Κόσμος

Γαλλία: Ο υποψήφιος για την προεδρία Ζαν Λουκ Μελανσόν μίλησε σε δύο μέρη ταυτόχρονα με την χρήση...ολογράμματος (βίντεο)

Έναν εντυπωσιακό τρόπο για να εκφωνήσει δύο ομιλίες σε περιοχές που έχουν μεταξύ τους 500χλμ. απόσταση βρήκε ο υποψήφιος της γαλλικής αριστεράς Ζαν Λουκ Μελανσόν.

Ενώ στη Λυόν εμφανίστηκε δια ζώσης, στο Παρίσι ο Μελανσόν μίλησε στους οπαδούς του ως... τρισδιάστατο ολόγραμμα.

«Πού βρίσκομαι τώρα; Είμαι στη Λυόν και τώρα και στο Παρίσι» ξεκίνησε την ομιλία του ο Μελανσόν την Κυριακή χτυπώντας τα δάχτυλά του ως άλλος ταχυδακτυλουργός προειμένου το ολόγραμμά του να εμφανιστεί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι κινήσεις και ο λόγος του Μελανσόν στο Παρίσι έφταναν με δύο λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με την ομιλία του στη Λυόν.

Το πρωτοποριακό έργο ανέλαβε η εταιρεία Adrénaline με το κόστος να ανέρχεται σε περίπου 30.000-40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Μελανσόν την ομιλία στη Λυόν, όπου το Σάββατο είχε εμφανιστεί η Μαρίν Λεπέν, παρακολούθησαν περίπου 12.000 άνθρωποι ενώ άλλοι 6.000 είδαν τη «μαγική» ομιλία στο Παρίσι.

«Πρόκειται για μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Ότι όταν το ανθρώπινο πνεύμα δημιουργεί, τότε δεν μπορεί να περιοριστεί από κανένα χρώμα δέρματος, θρησκεία ή φύλο» σχολίασε ο Μελανσόν ο οποίος είναι μεγάλος οπαδός της τεχνολογίας.

https://youtu.be/l7a0OpBqmdg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...