Αρχείο

Η Γερμανία απεμπλέκεται σταδιακά από το ΝΑΤΟ - Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την δημιουργία κοινού στρατού και υπουργού οικονομικών της ΕΕ- Καταργούν τους εθνικούς στρατούς!

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενέκρινε ανάλυση-πρόταση που αφορά την δημιουργία ενός κοινού στρατού της ΕΕ, καθώς την εισαγωγή της θέσης του υπουργού οικονομικών της ΕΕ.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 283 βουλευτές που ήταν υπέρ , και 269 που ήταν κατά, ενώ 83 απείχαν.

Ο συγγραφέας αυτών των προτάσεων ήταν ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Guy Verhofstadt, ο οποίος διευθύνει το φιλελεύθερο μπλοκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θεωρείται ως ο ηγέτης των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών, οι οποίοι ευνοούν την επέκταση και ενίσχυση της συμμαχίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2016, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, είχε δηλώσει  ότι η ΕΕ χρειάζεται το δικό της στρατό ως «ένα εργαλείο» για την υπεράσπιση των ευρωπαϊκών συμφερόντων στον κόσμο.

Ποια αποστολή και σε ποιόν κόσμο δεν μας διευκρίνισε όμως ο πολύ γνωστός πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής. Μήπως αυτής της πλήρους και ολοκληρωτικής υποδούλωσης των εθνών της ΕΕ;

Στην ουσία όμως μόνο με την δημιουργία της δυνάμεως αυτής και της ταυτόχρονης υποβάθμισης (στην αρχή στην συνέχεια κατάργησης ) των εθνικών στρατών θα μπορέσουν να δώσουν σε Βερολίνο και Βρυξέλλες το δικαίωμα να ελέγξουν τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το σενάριο αυτό αγγίζει και την χώρα μας η οποία ταλανίζεται από τα υπέρογκα δάνεια που έλαβε με τρία δυσβάστακτα μνημόνια, τα οποία θα «κεφαλαιοποιηθούν» αμέσως μετά την απόφαση για την European military Force .

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια την οποία θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και ο ελληνικός λαός.

Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Federica Mogherini,προετοιμάζει μια έκθεση για την άμυνα, η οποία θα θέτει την βάση για τη δημιουργία κοινών αμυντικών δομών με τη χρήση διατάξεων που προβλέπονται στη Συνθήκη της Λισαβόνας.

Η εθνική ανεξαρτησία, και η κυριαρχία του ελληνικού εδάφους από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις «ετοιμάζεται» ενδεχομένως να μεταβιβαστεί εξολοκλήρου στις Βρυξέλλες ;

Πρόκειται για ένα απεχθές και ύπουλο σχέδιο «κατοχής» της ελληνικής επικράτειας στα πλαίσια μυστικών σχεδίων και επιδιώξεων που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τις ελληνικές επιδιώξεις;

Βιάζονται όλοι αυτοί πάρα πολύ διότι φοβούνται ότι κινδυνεύει η θέση τους και τα «επιτεύγματα τους» από ενδεχόμενες εξεγέρσεις και ταραχές λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος, τα τεράστιας ανεργίας και της αόρατης εξουσίας που ετοιμάζουν εκεί στις Βρυξέλλες.

https://youtu.be/ONx89zy7qbM?t=1

https://youtu.be/hI5_pMvLZd8?t=17

 

https://youtu.be/Sh9YzGHpaXU?t=22

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ