής προφητείας, «ο πρίγκιπας των Ρως ξυπνά το Θηρίο»!.

Οι προφητείες αυτές, ομιλούν για το τέλος του χρόνου αναμονής και προειδοποιήσεων και την «ανάδυση» μιας γερμανικής ηγεμονίας. Ενός καθολικού, εμπνευσμένης δύναμης, «θηρίου» που εκκολάπτεται για περισσότερα από 70 χρόνια!

Υφίσταται αυτή η προειδοποίηση, από το τέλος ακόμη του 1945, όταν σε Γερμανία και Ευρώπη σιγόκαιγαν ακόμη οι στάχτες του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

«Εμείς το προφητεύαμε αυτό, δεκαετίες πριν ακόμη και από την ενοποίηση της Γερμανίας το 1989. Σήμερα, αυτή η προφητεία εκπληρώνεται μπροστά στα μάτια σας. Είναι προφανές ότι η Γερμανία σήμερα κυριαρχεί πολιτικά και οικονομικά Ευρώπη. Τώρα η Γερμανία πραγματοποιεί την επανάσταση της εξωτερικής πολιτικής της. Υπενθυμίζεται ότι πολύ σύντομα, η χώρα  θα μετατραπεί σε μια υπερδύναμη,  λιγότερο ίση  από την Αμερική και τη Ρωσία», αναφέρει το περιοδικό thetrumpet του Φεβρουαρίου του 2014.

«Θα πρέπει να σκεφτούμε τι σημαίνει για τον καθένα από εμάς ατομικά αυτό το γεγονός. Μας απασχολεί; Θα πρέπει να είναι έτσι. Η Αγία Γραφή ομιλεί για την εμφάνιση μιας γερμανικής υπερδύναμης που πρόκειται να μας επηρεάσει άμεσα την Ευρώπη. Λοιπόν, τι ακριβώς διαθέτει η Γερμανία που την κάνει να είναι τόσο ανησυχητική; Προφανώς μια πιο κατηγορηματική Εξωτερική Πολιτική» συνεχίζει το περιοδικό thetrumpet.

Από τότε, τα μηνύματα» που αποστέλλονται συνεχώς από τη Γερμανία μέσω του Steinmeier και της von der Leyen, αλλά και από πιο χαμηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, από τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας αλλά και από τα πολυάριθμους γερμανούς αναλυτές και think tanks, είναι συνεπή: «Έχει έρθει η ώρα να ακολουθηθεί μια πολύ πιο ισχυρότερη εξωτερική πολιτική, τόσο στρατιωτικά όσο και πολιτικά."

Για  αυτό και ο Πούτιν προετοιμάζει επιμελώς  την νεολαία του με ομοιώματα του ναζιστικού  Ράιχσταγκ.

Το κτίριο θα ανεγερθεί στα περίχωρα της Μόσχας, σε πάρκο του στρατού, το οποίο δημιουργήθηκε πρόσφατα για τις ανάγκες του στρατιωτικού κινήματος της νεολαίας και θα χρησιμοποιηθεί για ασκήσεις πολέμου.

«Χτίζουμε ένα αντίγραφο του Ράιχσταγκ στο πατριωτικό πάρκο . Δεν θα έχει το μέγεθος του πρωτοτύπου αλλά θα είναι κάτι που θα επιτρέπει στους νεαρούς στρατιώτες να κάνουν εφόδους», δήλωσε ο Σεργκέι Σόιγκου.

Ο πατριωτικός στρατός της Ρωσίας ιδρύθηκε από τον  Βλαντιμίρ Πούτιν το 2015. Σήμερα στις τάξεις του συμμετέχουν  42.000 παιδιά, ηλικίας από 10 ετών και πάνω, τα οποία λαμβάνουν «πατριωτική εκπαίδευση», μαθαίνοντας μεταξύ άλλων, να χειρίζονται όπλα ενώ παίρνουν μέρος και σε στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας.

Μια σύγκρουση Ρωσίας  και Γερμανίας -ΝΑΤΟ είναι πλέον ακόμα πιο ενδεχόμενη μετά την αποστολή γερμανικών δυνάμεων στην Βαλτική , δίπλα στα ρωσικά σύνορα.  

https://youtu.be/B6uv1K4CvDU?t=2

 

https://youtu.be/7bXVkdixPTM?t=14

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...