Ελληνοτουρκικά

Εξαφάνισαν την είδηση της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια τα τουρκικά ΜΜΕ

Τελικά κανένα ελικόπτερο δεν «κατέπεσε στα διεθνή ύδατα στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων»!  Οι Τούρκοι μετά το συναγερμό που σήμανε νωρίτερα σήμερα άρχισαν να το… «μαζεύουν».

Η «είδηση» της πτώσης που αρχικά ανέβηκε στην ιστοσελίδα της φιλοκυβερνητικής «Γενί Σαφάκ» και του «Χαμπέρ Νιούς» ήδη έχει «εξαφανιστεί», από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η πληροφορία περί πτώσης του ελικοπτέρου της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια έθεσε σε συναγερμό όλες τις αρμόδιες ελληνικές αρχές στην περιοχή αυτή, τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή που είναι και το καθ’ ύλην αρμόδιο.

Μετά από λίγη ώρα τόσο το ΓΕΕΘΑ όσο και το αντίστοιχο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σημείωναν με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...