Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης για τις αποχωρήσεις βουλευτών του: «Αυτοί που φεύγουν είναι δειλοί» (βίντεο)


Επίθεση στους βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι, εξαπέλυσε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ο επικεφαλής του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτοί που φεύγουν είναι δειλοί, δεν θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την οποία τους ψήφισε ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ o επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει προβληματισμός για τις αποχωρήσεις βουλευτών, αλλά καμία πρόθεση αλλαγής πολιτικής.

«Μας προβληματίζει η αποχώρηση των πέντε βουλευτών, αλλά δεν αλλάζουμε πολιτική, επειδή κάποιοι αναζητούν μία σίγουρη στέγη», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπήκαμε στην πολιτική για να πάμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ή στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος ψήφισε Ποτάμι», είπε για όλα όσα ακούγονται περί «ματιών» του κινήματος είτε δεξιά είτε αριστερά. Και πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει την προσπάθεια να αλλάξει τη χώρα, «μαζί με όσους μπορούν να αφήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς».

Οι πολίτες στις επόμενες εκλογές θα αποφασίσουν τη συνέχισή μου στο Ποτάμι, τόνισε δε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Δεν θα επιμείνουμε να καθόμαστε στο σβέρκο του κόσμου απλώς και μόνο για να παίρνουμε κάποιες μικρές χρηματοδοτήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...