Τι κρύβεται πίσω από την συνάντηση Τσίπρα με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild; O «σκοτεινός» ρόλος των Rothschild στην Eλλάδα

Δημοσίευση: 5 Φεβρουαρίου 2017, 1:46 μμ

Με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές είχε κατά την κυβερνητική ανακοίνωση ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής. Από πότε ο ΟΔΔΗΧ συνεργάζεται με την επενδυτική τράπεζα Rothschild; Τι κρύβεται πίσω από την συνάντηση Τσίπρα με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild;

Όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και η Γαλλική Κυβέρνηση.


Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.

Το όνομα Rothschild επανέρχεται έτσι στην επικαιρότητα…

Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον (με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.

Στο Λονδίνο ο Νάθαν Ρότσιλντ σχεδίαζε πως θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο της Βρετανικής χρηματιστηριακής αγοράς. Ο Ρότσιλντ τοποθέτησε ένα έμπιστο πράκτορα, που ονομαζόταν Ρόθγουορθ, στην Βόρεια πλευρά του πεδίου της μάχης, κοντά στην θάλασσα της Μάγχης. Αφού οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο Ρόθγουρθ αναχώρησε για την Αγγλία. Μετέφερε τα νέα στον Νάθαν Ρότσιλντ 24 ώρες πριν από τον αγγελιοφόρο του Ουέλινγκτον.

Ο Ρότσιλντ κατευθύνθηκε βιαστικά στο χρηματιστήριο και πήρε τη συνηθισμένη θέση του μπροστά από την αρχαία κολώνα. Όλα τα μάτια βρίσκονταν, επάνω του. Όλοί γνώριζαν το θρυλικό δίκτυο επικοινωνιών των Ρότσιλντ. Αν ο Ουέλινγκτον είχε ηττηθεί και ο Ναπολέων ήταν ξανά ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρώπης η οικονομική κατάσταση της Βρετανίας θα είχε “μαύρα χάλια”. Ο Ρότσιλντ φαινόταν μελαγχολικός. Στεκόταν ακίνητος και κατσούφης. Τότε αναπάντεχα άρχισε να πουλάει. Κάποιοι νευρικοί επενδυτές είδαν ότι ο Ρότσιλντ πουλούσε και πίστεψαν ότι αυτό μπορούσε να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ο Ναπολέων έπρεπε να ήταν ο νικητής και ο Ουέλινγκτον να είχε ηττηθεί. Η χρηματαγορά κατρακύλησε. Σύντομα όλοι πουλούσαν τα ομόλογα της Βρετανικής κυβέρνησης και όποιες άλλες μετοχές είχαν. Φυσικά οι τιμές έπεσαν κατακόρυφα και τότε ο Ρότσιλντ και οι οικονομικοί του σύμμαχοι άρχισαν να αγοράζουν μυστικά μέσω αντιπροσώπων.

Εκατό χρόνια αργότερα οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης δημοσίευσαν μια ιστορία, η οποία αναφερότανε στον εγγονό του Νάθαν Ρότσιλντ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια δικαστική απαγόρευση της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για αυτήν την ιστορία. Η οικογένεια Ρότσιλντ αμφισβητούσε την πραγματικότητα της ιστορίας και θεωρούσε το βιβλίο λιβελογράφημα. Αλλά το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση των Ρότσιλντ και τους καταδίκασε στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων.

Μερικοί συγγραφείς υποστηρίζουν ότι μια μέρα μετά τη μάχη του Βατερλό και μέσα σε λίγες ώρες ο Νάθαν Ρότσιλντ και τα φίλα προσκείμενα του οικονομικά συμφέροντα εξουσίαζαν όχι μόνο το χρηματιστήριο αλλά και την ίδια την τράπεζα της Αγγλίας. Μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα, που είχε μια κατηγορία ομολόγων της βρετανικής κυβέρνησης ήταν ότι ήταν μετατρέψιμα σε μετοχές της Τράπεζας της Αγγλίας. Οι επιγαμίες με τους Μοντεφιόρε, τους Κοέν και τους Γκόλτνσμιθ , τραπεζικές οικογένειες που ιδρύθηκαν στην Αγγλία έναν αιώνα πριν τους Ρότσιλντ, εμπλούτισαν τον οικονομικό έλεγχο που ασκούσε ο Ρότσιλντ.

Αυτός ο έλεγχος εδραιώθηκε ολοκληρωτικά ύστερα από το Νόμο του Πήλ για τις Τράπεζες το 1844. Αν όντως ή όχι η οικογένεια Ρότσιλντ απέκτησε μαζί με τους οικονομικούς της συμμάχους τον αδιαμφισβήτητο έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας (της πρώτης και πλουσιότερης ιδιωτικής κεντρικής τράπεζας σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό κράτος) με αυτό τον τρόπο ένα πράγμα είναι σίγουρο: στα μέσα του 19ου αιώνα οι Ρότσιλντ ήταν η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο. Επίσης εξουσίαζαν μια πλειάδα μικρότερων σε δύναμη οικογενειών όπως οι Βάρμπουργκ και οι Σιφφ που συνέδεσαν τον υπερμεγέθη πλούτο τους σ’ αυτόν των Ρότσιλντ.

Πραγματικά το υπόλοιπο του 19ου αιώνα είναι γνωστό σαν “η εποχή των Ρότσιλντ”. Ένας συγγραφέας, ο Ιγνάτιος Μπάλλα, υπολόγισε το 1913 την ατομική τους περιουσία σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Καταλάβετε το! η αγοραστική δύναμη του δολαρίου της εποχής ήταν πάνω από 1000% της σημερινής. Παρά τον υπερβολικό πλούτο η οικογένεια γενικά καλλιέργησε μια διακριτική ατμόσφαιρα αφάνειας και ανωνυμίας. Αν και η οικογένεια ελέγχει χιλιάδες τράπεζες, βιομηχανικές, εμπορικές, μεταλλευτικές και τουριστικές επιχειρήσεις, μόνο μια χούφτα μέλη της φέρουν το όνομα Ρότσιλντ.

Με το τέλος του 19ου αιώνα ένας ειδικός υπολόγισε ότι η οικογένεια Ρότσιλντ είχε υπό τον έλεγχο της τον μισό πλούτο του πλανήτη.

H οικογένεια έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια, ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες «εμπλοκές» σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις.

Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: «Oι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. O λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες».

H New York Evening Post στις 22 Iουλίου 1924 είχε γράψει: «O Kάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι».

Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Nαπολέοντα.

Στις 8 Iουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: «Oι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».

Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Tότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια, ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρις.

H οικογένεια Rothschild είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου εξόρυξης και εμπορίας χρυσού, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες, όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κ.λπ., ενώ είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.

Oι Rothschilds εισήγαγαν τον υπολογισμό της spot τιμής του χρυσού στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι γι’ αυτή τη διαδικασία καθημερινά από το 1919 μέχρι το 2004, όταν τοποθέτησαν ως αντικαταστάτη τους την Barclays, εταιρία με την οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς.

O ρόλος των Rothschild στην Eλλάδα υπήρξε και είναι εξαιρετικά σημαντικός. Tα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Eλλάδας, καθώς ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Eθνικής Tράπεζας της Eλλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη Χώρα , παρέχοντας στην ETE την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους.

Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Eλλάδα στα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριο ρόλο,σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής, ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες.

Mέχρι του σημείου που τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοι της ETE μέσω πολλών εταιρειών (μία από αυτές η Neuberger Berman) αλλά και οι πιθανότεροι μεγαλομέτοχοι της ιδρυθείσας στην πορεία Tράπεζας της Eλλάδας, η οποία πήρε το ρόλο της Kεντρικής Tράπεζας από την ETE.

H N.M. Rothschild&Sons υπήρξε σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔEH και της Δημόσιας Eπιχείρησης Aερίου, σύμβουλος της Cosmote, των EΛΠE, της Tράπεζας Eγνατία, της Γενικής Tράπεζας, της Mυτιληναίου, της Eurobank και δεκάδων άλλων τραπεζών και εταιρειών στην Eλλάδα.

Έτσι, το γεγονός πως η Neuberger Berman που πρωταγωνίστησε στην πτώση της ETE στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009, είναι συμφερόντων Rothschild, αποτελεί μία πολύ περίεργη και προκλητική σύμπτωση. Δεν είναι, όμως, η μοναδική.

Στις 13 Mαΐου 2010 ο νυν βασικός οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης Oμπάμα και πρώην διοικητής της Kεντρικής Tράπεζας των HΠA Paul Volcker, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι η ελληνική κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μίας «ενδεχόμενης αποσύνθεσης του ευρώ», προκαλώντας πανικό στις αγορές. Έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση πως ο Paul Volcker, αφού παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Alan Greenspan το 1987, έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co, της οικογένειας Rothschild.

Στις 3 Mαρτίου 2010 ο George Soros, κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ.
O Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των HΠA Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Aφρική. H οικογένεια Rothschild είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Aφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων. Oι Rothschild έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών.

O Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών των Rothschild και αντίστροφα. (O Soros, ήταν ο μεγαλύτερος δανειοδότης της πρώτης κυβέρνησης της ΠΓΔM). H επενδυτική εταιρεία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Mέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz, ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.

O John Paulson είναι το δεύτερο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Eίναι ο 50ός πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μαζί με τον Nathaniel Rothschild είναι βασικοί μέτοχοι της ‘Rusal’, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο.

O Steven Cohen είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA για την επίθεση στο ευρώ. Eίναι ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Mαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Rothschild, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του διάσημου οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (ο οίκος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Nέας Yόρκης) κατέχοντας το 6,2% των μετοχών της εταιρείας, με τους Rothschild να κατέχουν το 5,4%. H μετοχή της εταιρείας ενισχύθηκε κατά 700% μετά την τοποθέτηση των Rothschild και Cohen.

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  1 ος και στις τράπεζες 😝

 • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

  Τι περιμενει κανεις οταν ο Ροτσιλδ λεει δωστε μου την τραπεζα ενος κρατους και κρατεισθε εσεις την εξουσια.Τι για καινουργια μας τα λετε; Εδω απο παιδι το θυμαμαι το σλογκαν τι σε χρωσταω βρε αδελφε τα δανεια της Αγγλιας;Οσο για την Τραπεζα της Ελλαδος το 6% εχει η Ελλαδα και το υπολοιπο ειναι Ροτσιλδ.

 • Ταξίαρχος

  3ος και πιο ουσιαστικός

  • Proud to be Greek

   Τρομερό σχόλιο.
   Τελικά σε θαυμάζω και σε έχω σαν πρότυπο σχολιαστή____θετική

   • Ταξίαρχος

    Το λακωνιζειν εστί φιλοσοφιζειν

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    εν ταξει! το μαθαμε ολοι. Να αλλαξουμε τροπαριο ει δυνατον.

  • skeptomenosellin

   Ουσιαστικότερος δλδ? :-)
   Άντε εύχομαι και σ ανώτερα…

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

   Εσυ εισαι η πρωτος η δευτερος Ταξ εμενα δεν με ενδιαφερει η πρωτια απλα οταν βλεπω οτι το θεμα εχει κορεσθει για διαφορους λογους πηγαινω οπου να’ναι.

  • Γιώργος fs.

   Και στρατηγός σύντομα !!!

 • ΙΩΝ 1942

  ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ …!!!

 • Proud to be Greek

  Εύχομαι ολόψυχα οι Rothschild να αποφάσισαν οτι η Ελλάδα θα πρέπει να αναστηθεί, και η Τουρκία να πεθάνει, και να τον φώναξαν για να του το ανακοινώσουν.

  • skeptomenosellin

   Ότι πει ο Πανμέγιστος μεγάλε….

  • ΙΩΝ 1942

   ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ…!!!

   • Proud to be Greek

    Μην το λες, και μην είσαι τόσο πεσιμιστής.

  • Assurbanibal

   Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τον Τσίπρα θα φώναζαν? Σιγά την προσωπικότητα…

   Απλώς τον φώναξαν για να του υπενθυμίσουν τα βιντεάκια που έχουν με την πάρτη του που κάνει ότι φανταστείς, και να του δώσουν νέες οδηγίες…

   • Ταξίαρχος

    Να και ένα σχόλιο αντάξιο προς απάντηση

    • Assurbanibal

     Έχεις καταναλώσει μαγνήσιο?

     • Ταξίαρχος

      Ότι έχουν οι τροφές

   • Proud to be Greek

    Προσωπικότητα ξεπροσωπικότητα αρέσει – δεν αρέσει
    είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας.
    Ποιόν αλλον να φώναζαν??

    • Assurbanibal

     Κανέναν δε θα φώναζαν.

     • Proud to be Greek

      Σε κάποιον θα έπρεπε να το ανακοινώσουν….δεν μπορεί…..

     • Assurbanibal

      Γιατί? Για να χαλάσουν την έκπληξη? Άλλωστε απο τέτοιους οίκους δεν περιμένουμε ποτέ ανάσταση αφου αποδεδειγμένα υπηρετούν ότι πιο ανθελληνικό. Λέω τώρα…

     • Proud to be Greek

      Οχι μόνο ανθελληνικό.
      Ακόμα και η ίδια η Αμερική είναι στοχοποιημένη.
      βλ.»Υπερεθνική ελίτ».
      Αυτή την περίοδο η τουρκιά εει δείξει κάκιστη διαγωγή προς όλους, και εύχομαι να εχουν αποφασίσει τον θάνατο της.

     • Assurbanibal

      Όλοι το ευχόμαστε.

     • Γιώργος fs.

      Πολύ σωστά τα λες φίλε Ασσούρ!!!

    • DisqussioneR

     Τον πατέρα του τον Ζεπέτο!

   • Γιώργος fs.

    Παιδικά βιντεάκια;;;

   • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    Το οτι συμφωνουμε ειναι αυταποδεικτον. Εξ ου και παρτνερς.χαχαχα!!!!!!!!!

   • DisqussioneR

    Αααα εσύ ξέρεις πολλά!

    • Assurbanibal

     Γράψου συνδρομητής να στα μάθω όλα…

     • DisqussioneR

      Εκανα το σωστό βήμα.Γράφτηκα σε γυμναστήριο….
      Δεν ήξερα ότι πρέπει να πηγαίνω κιολας!…

  • Ano Domini

   Μη χαίρεσαι και τόσο.Οι Ρότσιλντ έχουν επανειλλημένα αποδείξει πόσο άπληστοι είναι.
   Τόσο άπληστοι,που οποιοδήποτε Ανθρώπινο Ον πέρα από την οικογένειά τους,το θεωρούν κατώτερο και από ζώο.

 • ΚΩΝΚΑΡ

  Ὅταν κανεὶς ὑπερηφανεύεται, ξεχνᾶ τὶς ἁμαρτίες του·
  ἐνῶ ἡ ἐνθύμησή τους προξενεῖ ταπείνωση.

  Όλα εἶναι χάρισμα τοῦ Θεοῦ. Λάθος, ὄχι ὅλα.
  Ἔχουμε κάτι δικό μας: τὶς ἁμαρτίες μας.
  Πόσες ἡμέρες ἔχουμε ζήσει πάνω στὴ γῆ;
  Καὶ σὲ καθεμιὰ ἀπὸ αὐτὲς πόσο ἔχουμε ἁμαρτήσει;
  Ἐφάμαρτες πράξεις, ἐφάμαρτα λόγια, ἐφάμαρτες σκέψεις
  . Πέλαγος ἁμαρτημάτων!
  Ἂς θυμηθοῦμε καὶ τὰ καλά μας ἔργα:
  πόσο λίγα εἶναι, πόσο ἀτελή, καὶ μὲ μολυσμένα ἐλατήρια.

  Ἔχουμε, πολὺ ὑλικὸ γιὰ νὰ ταπεινοφρονοῦμε,

  «Ὁ Θεός, ἱλάσθητί μοι τῷ ἁμαρτωλῷ».

  • Ταξίαρχος

   Επιτέλους σχολιασες

   • ΚΩΝΚΑΡ

    Να μη μιλάμε γιὰ τὸν ἑαυτό μας. Νὰ κρύβουμε όσο είναι δυνατὸν τὰ προτερήματά μας. Νὰ αποφεύγουμε τοὺς επαίνους. Μὴ θέλουμε νὰ βλέπουν οἱ άνθρωποι τὰ καλά μας έργα & νὰ μας δοξάζουν· αλλὰ νὰ τὰ βλέπει μόνο ὁ Θεός, ο Οποίος τότε θὰ μας δώσει μεγάλο μισθό.

    Μόνη ἡ ταπείνωση μᾶς εισάγει στὸν Παράδεισο. Χωρὶς ταπείνωση δὲν σωζόμαστε, όποιες άλλες αρετὲς κι αν έχουμε αποκτήσει.

    • Ταξίαρχος

     Όλη μέρα με ταπεινώνει ο επώνυμος, άρα έχω σωθεί σίγουρα.

     • Assurbanibal

      Μόλις μίλησες για τον εαυτό σου!

      Έχασες σορρυ πας κόλαση.

     • Ταξίαρχος

      Οὐκ εἴθισται τοῖς Ἕλλησι προσκυνέειν, με αυτό που είπες δεν είσαι Έλλην.

     • Assurbanibal

      ΦτοΎ!

     • Γιώργος fs.

      Προβοκάτσια ,Ταξίαρχε!!!
      Υπάρχουν διάφορες …σωτηρίες!!!

  • πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται,

   ο δε ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται

 • DisqussioneR

  ΠΕΥΚΕΣΤΑ στους Ροτσιλντ!!!

  • Ταξίαρχος

   ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟ

  • Γιώργος fs.

   Μεσημεριάτικα ;;;

   • DisqussioneR

    Θα τους χαλάσει?… δε νομίζω, αφού οι ιδιοι είναι τα σκτ!!

 • Apollon2012

  Φήμες λένε πως συζήτησαν για τα bonus που πρέπει να εισπράξει μετά την αποπεράτωση της αποστολής του και τη διάλυση της Ελλάδας.

  • Assurbanibal

   Σωστός.

  • Γιώργος fs.

   Σε ποια γλώσσα έγιναν οι συζητήσεις;;
   Μήπως στα Αγγλικά ;;;

   • Apollon2012

    Μα φυσικά, στη γλώσσα που κατέχει περισσότερο, την Αγγλική! Τον ρώτησαν αν επιθυμεί να του παρέχουν μεταφραστή αλλά δεν ήθελε να τους βάλει σε περιττά έξοδα…!

 • Assurbanibal

  DisqussioneR – Eponymos- Ταξιαρχος

  Κανονίστε να βγείτε παρέα για κάνα καφέ, οι καλύτεροι φίλοι θα γίνετε…

  ΥΓ: Αν έχει και φαγιά να φωνάξετε κι εμένα…

  • Γιώργος fs.

   Γιατί εμείς θα μείνουμε νηστικοί;;

  • Proud to be Greek

   Λεω να πάμε για γουρουνόπουλο στα βλάχικα της Βάρης.

   • Assurbanibal

    Τρελός είσαι ρε? Αν είναι έτσι άστους αυτούς και πάμε οι δυό μας… φιλαράκι…

    • DisqussioneR

     Ωραίος φίλος!!!

     • Assurbanibal

      Μπήκε το συμφέρον στη μέση, Sorry φίλε…

     • DisqussioneR

      «Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών»…

     • Assurbanibal

      Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

     • DisqussioneR

      Ο σκοπός είναι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι …Να πληρώσει δηλαδη ο επωνυμος!

     • Γιώργος fs.

      Στον αγώνα όλοι μαζί ….και στη μάσα χώρια.

     • DisqussioneR

      Είναι λιγάκι μονοφαγάς… Τό ‘χει αυτό!

     • Proud to be Greek

      Μα…….θα κέρναγαν…………

     • DisqussioneR

      Μια φασολάδα για σένα!

   • Γιώργος fs.
    • DisqussioneR

     Σλουρρρρρρρρππππππππ!

     • Γιώργος fs.

      Δηλώνω κατηγορηματικα πως ουδεμία σχέση έχει η εικόνα με τον φίλο Ασσούρ!!!😆😆

     • DisqussioneR

      Ο Ασσούρ είναι τεράστιος!! Τι σχεση έχει με αυτο το σαμιαμίδι?

  • DisqussioneR

   Να πάρω μαζι μου καλού κακού και καμια λευκή μπλούζα με τα μανίκια ανάποδα?

  • Ταξίαρχος

   Είμαστε ήδη για καφέ στο Τ5 εγώ ο Νωντας και ο Λεο

   • Assurbanibal

    Ξεροσφύρι τον πίνει ο νώντας?

    • Ταξίαρχος

     Λούγκο σφηνάκι

    • DisqussioneR

     Παξιμαδάτο

     • Assurbanibal

      Μνημοσυνάτο?

     • DisqussioneR

      Ναι, σήμερα κάνει τα σαράντα (μπαν) που έχει φάει….

     • Assurbanibal

      λολ

  • Αθηνά

   Μπορούν να τα βρουν εδω μέσα,δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν

   • Γιώργος fs.

    Σωστή η Αθηνά!!!
    Σχόλια γράφουμε και τίποτα άλλο.

   • Ταξίαρχος

    Αν ζητήσει συγνώμη εγώ είμαι έτοιμος να τα βρω

    • Assurbanibal

     Καλύτερα για καφέ…

     • Ταξίαρχος

      Με αρσενικό

     • Assurbanibal

      ‘Οχι δολοφονίες! Το πιο πολύ που επιτρέπεται είναι το καθαρτικό.

    • Αθηνά

     Ταξίαρχε έχω υποστεί πολλά κι όμως δεν έχω ακούσει συγνωμη και δεν θα ακουσω γιατι τα πρόσωπα που το κανουν έχουν κακή πρόθεση.
     Ο Επώνυμος είναι οξύθυμος πολύ αλλά δεν εχει κακία.Τους κακους πρέπει να φοβόμαστε αν κι εγω έχω ασφαλιστική δικλείδα στο σωστό και αρμόδιο μέρος.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      ορθοτατη προσεγγιση κατα την αποψη μου.

     • Αθηνά

      Ευχαριστώ!Σε παρακαλώ να αξιολογήσεις το ποστ μου πιο πανω.

     • Ταξίαρχος

      Επειδή τον ξέρω χρόνια στα τσατ θα σου πω τι συμβαίνει, τον έδιωξαν από δίπλα λόγο ύφους, απότομης συμπεριφοράς και συνεχών τριβών με άλλους και κατσικωθηκε εδώ γιατί ο Λαλακις είναι υπομονετικός και δε τον διώχνει.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      οτι τον «τσιγκλανε» βεβαια, μην το περασουμε απαρατηρητο.
      του σβηνω σχολια, δεν ειναι ελευθερος και εχεις δει οτι προσεχει πολυ.

 • DisqussioneR

  Αυτή η οβραίικη φάρα μόνη της θα φάει το κεφάλι της στο τέλος!

  • Αθηνά

   Αυτο είναι προδιαγραμμένο απ’αρχής του υλικού κόσμου!

 • DisqussioneR

  Καλό απόγευμα… βαρύνατε βλέπω από το φαί..

  • Αθηνά

   Δεν πηρα τα φάρμακα,τα ξέχασα με όσα έγιναν!

  • Γιώργος fs.

   Καλή ξεκούραση!!

  • Γιώργος fs.

   Είναι βαρύ …..το ψητό γουρουνόπουλο!!!

 • Αίαντας ✜☧ ΙC XC NIKA ☧✜

  Προφανώς η L’oreal θα συμμετέχει στο λούσιμο μετά το κούρεμα.

  • Γιώργος fs.

   Για καφεδάκι στο Παρίσι πετάχτηκαν οι αριστεροί σύντροφοι!!!
   Τώρα που βρήκαν ευκαιρία …όσα προλάβουν να αρπάξουν .

  • Ταξίαρχος
   • Αίαντας ✜☧ ΙC XC NIKA ☧✜

    Μιλλφεϊ μεσημεριατικα……;;;;
    Πολύ βάρη……Αλλά το κατάφερνα

    • Ταξίαρχος

     Παίζει χοντρό πόκερ ο Τσίπρας 🐒

 • Anna cy

  Ο λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ σήμερα είναι η πιο επικίνδυνη γεωπολιτική κατάσταση μετά την πτώση του Χίτλερ .Γιατί άραγε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και οι υποτακτικοί του τα βάζουν πάντα με την υπόδουλη σ΄αυτούς Ευρώπη την οποία οι ίδιοι γεμίζουν με λαθρομετανάστες ; Όλοι γνωρίζουν την ισχύ της οικογένειας και ότι οι Εβραίοι μπορούν να καθορίσουν την μοίρα ολόκληρου έθνους με μια κίνηση.Το είδωλο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία.με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχο τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει την πολιτική εξουσία Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους και συνδιάζοντας τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποία ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας.

  • Orthodox Cross

   Βάζουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

   Ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε στη παγίδα που του έστησε το γκανγκστερικό υπερπαρατραπεζικό καρτέλ των ΗΠΑ την ώρα που η ίδια η Αμερική απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πυρηνικά δια στόματος του συμβούλου του σουλτάνου Ρετζέπ Α’ Γιγκίτ Μπουλούτ συνδέοντας την έκδοση των 8 αξιωματικών στην Τουρκία με τη καρμανιόλα των 5 δις που ζητάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

 • Αθηνά

  Λαλάκη αξιότιμε μοντ μας,παρακαλώ να ρίξεις μια ματιά στο ποστ του νωντα και να κρινεις αν χρειάζεται διαγραφή,προσωπικα το θεωρω σεξιστικό και προσβλητικό.

  https://disqus.com/home/discussion/pentapostagma/auv/#comment-3137968771

  • Assurbanibal

   Επιτρέπεις να αξιολογήσουμε κι εμέις?

   • Αθηνά

    Εχω βάλει λινκ

    • Orthodox Cross

     Τον απέκλεισα ήδη.

   • Captain Wanted

    Βεβαίως η γνώμη_απόψη σας έχει μεγάλη βαρύτητα..

    • Assurbanibal

     Ευχαριστώ καπετάνιο! Τι κάνεις ρε?

     • Captain Wanted

      Μια χαρά χαρούλα παλιέ μου φίλε..Εσυ πως μου είσαι ;;
      Σε παρακολουθω πολλές φορές εδώ .

     • Assurbanibal

      Πολύ ωραία! Χαίρομαι που σε βλέπω!

     • Captain Wanted

      Τα αισθήματα είναι αμοιβαία να ξέρεις.

     • Assurbanibal

      Ισχύει.

  • Orthodox Cross

   Εγώ στη θέση σου θα τον τάπωνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

   • Αθηνά

    Τι να απαντήσει μια κυρία σε τέτοιο ποστ?Το αγνόησα επιδεικτικά γιατι θα έδινα τροφή.

    • Orthodox Cross

     Απέκλεισέ τον και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   το εσβησα κατα τα προβλεπομενα απο το 5
   ο Νωντας ειναι για ban πριν σχολιασει απο τοσα χρονια που τον γνωριζουμε αλλα για να ειμαστε δικαιοι πρεπει να του δειχνουμε μια αρχικη ανοχη.

   • Αθηνά

    Ευχαριστώ Λαλάκη!

   • Orthodox Cross

    Ο Νώντας είναι τρολ.

   • Αθηνά

    Διεξήχθη διάλογος,δεν τον αποπήραμε αλλά το ποστ ήταν απρεπες.Επίσης κατέστησα σαφές ότι μιλώ για το σγκεκριμένο ποστ,μου έχει γράψει κι άλλα παρόμοια στο παρελθόν.

  • Ταξίαρχος

   Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύεις

   • Αθηνά

    Η αβρότητα και η ευγένεια ειναι στοιχεία τα οποια με χαρακτηριζουν.

    • Ταξίαρχος

     Δε εννοώ αυτό, εννοώ ότι τα σχόλια σου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με άλλα προηγούμενα. Πιο κάτω μας λες δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και να τα βρούμε μαζί με μία ψυχανάλυση του εσωτερικού κόσμου ενός από τους εμπλεκόμενους και μετά εσύ αρχίζεις τις προσωπικές κόντρες;

     • Αθηνά

      Είσαι λάθος και διακρίνω προσπαθεια να διαστρεβλώσεις τα γραπτα μου πράγματο οποίο από σένα δεν το περίμενα.
      Δεν ξεκίνησα κάτι,ζήτησα να αξιολογηθεί αν ειναι προς διαγραφή ενα προσβλητικό για μια κοπέλα ποστ.
      Ποτέ δεν φάσκω και αντιφάσκω.

     • Ταξίαρχος

      Κάνε υπομονή λοιπον, ο Νωντας δεν έχει κακία μέσα του, θα τα βρείτε γιατί δεν έχετε να μοιρασετε τίποτα.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      οποιοσηποτε δεν προκαλει, ειδικα αλλους σχολιαστες, δεν θα εχει προβλημα.
      ακροτητες ομως δεν ειναι αποδεκτες ή γενικοτερα κακη γλωσσα που δεν συναδει με το υφος της ιστοσελιδος.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      οποιος θελει να ειναι τα σχολια σαν το ντεφι, να παει στο ντεφι.

     • Ταξίαρχος

      Όπως σβήνεις τότε του Νώντα να σβήνεις και του Επωνύμου που προσβαλει συνέχεια και βάζει αρνητικές με τους 24 λογαριασμούς που του έχουν μπαναρει απο δίπλα, ανοιγωντας 24 παράθυρα ανώνυμης περιήγησης για να κάνει login και downvote.

     • Αθηνά

      Ηταν αυτό το ποστ που απευθυνόταν σε μένα,ένα ποστ το οποίο θα εκανες εσύ?

     • Ταξίαρχος

      Επειδή ακούω προσβολες μία εβδομάδα και δε μιλάω, αυτό μαλλον κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία, είμαι τελικά ο Φύλαρχος, ο Κουκουρούκου, ο Νωντας και ο Λεο όπως σου λέει ο φίλος σου.

     • Ίυγξ Δρυς

      χαχαχαχαχαχαχαχ

     • Αθηνά

      κι από σένα δεν περίμενα οτι δεν εχεις την αντικειμενικότητα να διακρίνεις την ειλικρίνεια των ποστ μυ

     • Ίυγξ Δρυς

      δεν σε αμφισβήτησα ποτέ….

     • Ταξίαρχος
     • Αθηνά

      ενεκρινες όμως κάποια ποστ τα οποία δεν έχουν σχέση με την συμπεριφορα μου και τον χαρακτήρα μου εκτος αν δεν διαβασες τα ποστ και ηταν θετικες ευγενειας

     • Ίυγξ Δρυς

      κεκτημένης ταχύτητας νομίζω, εκτός κι αν μπερδεύτηκα γιατί τις τελευταίες μέρες κολλάει το ντισκάς και με παιδεύει με αυτό

     • Αθηνά

      Ποιος μου το ειπε αυτό με μπερδεψες!

     • Αθηνά

      Μην ανακατεύεις τα πρόσωπα,είναι ξεκάθαρη η θέση μου εδώ μέσα και δεν νομίζω να χρειάζεσαι λεπτομερειες.

     • Proud to be Greek

      Αν θεωρείς κάποια σχόλια προσβλητικά μπορείς να κάνεις flag και το βλέπουν επειδή τους έρχεται email.
      Το flag γίνεται έτσι:
      https://uploads.disquscdn.com/images/575a14171ca8f3b7aa04cd298f4742cc52af7db3158f5db8519c6f43b3c0392e.jpg

     • Anna cy

      Ουδέποτε δούλεψε αυτό.Ούτε ενδιαφέρει κανένα

     • Αθηνά

      Οχι στον ταξίαρχο,δεν έχει δωσει δικαίωμα σε μένα εκτός από σημερα που ζήτησα να αξιολογηθεί ένα ποστ που απευθυνοταν σε μένα από τον νωντα κι ηταν προσβλητικο.

     • Proud to be Greek

      Σου λεω για αν και όποτε για να ξέρεις.

     • Proud to be Greek

      Με συκοφαντείς, με τόσα πε΄σιματα, είμαι συγκρατημένος οσο ποτέ και ήπιος όσο ποτέ.
      (και κάνεις λάθος ως προς την τακτική που βάζω αρνητικές).
      To λεω πως δεν λες ΤΙΠΟΤΑ* είναι μια αλήθεια που βλέπουν ΟΛΟΙ.

      *Και αρκείσαι σε αναμεταδόσεις σκόρ, και first

     • Ταξίαρχος

      Α.Κ.Γ. κι εσυ

     • Proud to be Greek

      Τα μπαναρίσματα δίπλα είναι μια αλλη ιστορία και μην την χρησιμοποιέις εις βάρος μου.
      Αλλοι είναι δόλιοι και οχι εγώ.
      (και ξέρεις πάρα πολυ καλά τι λεω)

     • Αθηνά

      Εσύ με στνοχώρησες περισσότερο με αυτό που έγραψες,τον Νώντα δεν το αποπήραμε,του μιλήσαμε όσοι είμασταν στο σαιτ χθες.

     • Αθηνά

      Μπορείς να διαβάσεις τα ποστ και να δεις μονος σου,οτι είμαι δίκαιη και ευγενική.

     • Αθηνά

      Αυτό το ποστ με προσβάλει και θα ηθελα να σε παρακαλέσω να το επαναδιατυπώσεις γιατί ποτέ δεν έρχονται τα λεγόμενα μου σε αντιθεση,είμαι σοβαρή και δικαιη και πριν μιλήσω σκεπτομαι.Δεν αδικώ δεν ψάχνω ποστ για να βρω αφορμή να προσβάλλω και να ταπεινωσω ή να γελάσω σε βάρος κανενός.

 • Captain Wanted

  Συνάντηση ;;;
  Πήγε ο υπάλληλος να δώσει αναφορά στο αφεντικό..
  Ποιος ξέρει τι θα άκουσε πάλι..
  Γιατί ως γνωστών τα έχει κάνει μαντάρα όλα..

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   μια χαρα τα εχει κανει, οπως ηταν οι εντολες και δεν επρεπε να φανει η ΝΔ.

   αν σου αρεσουν επισης τα ποστ μου, να δινεις και το λινκ οχι μονο prinscreen για να φαινεται η συζητηση στο συνολο της.

   • Captain Wanted

    Μην με παρεξηγείς..Απο άλλον το πήρα έτσι οπως το κόπιαρα.
    Αν ήταν θα το έκανα όλο..

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     Εχω ιδιομορφο χιουμορ, δεν ειναι για ολα τα ακροατηρια.

     • Captain Wanted

      Δεν κατάλαβα..Αλλά τέλος πάντων

     • Orthodox Cross

      Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός είναι εγκλωβισμένος στο λάκκο με τα φίδια μετά τη ξαφνική απόφασή του να επισκεφτεί το Βελιγράδι προκειμένου να διαλύσει το ψευτοκρατίδιο των Σκοπίων που δημιούργησαν οι ΗΠΑ το 1991. Δεν παίρνεις τέτοιες μονομερείς πρωτοβουλίες χωρίς την άδεια της Ουάσιγκτον, Αλέξη.

 • Captain Wanted
 • Orthodox Cross

  Στο παιχνίδι μπαίνουν ο John Paulson και η Goldman Sachs οι οποίοι με τη σειρά τους ζητάνε από τον Τσίπρα να υποκύψει στις αξιώσεις του σουλτάνου Recep Α’ με αντάλλαγμα την άρση των capital controls που επιβλήθηκαν τον Ιούλιο του 2015.

  https://uploads.disquscdn.com/images/7a851e028182cdbb7ee6fc1ef7e661281269e056cade52a3387ab7e85c68e516.jpg

  • Captain Wanted

   Δηλαδή τι θα δώσει στον Σουλτάνο ;;;;

   • Orthodox Cross

    Τους 8 λιποτάκτες που καταζητούνται στη γείτονα.

  • Γιώργος fs.
  • Anna cy

   ΤΣΙΠΡΑΣ — ΡΟΤΣΙΛΝΤ -ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ–ΝΤΠ και το δόγμα του σοκ στους Έλληνες.Οι σιωνιστές Έλληνες πολιτικοί με την σιωνιστική παγκόσμια δικτατορία εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό λαό το οικονομικό πρόγραμμα του δόγματος ΣΟΚ.

   • Orthodox Cross

    Από τη μία σου τάζουν το τυράκι της άρσης των κάπιταλ κοντρόλ και από την άλλη σε εκβιάζουν με τα «κρυφά» πυρηνικά του ΝΑΤΟ με σκοπό να σε συνετίσουν, τόσο απλά!

 • Agent_007

  Πέρασα να δω τι κάνετε .. όλα καλά ?

  • Orthodox Cross

   Μια χαρά φίλτατε Pierce.

  • Αθηνά

   Εσυ θα μας πεις που εισαι υπερκατάσκοπος

   • Agent_007

    Δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα …. αλλά δεν θα μπορούσαν
    να είναι καλύτερα στην παρούσα φάση και υπό τις παρούσες συνθήκες … )

    • Orthodox Cross

     Δυστυχώς!

    • Αθηνά

     Έχεις ιδιαν αντίληψη λοιπον,προτάσεις για να αλλάξουν οι συνθηκες εχεις υπερκατάσκοπε?

     • Agent_007

      Πολλές !
      Αλλά δεν μπορούν να ειπωθούν εδώ .. τώρα … δημόσια …
      μας παρακολουθούν οι εχθροί … )

     • Αθηνά

      μανία καταδίωξης έχεις,κανένας δεν παρακολουθει κανεναν

     • Agent_007

      Έχεις ακουστά το dark net ?

      Ξέρεις πόσοι «αόρατοι» watchers υπάρχουν ανέμεσα μας ?

     • Αθηνά

      Πόσοι δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι πολλοί,εγω δεν έχω να κρυψω τίποτα και δεν με ενδιαφερει.

     • Agent_007

      Εγώ όμως – λόγω επαγγέλματος – πρέπει να προσέχω …
      και για μένα και για εσάς …)

     • Ίυγξ Δρυς

      υπάρχει ιδιωτικότητα την σήμερον ημέραν ;

     • Agent_007

      Μόνο με ειδικές τεχνικές … πολύ δύσκολο …

 • Proud to be Greek

  (Τι θα έλεγε ο Rothchild)
  «Rothschild: Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε …»
  […..] Ελέγχουμε τις Τράπεζες και έτσι σας υποδουλώνουμε τυπώνοντας αέρα …
  Ελέγχουμε τους οίκους αξιολόγησης και έτσι καταστρέφουμε τις χώρες σας
  και τις επιχειρήσεις σας ενώ δίνουμε αξία στις δικές μας πολυεθνικές
  … Ελέγχουμε όλες τις πολυεθνικές του πλανήτη … Ελέγχουμε τις
  περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη … Ελέγχουμε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ
  του πλανήτη και εσείς πιστεύετε ότι σας λέμε και μας αφήνετε ήσυχους να
  ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας … Ελέγχουμε τους διεθνής οργανισμούς από
  την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ως τον ΟΗΕ και την UNICEF …
  Εξαγοράζουμε ή καταστρέφουμε όποιον σταθεί στον δρόμο μας …
  Καταστρέφουμε τον πλανήτη αφού είναι αναγκαίο για να κυριαρχήσουμε …
  άλλωστε εμείς θα επιβιώσουμε σε βάρος των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που
  θα χαθούν … … είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας και
  να ανακηρύξουμε το Παγκόσμιο Νόμισμα και την Παγκόσμια Κυβέρνηση και
  τότε θα είμαστε και φανερά οι αυτοκράτορες του πλανήτη … … το
  μόνο που μένει είναι να ξεχάσετε τα περί δημοκρατίας, ελευθερίας και
  ανθρωπίνων δικαιωμάτων … να συνηθίσετε να είσαστε και φανερά οι
  σκλάβοι μας … … θα το πετύχουμε αφού καταφέραμε να σας κάνουμε
  μέχρι τώρα να πιστεύετε πως είχατε δημοκρατία και πως είσασταν ελεύθεροι
  … … θα το πετύχουμε αφού εθιστήκατε και γίνατε δέσμιοι της ύλης και
  του πλούτου που εμείς πλέον ελέγχουμε … … θα το πετύχουμε αφού ο
  πλούτος του λαού σας, της χώρας σας περνά στα δικά μας χέρια, αφού μας
  «χρωστάτε» και δεν θα μπορέσετε να «ξεχρεώσετε» ποτέ … … θα
  το πετύχουμε αφού εσείς πληρώνετε για να σας εξοντώνουμε με νόμους που
  εμείς περνάμε και με στρατούς και ένοπλες δυνάμεις καταστολής που δεν
  θα σας αφήσουν να σηκώσετε κεφάλι … … θα το πετύχουμε αφού η τροφή
  σας και το νερό σας σε λίγο καιρό θα βρίσκεται υπό τον δικό μας απόλυτο
  έλεγχο … … θα το πετύχουμε αφού δίχως εμάς δεν θα μπορείτε να
  επιβιώσετε !!!!!! Ήρθε η ώρα να συστηθούμε ! Γεια σας ! [….]
  http://mygreekblogspot.blogspot.com/2015/02/rothschild.html

  • Orthodox Cross
   • Ίυγξ Δρυς

    ορέ ο Μπιλ γκέιτζ δεν είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο;

    • Orthodox Cross

     Το ερπετό Ρότσιλντ κρατάει από μακράν τα σκήπτρα!!!!

     • Ίυγξ Δρυς

      δηλαδή όλα τα ΜΜΕ μας λένε ψέματα για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο;

     • Orthodox Cross

      Έμ φυσικά!

   • Θαλασσόλυκος

    «Αγαπητέ» Ροθτσάιλντ. Μόλις έρθει η ώρα και πάρεις κι εσύ δυό μέτρα Γης, τότε θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο (μετά θάνατον πάντοτε).

    • Agent_007

     Έχει λάβει υποσχετική ότι θα είναι αρχιδαίμονας …

     • Θαλασσόλυκος

      Εδώ μιλάμε για αιώνια ζωή και κάποιοι κάνουν συμφωνίες με το σκότος..

     • Agent_007

      Αφού έχουν σκοτισμένη ψυχή …. έπαψαν να είναι ανθρώπινα όντα …

     • Θαλασσόλυκος

      Δεν έπαψαν φίλε.. Είναι ακόμη.. Έχουν την ευκαιρία μέχρι τέλους..

     • Agent_007

      Δεν νομίζω ότι ένα ερπετό όπως ο Ροθτσιλντ έχει ευκαιρία …

     • Αθηνά

      Δεν είναι όλοι άνθρωποι όσι εχουν ανθρώπινη μορφή

 • Ίυγξ Δρυς

  «let me control the media and i will turn any nation into a heard of pigs»

  όχι δεν το είπε ο Ασσούρ…

 • ΘΗΣΕΑΣ

  ο τσιπρας συναντηθηκε με τον ροτσιλτ να προετοιμασει το εδαφος για εξοδο της χωρας στις αγορες?
  εδω ο σοιμπλε ανρειτε πεισματικα να κουρεψει το χρεος, και θελουν να φερουν και τεταρτο μνημονιο, ζηταν περισσοτερα μετρα και το ΔΝΤ καθως και πολλοι αλλοι υποστηριζουν οτι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ χρεος δεν ειναι βιωσιμο. αφου δεν ειναι βιωσιμο το χρεος, αφου απετυχαν ολα τα μνημονια να μας βλαλουν απο την κριση, αφου το χρεος μας αυξηθηκε αντινα μειωθει παρα το κουρεμα το 12, αφου μας ετοιμαζουν αλλα μνημονια, ΡΩΤΩ…..
  πως λοιπον αφου η ΕΛΛΑΣ βρισκεται σε αυτην την κατασταση να βγει στις αγορες? ποιος θα της δωσει δανειο? ποιος την εμπιστευεται ?
  αρα δεν γινεται να συζητηθηκε αυτο μεταξη του τσιπρα και του ροτσιλτ. κατι αλλο παιζει εδω…..και αυτο το αλλο, προμηνηει μεγαλα γεγονοτα.
  εδω η ΕΕ διαλυετε, ο γεωπολιτικος χαρτης του κοσμου θα αλλαξει ….αν μη τι αλλο ριζικα. νεες συμμαχιες θα φτιαχτουν, ο κοσμος ειναι πλεον και με την βουλα πολυπολικος κοσμος. νεες εμπορικες συμφωνιες θα κληθουν και ο εμπορικος χαρτης δεν ειναι αυτος που ειναι σημερα.
  ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΨΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ?
  σε ποιες αγορες? σε αυτες που θα διαλυθουν ? που θα αλλαξουν?
  αρα να σταματησουν να πουλαν ακομη κουτοχορτο στουσ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  • Orthodox Cross

   Το τυράκι στη φάκα των μέτρων-καρμανιόλα 5 δις!

   Βάλε και τους 8 λιποτάκτες για να δέσει τέλεια η τούρτα!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΚ@ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…

  • Orthodox Cross

   Ο Αλέξης δεν πείθει κανέναν.

  • Γιώργος fs.

   Και λούσιμο με σαμπουάν της L΄Οreal.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ποιά εἶναι ἡ οὐσία τοῦ «φρονεῖν Ἑλληνικά»:

  «…ἡ τελείωσις, ἡ ἀνύψωσις ἀπὸ τοῦ ὑλικοῦ κόσμου πρὸς τὸν πνευματικὸν·
  ὅτι ὁ πνευματικὸς κόσμος δέον ἐστί
  νὰ ζωογονῇ τὸν ὑλικὸν κόσμον,
  ὅτι τὸ πνεῦμα ἀνάγκη νὰ ἐπικρατήσῃ τῆς ὕλης,
  ὅτι οἱ πνευματικοὶ νόμοι δέον ἐστί νὰ ὦσιν
  ἰσχυρότεροι τῶν φυσικῶν νόμων».

  (†Ἅγιος Νεκτάριος Ἐπίσκοπος Πενταπόλεως,ὁ Θαυματουργὸς)

  †…«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…†

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  • Θαλασσόλυκος

   Ευάγγελε ο Άγιος Νεκτάριος έχει γράψει κάποια βιβλία. Έχεις διαβάσει κανένα να μου προτείνεις;

   • Εὐάγγελος Χ.Ο.

    «Περὶ τῆς Ἑλληνικῆς φιλοσοφίας ὡς προπαιδείας εἰς τὸν Χριστιανισμὸν»
    καὶ «Περὶ τῆς κλήσεως καὶ ἀποστολῆς τοῦ Ἕλληνος».

    • Θαλασσόλυκος

     Με την πρώτη ευκαιρία θα τα αγοράσω! Ευχαριστώ.

 • Ίυγξ Δρυς

  «How fortunate for governments that the people they administer dont think»

  κάποιος κακούλης το είπε αυτό

 • Γιώργος fs.
 • Captain Wanted
  • Γιώργος fs.

   Προστατεύουν τα δικά τους παιδιά!!!
   Απουσιάζει από τη λίστα και ο μισθός του στρατηγικού σχεδιαστή Καρανίκα.

   • Captain Wanted

    Ναι σωστά.

 • Captain Wanted

  Πολίτης διαμαρτύρεται στον Μπαλάφα

  • Spyros Spyropoulos

   Προκλητικος και καταπτυστος!

 • Orthodox Cross
 • Ταξίαρχος

  Καλή όρεξη

 • Ο Σύντεκνος

  Ν.Θ.

 • «Τι κρύβεται πίσω από την συνάντηση Τσίπρα με
  εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild; O «σκοτεινός» ρόλος των
  Rothschild στην Eλλάδα»

  Καλά, που τον είδατε τον «σκοτεινό» ρόλο των Rothschild στην Eλλάδα ?
  Αφού αυτοί κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα……….
  Μετά το 1821, με τα δανεικά τους μπορέσαμε να σταθούμε.
  Και πιστεύω ότι ακόμα τα πληρώνουμε…………
  Την πλειοψηφία των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος τις έχουν εταιρίες των Rothschild.