Κοινωνία

Έφη Θώδη: "O N.Tραμπ λατρεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες - Θα τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο - Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια"

Έτοιμη για το Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει η Έφη Θώδη. Μάλιστα η η τραγουδίστρια λέει πως θα γίνει το ταξίδι στην Αμερική στον Απρίλιο.

«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα. Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου», λέει στην Espresso.

Σημειώνει ότι το deal κλείστηκε μέσω του Έλληνα μάνατζέρ της στην Αμερική και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα που ανήκει στο περιβάλλον του Τραμπ.

«Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια, να τα λιώσει. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη όπως ο Τραμπ και στην Ελλάδα», αναφέρει.

«Μιλάω συνεχώς με τη φίλη μου Μαρία Λόη η οποία μαγειρεύει συχνά στον Λευκό Οίκο και μου έχει πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες και του αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά φαγητά. Μακάρι να είχαμε έναν Τραμπ και στη χώρα μας να έβαζε και εδώ μια τάξη στο θέμα των μεταναστών», λέει η Έφη Θώδη.

Για τη Μελάνια Τραμπ σημειώνει ότι «είναι μια γυναίκα χορτάτη όπως και ο Τραμπ. Έχουν χρήμα και δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά του κόσμου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ