Αρχείο

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν προετοιμάζει καταδρομική επιχείρηση εντός της Ελληνικής επικράτειας - Έδωσε διαταγή στις τουρκικές ειδικές δυνάμεις - H ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό!

Συναγερμός σήμανε στην ΕΥΠ και στα κλιμάκια της έπειτα από απόρρητες πληροφορίες για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης των Τούρκων, με στόχο των απαγωγή των οκτώ αξιωματικών που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές Αρχές.

Η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για όλες τις κινήσεις των Τούρκων.

Πρόκειται για επιβεβαίωση του άρθρου μας Προς ελληνοτουρκικό επεισόδιο και ανάκληση πρέσβεων: Ένταλμα σύλληψης για τους 8 πραξικοπηματίες εξέδωσε η Άγκυρα – Ετοιμάζουν καταδρομική επιχείρηση εντός ελληνικού εδάφους .

Το pentapostagma.gr διέθετε τις πληροφορίες εδώ και ημέρες και σας τις μετέδωσε...

Τις εντολές του τις είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας Το τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας αποφάσισε δράση στο εσωτερικό της Ελλάδας – Ρεκόρ με 130 παραβιάσεις σε 6 ώρες

Τα κλιμάκια αντικατασκοπείας της χώρας μας, εντόπισαν ορισμένες ύποπτες κινήσεις επιχειρησιακών παραγόντων της ΜΙΤ.

Η ασυνήθιστη δραστηριότητα των Τούρκων πρακτόρων, πρόδωσε τη μυστική επιχείρηση, που είχε στόχο την απαγωγή των οκτώ αξιωματικών και την αστραπιαία μεταφορά τους στην Τουρκία.

Την εντολή για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών λέγεται πως είχε δώσει ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην εναγώνια προσπάθειά του να αξιοποιήσει επικοινωνιακά μια θεαματική επιχείρηση για να τονώσει τα εθνικιστικά αντανακλαστικά των Τούρκων, ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Συντάγματος.

Τα σχέδια του Ερντογάν για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών προκάλεσαν συναγερμό στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί μια σειρά μέτρων προκειμένου να αποτραπεί νέα υπόθεση Οτσαλάν και μάλιστα αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος!

Στην έκτακτη σύγκλιση του τουρκικού συμβουλίου εθνικής ασφαλείας υπό την προεδρία του σουλτάνου Ρ.Ν. Ερντογάν στην Άγκυρα αργά το αποφασίστηκε, η δέσμευση της χώρας για δράση κατά της τρομοκρατίας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, λόγω της πληθώρας των περιστατικών και της απόπειρας πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.

Η κλειστή μυστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διήρκεσε πάνω από οκτώ ώρες και παρέστησαν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός , οι υπουργοί δικαιοσύνης, εσωτερικών υποθέσεων, άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων.

Μετά τη συνάντηση, εξεδόθη ανακοίνωση: «Το γεγονός ότι οι ένοπλες ομάδες δραστηριοποιούνται στην χώρα , η τρομοκρατία αναμένεται να ενισχυθεί. Το Συμβούλιο αποφάσισε την ισχυρή δέσμευση της Τουρκίας να λάβει προφυλάξεις κατά των δυσανάλογων τρομοκρατικών επιθέσεων που στοχεύουν τη χώρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό», ανέφερε η ανακοίνωση .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...