Κοινωνία

Αλβανός δολοφόνησε ζευγάρι ηλικιωμένων επειδή... νόμιζε πως είναι πλούσιοι!

Μία απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Αγγλία, όταν ένας Αλβανός μετανάστης σκότωσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που λανθασμένα πίστευε ότι είναι εκατομμυριούχοι, προκειμένου να ξεχρεώσει τα δικά του χρωστούμενα.

Ο λόγος για τον 43χρονο Ali Qazimaj, που φέρεται να σκότωσε τα δύο άτομα, προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα με τον ίδιο ωστόσο να μην αποδέχεται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν τονίζοντας ότι πρόκειται για το λάθος άτομο.

Το πτώμα του 75χρόνου άντρα βρέθηκε σε ένα ποταμό κοντά στο σπίτι του, έχοντας δεχτεί 9 θανάσιμες μαχαιριές την ίδια στιγμή που το σώμα της γυναίκας δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα «έχοντας μάλιστα ξοδέψει το ποσό τον 1.000 λιρών σε τυχερά παιχνίδια», όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος έμαθε για το ζευγάρι, καθώς εργαζόταν για λογαριασμό συγγενικού τους προσώπου. Συγκεκριμένα, η συμπεθέρα του ζευγαριού συνήθιζε να περιγράφει στον Qazimaj τους Stuarts σαν εκατομμυριούχους, καταδεικνύοντας μάλιστα τις μεγάλες οικονομικές που είχαν σε σχέση με εκείνους.

«Εμείς υποστηρίζουμε ότι ο Ali Qazimaj σκότωσε τα 2 άτομα», ήταν το λόγια του συνηγόρου υπεράσπισης, καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό το πρόσωπο. Ειδικότερα, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός μετανάστης είχε πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στην περιοχή, όπου διέμενε το ζευγάρι, λίγο μόλις καιρό πριν το θάνατός τους.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, η πιστωτική κάρτα της άτυχης γυναίκας χρησιμοποιήθηκε για να γίνει ανάληψη ενώ ο κατηγορούμενους ζήτησε από τον οικονομικό διευθυντή της τράπεζας να το δώσει το ποσό των 900 λιρών, πράγμα που όμως δεν συνέβη.

Παρότι η σωρός της γυναίκας δεν έχει βρεθεί ακόμα ο συνήγορος πιστεύει πως και εκείνη είχε την ίδια κατάληψη με τον σύζυγό της.

«Το πτώμα της γυναίκας δεν έχει βρεθεί ακόμα διότι το έκρυψε με μεγαλύτερη επιτυχία», ήταν τα λόγια του και συμπλήρωσε: «Στο επίκεντρο της υπόθεσης αυτής βρίσκεται ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με την ταυτότητα. Εμείς υποστηρίζουμε ότι ο Ali Qazimaj σκότωσε τα 2 άτομα. Από τη άλλη όμως ο κατηγορούμενος αρνείται ότι είναι ο Ali Qazimaj, υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει θύμα πλαστής ταυτότητας και το πραγματικό όνομά του είναι Vital Dapi. Εμείς πιστεύουμε ότι όλο αυτό είναι απλώς ένα ψέμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ali Qazimaj, που ζητά άσυλο, είχε εκδοθεί από το Λουξεμβούργο στην Αγγλία τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...