Κοινωνία

Νεαρός «μάγος» έπεσε από ύψος 7,5 μέτρων κατά την διάρκεια επίδειξης (εικόνες, βίντεο)

Ένας νεαρός άνδρας παρευρέθηκε στο συνέδριο για μάγους που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας και τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο το «κόλπο» που προσπάθησε να κάνει ένας μεθυσμένος «μάγος» στην οροφή ενός κτιρίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αναρριχητής φτάνει από τη μία άκρη της οροφής στην άλλη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα χέρια του κουράζονται με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος 7,5 μέτρων. Αμέσως οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν σε βοήθεια του καθώς η πρόσκρουση είχε προκαλέσει τραύματα στο κεφάλι του.

Ο Άρον Τζόουνς περιγράφει το τρομακτικό περιστατικό αναφέροντας πως «μόλις τελείωσε το τελευταίο κομμάτι του σόου λίγοι άνθρωποι είχαμε μείνει στον χώρο του συνεδρίου. Ξαφνικά είδα έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στις μεταλλικές κολώνες και να φτάνει στην οροφή χωρίς να ξέρουμε γιατί έκανε κάτι τέτοιο. Ξαφνικά έχασε τις δυνάμεις του και έσκασε στο έδαφος. Ήταν τρομακτικό καθώς έπεσε με το κεφάλι. Το πρώτο που πήγαμε να διαπιστώσουμε είναι αν αναπνέει. Και ως εκ θαύματος διαπιστώσαμε πως ήταν σοβαρά τραυματισμένος αλλά ζωντανός».

https://youtu.be/APqb5atjRiQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης