Κοινωνία

Ζυρίχη: Θρίλερ με τη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία Μανώλη Κυπριανίδη

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης διεξάγουν οι ελβετικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα ελβετικά ΜΜΕ, ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε.

Τις συνθήκες δολοφονίας - όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις - του επιχειρηματία ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Ζυρίχη, ερευνά η ελβετική αστυνομία που προσδιορίζει τον θάνατό του τρεις ημέρες νωρίτερα.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο Κυπριανίδης τον Μάιο του 2014 είχε παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΑΓΕΤ Ηρακλής, έχοντας συμπληρώσει οκτώ χρόνια σε αυτή τη θέση και έκτοτε ζούσε κυρίως στο εξωτερικό διατηρώντας όμως στην ιδιοκτησία του την περίφημη βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου ζούσε μέχρι τη σύλληψή του το 1974 ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Μετά την αποχώρησή του, είχαν γραφτεί πολλά.

Ιδιαίτερα γνωστός σε πολιτικούς αλλά και κοσμικούς κύκλους, είχε παντρευτεί τη Μαρίνα Φλέγγα, κόρη της γυναίκας του ιδρυτή της καπνοβιομηχανίας Κεράνη, Γεωργίου.

Το 1998, το ζευγάρι μεταβίβασε τις μετοχές τής Κεράνης μέσω του Χρηματιστηρίου και αποχώρησε από το ιστορικό καπνεργοστάσιο του Πειραιά.

Όταν χώρισε ο Κυπριανίδης έγινε ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό, Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...