Κοινωνία

Γυναίκα πήδηξε από ταράτσα και ο άντρας της την έσωσε πιάνοντάς την από την...κοτσίδα (βίντεο)



Τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός άνδρα από την κεντρική Κίνα είχαν ως αποτέλεσμα να καταφέρει σώσει τη ζωή της γυναίκας του, η οποία σε μια στιγμή παραφροσύνης πήδηξε από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας ύψους 20 μέτρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Chinese Business View, ο άνδρας πρόλαβε και άρπαξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του, όταν μετά από καυγά που είχαν εκείνη έτρεξε στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους (σε μια μικρή πόλη της επαρχίας Σαανξί) και πήδηξε στο κενό.

Ευτυχώς για την γυναίκα, οι γείτονες που άκουσαν τον καυγά και τις απειλές της γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία, και έτσι οι αρχές έφτασαν έγκαιρα για να βοηθήσουν τον απελπισμένο σύζυγο να την τραβήξει πάνω.

Στο μεταξύ, εκείνη απέμεινε να κρέμεται από την κοτσίδα της για τρία ολόκληρα λεπτά, με τον άνδρα της να καταβάλλει απελπισμένες προσπάθειες να την κρατήσει. Το μόνο που βοηθούσε την απεγνωσμένη προσπάθειά του, ήταν ένας μικρός σωλήνας όπου ακουμπούσε το ένα της πόδι και μείωνε λίγο το βάρος που έπρεπε να σηκώνει.

Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στην ταράτσα η κοτσίδα είχε αρχίσει να γλιστρά από το χέρι του, και ήταν ζήτημα δευτερολέπτων να βρεθεί η άτυχη γυναίκα στο κενό.
http://players.brightcove.net/4137224153001/ed38fae1-4db1-4308-8095-399a04010bc1_default/index.html?videoId=5314432897001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ