Κοινωνία

Αμετανόητη η γυναίκα «αράχνη»: Σκότωσε και τσιμέντωσε επιχειρηματία και τώρα παρακαλάει το Θεό! (βίντεο)

Εφιαλτικές μνήμες ενός φρικιαστικού εγκλήματος, ζωντάνεψαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.
«Γυναίκα αράχνη» το 2010, σκότωσε τον 42χρονο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο, και στη συνέχεια τον τσιμέντωσε κάτω από το τζακούζι που έφτιαξε στη βίλα της, στο Διακοπτό.

Η τότε 54χρονη, η οποία πριν την αποκάλυψη του εγκλήματος εμφανιζόταν ως πλούσια ελληνοαμερικανίδα, επρόκειτο να καθίσει χθες Δευτέρα στο εδώλιο του εφετείου για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, όμως δεν εμφανίστηκε, ούτε την εκπροσώπησε δικηγόρος, με αποτέλεσμα να παραμένει η ποινή της ισοβίου κάθειρξης, όπως πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, Αμαλιάδας το 2013.

Η ίδια μιλώντας σήμερα Τρίτη σε τηλεοπτική εκπομπή εξήγησε τους λόγους που δεν παρέστη στο δικαστήριο, τονίζοντας πως ευελπιστούσε το εφετείο να πάρει αναβολή.

«Παρακαλούσα το Θεό να γίνει το δικαστήριο όσο πιο αργά γίνεται. Ζήτησα από τον δικηγόρο να πάρει αναβολή, επειδή δεν μπορώ να παραστώ, ζήτησα να γίνει το εφετείο όσο πιο αργά γίνεται και δεν με άφησαν να πάω και μόνη μου», είπε η γυναίκα αράχνη στην εκπομπή.

Όπως είχε δεχτεί το δικαστήριο η γυναίκα επί ένα χρόνο κρατούσε θαμμένο κάτω από το δάπεδο του τζακούζι στο υπόγειο του σπιτιού της στο Διακοπτό Αχαΐας το πτώμα του άτυχου, Τάσου Τσαγκαρόπουλου. Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου το 2009 όταν έφυγε με ένα δανεικό από φίλο του αυτοκίνητο.

Λίγους  μήνες μετά τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, η οικογένεια του κατέφυγε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τον εντοπισμό του. Το τελευταίο στίγμα του κινητού του θύματος δόθηκε από το Διακοπτό, ενώ το δανεικό λευκό αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο του Αιγίου και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι, οδηγώντας την ΕΛΑΣ στην γυναίκα αράχνη

Η γυναίκα που φέρεται να έχει δολοφονήσει τον Τσαγκαρόπουλο, ήταν γνωστή και ως μαύρη χήρα, καθώς υπήρξε καταδικαστική απόφαση πως είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της στην Αλβανία.

Πριν το πρωτόδικο δικαστήριο, η γυναίκα αράχνη είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου. Τότε ισχυριζόταν πως δεν είχε δολοφονήσει τον Τάσο Τσαγκαρόπουλο, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ομολογήσει τον φόνο!

«Δεν εξαπάτησα κανέναν ηλικιωμένο, δεν πουλούσα έρωτα, έπαιρνα απλώς δανεικά. Πήρα από 10 άτομα δανεικά και έγινε η τρίχα τριχιά. Αν ήθελα να καθαρίσω τον Τσαγκαρόπουλο δεν θα το έκανα εκεί, αλλά στην Αμερική, στην Ιταλία, στην Αλβανία, στο σπίτι στην Αθήνα. Ποτέ δεν ήμουν ερωτευμένη με το θύμα», είχε πει και είχε ζητήσει συγγνώμη μόνο από τους δανειστές της .

https://youtu.be/L_kTfZSO2jM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ