Κόσμος

Ρωσία: Νέο αρθρωτό τακτικό γιλέκο παρουσίασε η Καλάσνικοφ (βίντεο)

Η Καλάσνικοφ παρουσίασε, στο φόρουμ Army 2016, ένα νέο τακτικό αρθρωτό γιλέκο το οποίο διαθέτει επίσης και αλεξίσφαιρες πλάκες προστασίας.

Ενα παράρτημα του Ομίλου Καλάσνικοφ παρουσίασε το νέο αρθρωτό τακτικό γιλέκο προστασίας σώματος κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φόρουμ Αμυντικής Τεχνολογίας Army 2016, τον Σεπτέμβριο του προηγουμένου έτους. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του νέου αλεξίσφαιρου γιλέκου είναι η χρήση της αρθρωτής σχεδίασης που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα διαμορφώσεων για τους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης.

Η ρωσική εταιρίας Καλάσνικοφ είναι επίσης ο κατασκευαστής νέου εξοπλισμού που περιλαμβάνει πολυστρωματικά ρούχα (χειμερινές και καλοκαιρινές συλλογές), εξοπλισμό (γιλέκα, σακίδια πλάτης) και προστατευτικό εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλεξίσφαιρα κράνη) για τους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων.

Στο φόρουμ Army 2016, η αντιπροσωπεία της Καλάσνικοφ παρουσίασε, στο διαδικτυακό περιοδικό άμυνας και ασφάλειας Army Reocognition, το νέο πρωτότυπο τακτικό γιλέκο της το οποίο περιλαμβάνει και προστασία σώματος και κατασκευάζεται από ένα παράρτημα του Ομίλου Καλάσνικοφ. Αυτή είναι μια νέας σχεδίαση πλήρως σπονδυλωτής αλεξίσφαιρης προστασίας σώματος που διαθέτει νέο σχεδιασμό με σκοπό την αύξηση της άνεσης και προστασίας για τους σύγχρονους στρατιώτες.

Η νέα αρθρωτή προστασία σώματος της Καλάσνικοφ προσφέρει στους στρατιώτες τη δυνατότητα να αφαιρέσουν ή προσθέσουν κάποια στοιχεία του ατομικού εξοπλισμού τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αποστολής τους μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Η ίδια σπονδυλωτή σχεδίαση έχει υιοθετηθεί και στις αλεξίσφαιρες πλάκες οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν στο μπροστινό και πίσω μέρος του τακτικού γιλέκου, αλλά η προστασία των στρατιωτών μπορεί επίσης να αυξηθεί χάρις στην χρήση των νέων στοιχείων για προστασία των ώμων, λαιμού, και κάτω σώματος των μαχητών.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό του γιλέκου μάχης/φορέα πλακών είναι η δυνατότητα αφαίρεσης ολόκληρου του μπροστινού πλαισίου με τους γεμιστήρες του τυφεκίου εφόδου και η αντικατάσταση του με διάφορα στοιχεία, παραδείγματος χάριν, όπως χειροβομβίδες και άλλα πυρομαχικά.

https://youtu.be/VNyx3NOJVYM

proelasi.org

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ