Πολιτική

ΝΔ προς κυβέρνηση: Μην βάλετε χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων

Να εγκαταλείψει την ιδέα για δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, ζητά από την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του κόμματος.

Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή διαρροές στον τύπο που αναφέρουν ότι εάν χρειαστεί η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως έκανε και το 2015.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που προέρχονται από διαρροές της Κυβέρνησης, οι κ. Τσίπρας - Καμμένος ετοιμάζονται να επαναλάβουν το ίδιο καταστροφικό έργο του 2015: Εσωτερική στάση πληρωμών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα και δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Κάτι τέτοιο θα στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία, θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση, θα οδηγήσει σε νέα μείωση συντάξεων και θα εκτοξεύσει την ανεργία.

Η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων.
Την προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσει σε καμία περίπτωση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης