Αρχείο

Επίδειξη δύναμης από τη Μόσχα: Τα MiG-31 μπορούν να καταρρίψουν δορυφόρους - Δείτε το βίντεο

Μαχητικά αεροσκάφη που μπορούν να πετάξουν στη στρατόσφαιρα και φέρουν πυραύλους, οι οποίοι διαθέτουν την ισχύ και την τεχνολογία να καταρρίψουν ακόμη και δορυφόρους, υποστηρίζει πως περιλαμβάνει στο οπλοστάσιό της η ρωσική στρατιωτική μηχανή.

Ο διοικητής της αεροπορικής βάσης στο Κοτίλοβο, μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση, υποστήριξε ότι τα MIG-31 μπορούν να κουβαλήσουν τουλάχιστον 4 μακράς εμβέλειας πυραύλους  R-33, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν ολοσχερώς δορυφόρους.

Εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον και ανησυχία τους για τις δηλώσεις του Ρώσου διοικητή, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δηλαδή οι πτήσεις αεροσκαφών στη στρατόσφαιρα και η κατάρριψη δορυφόρων, φερόταν να έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η ρωσική τηλεόραση παρουσίασε και βίντεο, από κάμερα που βρίσκεται στο πιλοτήριο ενός MiG-31, το οποίο πετά στη στρατόσφαιρα με μεγάλη ταχύτητα...

https://www.youtube.com/watch?v=ebw21Db04ys

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...