Κόσμος

Ρωσικός τύπος: "Όμηρος της Γερμανίας η Ελλάδα - Tην μετατρέπουν σε αποθήκη ψυχών λόγω της οικονομικής εξάρτησης της"

Η Ελλάδα "όμηρος" των σχεδίων της επιστροφής χιλιάδων μεταναστών από όλη την Ευρώπη λόγω των μνημονίων, θα δεχθεί την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού με βάση νόμο-έκτρωμα από την ΕΕ.

"Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται να συνεργαστεί με τις Βρυξέλλες σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με τους αιτούντες ασύλου, συμπεριλαμβανομένης της υποδοχής προσφύγων από άλλα κράτη της ΕΕ, λόγω της οικονομικής εξάρτησης από την ΕΕ και την Γερμανία", τόνισε  εκπρόσωπος του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AFD) στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik .

Το γερμανικό υπουργείο εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν οι επιστροφές προσφύγων από την Γερμανία στην Ελλάδα ξεκινώντας από τις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τις συστάσεις της ευρωπαϊκής επιτροπής.

«Οι μετανάστες θα μεταφερθούν πίσω στην Ελλάδα. Πρέπει να συνεργαστούν οι Έλληνες, δεδομένου ότι η χώρα αυτή εξαρτάται από την οικονομική βοήθεια από άλλες χώρες της ΕΕ, όπως η Γερμανία», είπε ο Ρόναλντ Γκλάσερ εκπρόσωπος του AFD .

Πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή το σχέδιο της απέλασης των μουσουλμάνων μεταναστών που έκαναν παραβάσεις των γερμανικών νόμων,  δεν πρόκειται να υλοποιηθεί από την Μέρκελ καθώς η γερμανική κυβέρνηση «δεν είναι πρόθυμη να στείλει τους παράνομους μετανάστες στην χώρα τους».  

Έτσι προκρίνεται η λύση της Ελλάδος που έχει πιο.......«καλή προοπτική».

Η χώρα μας θα γίνει με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης μια τεράστια αποθήκη ψυχών, και το βάρος θα πέσει στους ώμους των Ελλήνων πολιτών.

Οι κανονισμοί του Δουβλίνου απαιτούν από  το κράτος μέλος στο οποίο εισήλθε ένα άτομο για πρώτη φορά την επεξεργασία της αίτησης ασύλου.

Λόγω των ελλείψεων στο ελληνικό σύστημα επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου και του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων που φτάνουν στην Ελλάδα, η Γερμανία έχει αναστείλει τις  απελάσεις πίσω στην Ελλάδα από το 2011.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή τη στιγμή αγωνίζεται να διαχειριστεί μια τεράστια κρίση προσφύγων, με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που εγκαταλείπουν τη χώρα που πλήττονται από συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική για να ξεφύγουν από τη βία και τη φτώχεια και αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια το Βερολίνο θέλει να διώξει το πρόβλημα « κάτω από το χαλί» και να το μεταθέσει στην δοκιμαζόμενη χώρα μας με κάθε κόστος .

Δεν ενδιαφέρονται  καθόλου στην γερμανική κυβέρνηση σε τι ακριβώς θα μετατραπεί η χώρα μας .

Προφανώς η χρονοβόρα διαδικασία της εκ νέου συμφωνίας της ΕΕ με την Τουρκία έχει βαλτώσει σε επικίνδυνο βαθμό, και οι Γερμαναράδες θέλουν να μας φορτώσουν όχι μόνο αυτούς τους μετανάστες που θα έλθουν κατά χιλιάδες από την Τουρκία , αλλά και αυτούς που ευρίσκονταν στην Γερμανία.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αντιδράσει εδώ και τώρα στα άνομα σχέδια των Γερμανών που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «αποθήκη» ανθρώπων,  αγνοώντας τις όποιες συνέπειες. Καλό θα ήταν να ανοίξουμε για αρχή όλα τα σύνορα και να αφήσουμε τους πρόσφυγες/μετανάστες να «φύγουν» για άλλες πολιτείες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...