Κόσμος

Σε «πόλεμο» κατά Τραμπ-Πούτιν καλεί ο Φέρχοφσταντ


Δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και ηγέτης της ευρω-ομάδας των Φιλελευθέρων, Γκι Φέρχοφσταντ.


Χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, ο Βέλγος πολιτικός σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «ο Τραμπ δεν επιθυμεί να γίνει ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Θέλει να ηγηθεί της μάχης κατά του ελεύθερου κόσμου».

 

 


Ο Φέρχοφσταντ προσέθεσε ότι «απειλούμαστε από λαϊκιστές στο εσωτερικό και από την απολυταρχία του Πούτιν, το λαϊκισμό του Τραμπ και τον ισλαμικό εξτρεμισμό στο εξωτερικό. Πρέπει να παλέψουμε».

 
https://twitter.com/GuyVerhofstadt/status/826806615395418113

Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «η Ευρώπη πρέπει να τους αντιπαλέψει. Ως οδηγήσουμε τη μάχη για έναν ελεύθερο κόσμο. Είναι ή τώρα ή ποτέ».

Πολεμικό το κλίμα κι ακόμα ο Τραμπ δεν έχει κλείσει δύο εβδομάδες στην προεδρία των ΗΠΑ…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...