Πολιτική

Συμβουλές στον γυναικείο πληθυσμό από Ν.Τραμπ: «Οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται σαν γυναίκες, με φορέματα και μαλλί κομμωτηρίου»

«Οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται σαν γυναίκες, με φορέματα και μαλλί κομμωτηρίου».

Αυτή είναι η «εντολή» του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, προς τις κυρίες που τον πλαισιώνουν: Είτε είναι υπουργοί, είτε σύμβουλοί του.

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμμονή με την εμφάνιση και το στυλ, όπως αποκαλύπτει στενός συνεργάτης του στην αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Axios.

O αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει δώσει σαφείς συμβουλές στον γυναικείο πληθυσμό που έρχεται σε επαφή μαζί του ή που τον εκπροσωπεί στα ΜΜΕ επισημαίνοντας πως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή του.

Οι γυναίκες, για παράδειγμα, θα πρέπει να έχουν μία συγκεκριμένη εμφάνιση.

1ον: Να είναι άψογα ντυμένες 2ον: να έχουν καλό σώμα και τα μαλλιά τους να είναι κομμωτηρίου.

Όσο για τους άνδρες, θα πρέπει και αυτοί να έχουν προσεγμένο ντύσιμο και πάντα να φορούν γραβάτα.

«Μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα "Brooks Brothers" που έχουν φορεθεί από πολλούς προέδρους όπως Λίνκολν και Κένεντι. Αλλά ο ίδιος θα τους συνιστούσε τα Armani», όπως επισημαίνει η ίδια πηγή. Επιπλέον, ο Τραμπ έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις μεγάλες γραβάτες.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Τραμπ δέχτηκε να έχει στο πλευρό του Στήβεν Μίλερ , τον σύμβουλό του που του έγραψε τους λόγους της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μίλερ φορούσε πάντα skinny γραβάτες. Όσο για τα κοστούμια, ο Τραμπ είναι σαφής. Προτιμήστε τα σκούρα κοστούμια...

Εξαίρεση στον κανόνα είναι ο Στιβ Μπάνον, ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού στον Λευκό Οίκο, ο οποίος, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες , δεν ακολουθεί τις εντολές του προέδρου. "Ο Στιβ είναι ο Στιβ", είναι η απάντηση του συνεργάτη του Τραμπ για να δικαιολογήσει τις εμφανίσεις του χωρίς γραβάτα στο Οβάλ Γραφείο.

Ο ενδυματολογικός κώδικα του Τραμπ προς το γυναικείο σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες των social media.

Χρησιμοποιώντας το hashtag: #DressLikeAWoman hashtag (Ντυθείτε σαν γυναίκες), δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου ανέβασαν φωτογραφίες γυναικών που έρχονται σε αντίθεση με τα κλισέ του Αμερικανού προέδρου: γυναίκες με παντελόνια, γυναίκες στο διάστημα, γυναίκες χειρουργοί , ερευνήτριες...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ