Αρχείο

Ημέρες 1996 αλλά αυτή τη φορά θα τους "γαζώσουμε": Οι Τούρκοι θα προβούν στο απονενοημένο στα Ίμια – Aναπτύχθηκαν καταδρομείς στα παρακείμενα νησάκια

Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία με πλήρη νηφαλιότητα και επαγγελματισμό έχει δώσει «τις κατάλληλες οδηγίες » σε όλα τα κλιμάκια από τον τοπικό διοικητή στην Κω μέχρι τις δυνάμεις των καταδρομών οι οποίες θα  συνδράμουν με την παρουσία τους στα παρακείμενα νησιά,  στα οποία  « έχουν μετακινηθεί» με όλα τα μέσα τους για να είναι έτοιμες να επέμβουν.

Έλληνες καταδρομείς έχουν αναπτυχθεί  σε συγκεκριμένους βράχους στο Αιγαίο και έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές, για αυτό υπάρχει καμιά αμφιβολία.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει ενδεχομένως βράδυ , μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως  μια «απόβαση» σε κάποια βραχονησίδα για την δημιουργία τετελεσμένου γεγονότος . Οι ελληνικές δυνάμεις όμως αγρυπνούν έχοντας «απασφαλισμένα» τα όπλα έτοιμα για πυρ.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα η τουρκική ακτοφυλακή πραγματοποίησε μια ταχεία διέλευση σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, προς τις βραχονησίδες Ίμια  μπλοκάροντας τα ελληνικά σκάφη που έπλεαν  στην περιοχή και τα οποία «παραβίαζαν» τα τουρκικά χωρικά ύδατα ( το γνωστό τουρκικό  βιολί).

Αυτό γράφει η εφημερίδα milliyet.com.tr, και δεν πρόκειται για φάρσα, διότι από ότι φαίνεται υπάρχει "σενάριο" από το τουρκικό επιτελείο που εκτελείται  κατά γράμμα από  όλους τους αρμόδιους (στρατό , μυστικές υπηρεσίες).  

Η φωτογραφία με το σκάφος στα Ίμια του τουρκικού τύπου δεν γνωρίζουμε εάν είναι "πλαστή",  αλλά οι ενέργειες των Τούρκων εδώ και τόσες ημέρες είναι πέρα για πέρα αληθινές .

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ομιλεί για  άγριο κυνηγητό ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής, ενώ Τούρκοι πράκτορες  της ΜΙΤ ( μεταμφιεσμένοι σε λιμενικούς) πήραν φωτογραφίες αφού προσέγγισαν στα Ίμια από απόσταση 2 μέτρων.

Οι Έλληνες στρατιώτες από τα παρακείμενα φυλάκια  μπορούσαν να παρακολουθήσουν  τους Τούρκους πράκτορες από απόσταση ενός  μιλίου,  χωρίς να μπορούν να  επέμβουν, συνεχίζει το άρθρο που αναφέρει επίσης ότι το προηγούμενο βράδυ, υπήρξε ένταση....κι αυτό  είναι σημαντικό.

Πρόκειται σαφέστατα για προσπάθεια πρόκλησης πολεμικού επεισοδίου  με την βοήθεια του τύπου, όπως το 1996.

Οι Τούρκοι επιμελώς εδώ και 24 ημέρες παρουσιάζουν στο τουρκικό κοινό,  το οποίο παρακολουθεί επισταμένα συλλήψεις μελών της οργάνωσης FETO, και κηδείες Τούρκων στρατιωτών από την Συρία , ότι απαγορεύεται πλέον στους Έλληνες η διέλευση και μόνο ταχύπλοων σκαφών του λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή του ΝΑ Αιγαίου .

Για όποιον λόγο και να το κάνουν οι νεο-οθωμανοί  έχουν πλάνο και κλιμακώνουν βαθμηδόν τις κινήσεις τους , μην ξεχνάμε ότι προχθές είχαμε βολές δίπλα από το Φαρμακονήσι.

Εφόσον όλα αυτά ευρίσκονται υπό την αιγίδα της γνωστής μας ΜΙΤ , αργά ή γρήγορα θα έχουμε και άλλη κλιμάκωση είτε στα Ίμια, είτε αλλού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ