Κοινωνία

Ανατριχιαστικό βίντεο! Σκότωσε εν ψυχρώ τη βασίλισσα του καρναβαλιού


Τρομακτικά πλάνα από την εν ψυχρώ δολοφονία της βασίλισσας του καρναβαλιού στη Βραζιλία ενώ περίμενε να πάρει την 7χρονη κορούλα της από το μάθημα μουσικής.

Στο βίντεο φαίνεται η 33χρονη να δολοφονείται εν ψυχρώ από ληστή που προσπάθησε να κλέψει το αυτοκίνητό της. Αφού απέτυχε να απομακρύνει τη Sempra Severo από το αυτοκίνητο, τη δολοφόνησε και τράπηκε σε φυγή.

Οι εικόνες από το κύκλωμα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δείχνουν τον δράστη να προσπαθεί να τη βγάλει από το αυτοκίνητο, να τη σκοτώνει και να διαφεύγει πεζός.

Περαστικοί που σταμάτησαν όταν την είδαν να παλεύει για τη ζωή της μέσα από το αυτοκίνητο είδαν το πτώμα της λίγο αργότερα που πλησίασαν το αυτοκίνητο.

Η ιδιοκτήτρια της σχολής σάμπα Imperatriz Dona Leopoldinha Samba School στο Porto Alegre είχε χριστεί βασίλισσα του καρναβαλιού που θα ξεκινούσε αργότερα μέσα στον μήνα.

Το σοκαριστικό έγκλημα έγινε περίπου στις 19:30 την Πέμπτη στην πόλη Cachoeirinha, κοντά στο Porto Alegre.

http://players.brightcove.net/4221396001/V19oeQPdg_default/index.html?videoId=5328314076001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...